פירוש משפטים של מוניקה -המשך

../images/Emo41.gifפירוש משפטים של מוניקה../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

שירשור פירוש משפטים של מוניקה, כל אחד והפירוש שלו.... ואפשר גם להכניס פירוש מהחיים האישיים ולתת דוגמא! ככה..., בואו נתחיל עם המשפט הראשון : "אחרי הכל אני כבשה קטנה, רק עוד מוצר אחד של החברה" אז הפירוש שלי, כאן בעצם לדעתי הדבר שהכי ניתן להבין דרך המשפט הזה הוא שקודם כל יש כאן מטאפורה, שבעצם יהלי(לדוגמא), מדמא את עצמו או כל בן אדם, לעוד איזה משהו אחד קטן מתוך החברה, כמו איזו כבשה אחת מתוך העדר הגדול של הכבסים, כמו כן מכאן אנו יכולים לראות שתמיד אותה הכבשה גם הולכת אחרי העדר, אותו הדבר, האדם הולך אחרי החברה, ו"קובעת" לו איך הוא יראה כביכול, מה הוא ישמע במקרים מסויימים ועוד דברים רבים, במילים פשוטות - לחץ חברתי.... אני יכול לתת דוגמא למשהו כזה.., יש אנשים שהם ממש ממש "פריקים", או בואו ניקח את זה אחרת, "ערסים", הם בעצם רואים שכל העולם שלהם שומע מזרחית, הם נכנסים לזה גם, אצל ה"פריקים" הם רואים איך החברה שלהם מתבלשת והם גם מתלבשים, אצל השטניסטים, הם רואים שהחברה שלהם הורגת חתולים אז הם הולכים אחריה ועושים את אותו הדבר וכו'... מכאן אנו יכולים להבין שבעצם החברה "קובעת" לנו הרבה דברים, כי אחרי הכל, אני לא חושב שיש מישהו שרוצה להישאר בצד ושונה מכולם...
עכשיו תורכם!

מותר לחלוק על הדעה שלך??

זה לא קשור למשפט אבל.... תראה אני בטוחה שאני לא היחידה שחושבת שכל הקטע הזה של "חברה" כמו שהגדרת אותו זה אחד הדברים הכי מטומטמים שהאנושות המציאה... ולדעתי הכי טוב זה כל אדם לעצמו והחזק שורד!(לא כמו שהיה עם היטלר אלא בצורת יחיד) אבל.. אם יהיו אנשים שיבואו ויתחילו ללכת בדרכם שלהם בניגוד לרצונות ה"חברה" הם יידחו, ינודו ,או ייחשבו ללא שפויים...לכן... היה אתה לעצמך אבל בחברת אנשים היה ככל הקבוצה (עד לגבול מסויים כמובן)

מממ זה בערך מה שהתכוונתי... ../images/Emo168.gif

לא אמרתי שהחברה היא הדבר המטומטם שהאנושות עשתה, להפך, מהחברה אנחנו מקבלים הרבה דברים, עם זה ערכים, וחברים בעיקר.... ולגבי מה שאמרת לאנשים שיילכו בדרכם וייחשבו ללא שפויים., קחי את דימונה, אותי, אני בשכבה נחשב לאחד שלא שומע מזרחית, שונא מזרחית ושונא סאבלימינל, אבל מתלבש כמו כולם ולא מראה את זה מבחוץ, ובקיצור, למרות זאת כבר החשיבו אותי ל"פריק" ואני בטוח שאין להם מושג אפילו מזה "פריק". אבל כמו שאמרת, בבית אני עם עצמי, שומע את המוזיקה שאני אוהב, ועושה את הדברים שאני אוהב, אבל שאנ עם כולם אני פשוט עם כולם, והאמת שאני אפילו לא מנסה להסתגל אליהם, אבל אין מה לעשות מצד כלשהו אתה נמשך אחרי החברה....

"כמו כן מכאן אנו יכולים לראות" ../images/Emo9.gif

אבל מסכים איתך בערך, אותו רעיון של הקונפורמיסט

רותמיקה

New member
אתה יכול לפחות לכתוב למי../images/Emo29.gif

הזכויות שמורות...... באמת יופי דלא העתקת את זה מפורום רוק ישראלי

איזה שטויות!!!!!!!!!! ../images/Emo168.gif

בגלל שלקחתי את אותו המשפט?!?!?!??!!? כבר הרבה זמן תיכננתי לפתוח את השירשור הזה!

the king 25983

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif

אני מסכים עם הפירוש של חן. כשקראתי את השירשור אז גם חשבתי על זה שהוא לקח את הרעיון מפורום רוק ישראלי כי מישהי שאלה שם את זה. אגב, מישהו שבאה לפורום שלנו. אבל אם חן אומר שהרעיון הזה מזמן עלה לו לראש, אז אני מאמין לו.

MoNiCa SeX

New member
אפשר להאיר?

אז אנל'א חושבת שאני מספיק וותיקה כדי לעוות את מוניקה סקס כמו שאאני רוצה אבל...רעיון ממש מגניב. גו אהאד

חחחח..... ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

מעכשיו את חברה בפורום לכל דבר!! ואת בדיוק כמו כל חברי הפורום, אם זה מההכי וותיק ועד להכי חדש! שוב ברוכה הבא!
, את אחת מאיתנו!
עזרתי?

MoNiCa SeX

New member
הסבר:

כל מה שנפתח בחלון חדש אני לאיכולה לפתוח...כולל מסרים אבל תודה למי ששלח. אני מקווה שזה זמני...

MoNiCa SeX

New member
את מתכוונת למשפט על הכבשה מאיפה הוא

לקוח? מ"דם", שיר שמאוד אהוב עליי (סוף סוף גיליתי את שמו) מהאלבום החדש והשווה שקניתי בהופעה ב"בארבי" עם החתימה (משוויצה)- חיות מחמד. למה קוראים לאלבום ככה?

מממ.., אני בן.... ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

והתכוונתי למשפט הזה עם החלון..... חיות מחמד נקרא אם אני לא טועה על שם השיר האחרון שבדיסק

../images/Emo26.gif משפט הבא : ../images/Emo36.gif ../images/Emo168.gif

" לא בלי לנצח כבר את העיר הזאת..." הסבר שלי : האמת שאת המשפט הזה אני דיי מדמה לעצמי, אני ממש ממש ממש לא אוהב את העיר שאני גר בא... (דימונה), לדעתי היא עיר שמלאה בערסים, עיר מגעילה, ושאין מה לעשות בא ובלה בלה..., אז בעצם למרות שאני מנסה להפוך אנשים דימונאים לטובים יותר, כמו ערסים חמיניהם בכיתה שלי, כבר נמאס לי, הבנתי שזה לא הולך לי, ואני כביכול לא "מנצח" אותם, לא מנצח את העיר, ושוב אצלי זה נתפס בעיקר בתוך התחום של החברה... אגב.., גם אתם יכולים לתת משפטים...

למעלה