פיצוץ בבית מאפה באילת-יש נפגעים

"לא קרה כלום"?!?!?!?../images/Emo46.gif

את יודעת, זה שזה "חור נידח" לא אומר שאנשים, כן כן, כמוני וכמוך וכמו החברים שלך, לא גרים שם. יהי זיכרם של ההרוגים ברוך

באנה קחי רטלין וכוס מים

זה היה בציניות לגמרי קרוב למשפחה שלי נהרג שם היום, מסתבר אני לא לוקחת את זה בצחוק

מאיך שכתבת לא היה מובן שמדובר

בציניות. משתתפת בצערך
(ו..רטלין? אוקיי...)

McFLy AnNuShKa

New member
זה לא עניין של תושבי אילת../images/Emo42.gif

זה עניין של כל עם ישראל! זה לא שזו התמודדות של תושבי אילת, זה אותו עסק ישן שהעם כולו מנסה להתמודד איתו כבר כמה שנים טובות (שלא להגיד מקום המדינה), עכשיו הרחיק לכת גם לעיר שחשבנו תמיד שאפשר למצוא בה מפלט, שקט ושלווה. וביטחון. אז הנה גם הוא עורער. לכל עם ישראל - נהיה חזקים כולנו!!!!! וכמובן יהי זכרם של ההורגים ברוך

אילתים... אני משתתף בצערכם...כנסו

יהי זכרם ברוך של כל ההרוגים... מתי היה הפיגוע האחרון באילת (אם בכלל)? ומה קורה עם התיירים מחו"ל? האם יש עכשיו הרבה כאלה בתקופה הזאת של השנה?

באתי לנחם את האילתים

בתור ערבי מבקר שם 5 פעמים בשנה!! צר לי על מה שקרה ושיהיה זכרם ברוך.. אבל לא מבין למה הנהלת הפורום מרשה שתהיה פה במה לקריאות גזעניות כמו "מוות לערבים" ?! אני ערבי שמגנה את הפיגועים וזה לא פייר!!

izik79

New member
לתושבי אילת

תנחומיי למשפחות ההרוגים. חיזקו ואימצו אילתים, ותמשיכו לשמור על הפנינה הנפלאה הזאת - עירכם היקרה

../images/Emo7.gif 2 דקות קודם לכן

אבא שלי היה שם. הוא גר שם. הוא בא למאפיה הזו, קנה לחם, חצה את הכביש לכיוון הבניין שלו ושמע את הבום
לא יודעת מה לומר. זה פשוט מפחיד.

ני אילתית !!!!!!!!!!!!!

המורים דווחו לנו על הפיגוע וכולנו היינו בהלם איך זה הגיע עד אלינו?????? כולם היו בטלפונים והיינו בפחד מוות!!!

AdamINC

New member
../images/Emo124.gifבואו להביע דיעה

רדיו קול הים האדום ביום שידורים מיוחד בעקבות הפיגוע היום. קו פתוח למאזינים- אתםא תם רוצים להביע דיעה בנושא, לחזק את ידם של המשפחות שנפגעו ובכלל את תושבי אילת, התקשרו לאולפן: 08-6340550 או *1020 מכל טלפון סלולרי. חשוב שגם הנוער והצעירים יביעו את דעתם!

וואי אני בדיוק באתי לקנות פלאפל שם

קמתי כזה ב8 ככה אמרתי כל רגע עמדתי ללכת לקנות שם פלאפל שזה צמוד למאפיה מזללל שלא הלכתי חלק מהעובדים שם בפלאפל פגועי הלם ואחד נפצע קל מסכננים קיצר גם אנחנו לא מוגנים יותר :(

AdamINC

New member
הותרו לפרסום שמות 2 מההרוגים

שני בעלי המקום- אמיל אלימלך ומיכה בן סעדון. שמו של ההרוג השלישי עדיין לא הותר לפרסום. ידוע כי הוא אזרח ארה"ב שגר באילת..

Liraz 6q

New member
הזוי.. פשוט הזוי..

כאילו מי היה מאמין שזה יגיע גם אלינו?

seafox

New member
איזה קטע מטורף!לא נתפס פשוט

אצלינו בבסיס שמענו על פיצוץ וישר הקצינים התחילו לחשוב על פיגוע ורק אני על דליפת גז. מסתבר שטעיתי..וזה רק מראה על המנטליות שלנו, האילתים... תם עידן התמימות חבר'ה

למעלה