פיצוץ בבית מאפה באילת-יש נפגעים

intertemp

New member
אני אומר לכם

אם לא היו מתקשרים אלי חברים מהצפון לשאול מה קורה לא הייתי יודע על זה בכלל

miri122

New member
לא יעזור לכם

אנחנו גרים בניו יורק ויש לנו טיול לעוד חודשיים לארץ וכמובן שבתכנון יש גם אילת (איך אפשר שלא) אני כבר מצפה להגיע לארץ התגעגעתי מאוד. ולאלה המחבלים שתדעו לכם ששום פיגוע לא יעצור את הטיירות בארץ לפחות לא מבחינתנו הישראלים בגולה. ולתושבי אילת משתתפים בצערכם ומקווים שלא נשמע יותר לא אצלכם ולא בשום מקום אחר בארץ. תהיו חזקים ונתראה בפסח בלי נדר ב"ה

תושבי אילת היקרים../images/Emo14.gif

לבנו אתכם. ממרכז הארץ, תנחומים למשפחות הנרצחים ולנפגעים.

odelia a

New member
למה אתם בשוק שזה קרה באילת לעזאזל?!

זה לא שישראל מוגנת בשדה מגנטי מפני טרוריסטים או משהו כזה. זה ימשיך לקרות בכל מקום שלא חשבתם שזה יקרה אם לא יטפלו בזה בשכל.

odelia a

New member
תסתכלו על עצמכם...

הדבר היחיד שמשאיר את הישראלים מאוחדים, זה מצבים גרועים כמו אלה, יורדים לפרטי פרטים...זה כלכך לא עם מאוחד.

AdamINC

New member
לא ברור בדיוק מה את רוצה...

פעם ראשונה שבאילת קורה דבר כזה.. מותר להיות בהלם. לא ברור מה ניסית להעביר בהודעות שלך...

תודה רבה לכל תושבי הארץ

שנכנסו לפורום והביעו את תנחומיהם לעירנו...ולהרוגים שנהרגו היום בפיגוע בשכונת איזידור
יהי זיכרם ברוך!
אני מקווה שאירוע כזה לא יחזור על עצמו בעתיד.. ושהעיר שלנו תחזור ליהיות עיר השלווה והרוגע...

puptits

New member
תושבים יקרים, ליבי איתכם

בעקבות היום הקשה שעבר על העיר אני מצרף קישור נוסטלגי על תחילתה של העיר אילת כיליד אילת, אותי זה ריתק. מקווה שגם אותכם קצת ארוך... כ-25 דק' תהנו, אני נהניתי *מקווה שאני מחדש לכם עם הסרטון ואם לא חידשתי, תמיד נחמד להזכר.

הייתי שם ...

אני אילתי תושב השכונה שערע הפיגוע והחלון שלי מטר משם ,ישנתי והפיצוץ העיר אותי שמעתי אנשים רצים וצעקות אז הלכתי גם לכיוון מה שראיתי שם אני יחסוך ממכם אבל מיותר לצין שזה לא היה נעים בלשון המעטה דיברתי אתמול עם העובד של המאפייה ואני מכיר אישית את אחד הבעלים ,ככה זה שחיים בשכונה שכולם מכירים את כולם אני עדיין המום וכואב ומסביבי אף אחד לא נרגע עדיין קרה מה שחששתי ממנו כבר שנים המציאות הכואבת הגיעה גם לאילת מעכשיו גם אנחנו על מפת הפיגועים וכואב לי גם על הדרך וגם על הצורה

MasterD_iL

New member
וידאו של הפיצוץ!

קבלו! ההוא שרץ לבדוק מה קרה... תחשבו מה הוא ראה כשהוא הגיע לשם....מזוויע

יא תמיד הייתי יושב על הכסאות האלה

וואי לא הייתי פה עכשיו אם הייתי מקשיב לקיבה שלי והולך גם היום ...

nbav 4

New member
כנסו אחים שלי

כנסו לזה http://go.battle.co.il?id=88743 פליז תעשו לי טובה

משה XMan

New member
משתתף בצערם של המשפחות השכולות

כל מי שניצל מהפיגוע צריך לעשות ברכת הגומל...היה לכם נס...! כל מי שנרצח בפיגוע של הערבי המתועב הזה יהי זכרם ברוך..!
עם ישראל חזק..לא ניתן לאף אחד לשבור אותנו

מהעיר באר שבע

משתתף בצערם של המשפחות השכולות תהיו חזקים זה מקרה שלא תיארתי שיקרה בעיר הזאת אני מקווה שזאת הפעם הראשונה והאחרונה שזה קורה בעיר אילת משתתף בצערם של כל התושבים שזכו לדעבונם ביום כזה ובדבר כזה מזעזע

למעלה