פיצוץ בבית מאפה באילת-יש נפגעים

סנטה

New member
פיצוץ בבית מאפה באילת-יש נפגעים

דיווח: 3 פצועים אנוש בפיצוץ סמוך למאפייה באילת שלושה בני אדם נפצעו באורח אנוש בפיצוץ במאפייה בשכונת איזידור באילת. צוותי מד"א נמצאים בדרכם למקום. זה נקרא "לחמים" ככל כנראה פיצוץ בלון גז .

סנטה

New member
ועוד דיווח:

מד"א: הרוג ו-2 פצועים אנוש בפיצוץ באילת לקוח מ ynet - שם אומרים כי נסיבות הפיצוץ אינם ידועות. למרות שבקול הים האדום דווח שככל הנראה זה בלון גז .

havlaz

New member
אתה לא טועה

זה אמנם פיגוע ההתאבדות הראשון, אבל לא הפיגוע הראשון: * שלמה ישראלי - נהרג מאש ספינת משמר חופים מצרית בשנת 1989 * זיקו והבה וליאון בן אבו נהרגו בפיגוע ירי בכביש עובדה בשנת 1990 * יוסף שירזי - נהרג בחדירת מחבלים מירדן דרך הים לאילת בשנת 1992

seafox

New member
הקטיושה נפלה בטעות-

למרות מה שאמרו..ניסו לפגוע בספינה של אמריקאים, אבל בכל זאת, נפל אצלנו. מה שרשמת (HAVLAZ ) על יוסף שירזי (ז"ל) , מדובר על מה שהיה בחוף המגדלור? ( אני לא בטוח אם כבר הצוללים, או השומר של האוניברסיטה הימית)...? ואני מקווה שאף אחד לא שכח את אירוע עין נטפים (אלא אם כן, לזה התכוונת ב1990)

sutul

New member
אתם שוכחים

את הפיגוע ירי במסוף רבין שהיה ב2003 אם אני זוכר נכון שבפיגוע מתה תיירת מאקוודור

intertemp

New member
אוי, נכון

אבל בגלל זה טוב שלא עושים מזה יותר מידי רעש. לא כמו עכשיו, שמדברים על זה ועושים רעש גדול, זה פוגע רק בנו, עיר שידועה כעיר תיירותית ויחסית בטוחה

יש גם את האוטובוס במעלה עקרבים שהיה

בדרך לאילת , דיי תתעוררו הפיגועים זה לכל המדינה למחבלים ממש לא אכפת איפה העיקר לרצוח יהודים.

bufka

New member
אלוהים ישמור..... אני בשוק..

למה העיר הזאת הופכת? אני מקווה שזאת לא התחלה של תקופה אחרת פה.

../images/Emo59.gif הפיגוע באילת ../images/Emo59.gif

מחבל מיתאבד היתפוצץ בתוך מאפייה בשכונת איזידור והרג 4 אנשים !!!! . המחבל הגיע דרך סיני ביחד עם " המאפייה הרוסית " שהבריחה בחורות , כלי נשק ו-סמים .

intertemp

New member
מצטער מראש אם אני פוגע במישהו

אבל ציניות זה הדרך שלי להתמודד עם דברים. ועכשיו אחרי ההקדמה: זהו? שידרגנו את רמת החיסולים של העולם התחתון? מה קרה לימים של רימונים וטילים? התחלנו לשכור מחבלים מתאבדים לזה?

משתתף בצערכם

אני מקווה שזה הפיגוע הראשון והאחרון באילת. אני מקווה שלא יהיה יותר פיגועים באילת ובכלל במדינה.

AdamINC

New member
אני בהלם!

קמתי עכשיו ואני רואה איזה 20 SMSים ומליון טלפונים שהתקשרו וכולם שואלים אם אני בסדר.. ולא הבנתי כאילו מה קורה.. פתאום אני שומע שהיה פיגוע. אני בשוק שזה הגיע לאילת.

העירו אותי בבוקר עם זה../images/Emo122.gif

והכי מצחיק (טוב, בשבילי..)... אני נכנסת לבית ספר, ואיזה 15 חברה מהשכבה שלי אומרים לי "מריאן, שמעת שהיה פיגוע באילת?? דברת עם חברים שלך??" מה יש להגיד? "לא קרה כלום, הפיגוע היה באיזה מאפייה נידחת, בחור נידח בשעה נידחת"? יודעים כבר מי נהרג?

למעלה