פירוש משפטים של מוניקה -המשך

חחחחחח.... ../images/Emo168.gif

ובדיוק להפך אנשים.., אם נביא אותם, אז אני אומר את זה להנהלת הפורומים, והם מפרסמים את זה בכל הפורומים בתפוז..., ככה שתהיו בטוחים שהרבה מאוד יבואו....

יש לי עוד משפט.... ../images/Emo168.gif

טוב יותר נכון זה שיר.., "אחר כך" לפי מה שאני רואה אז הוא בעצם מדבר על מערכת יחסים שנגמרה, חברה וחברה שנפרדו, ומאז היא כל הזמן חוזרת לו למח, והוא מנסה לשכוח אותה.., ואפילו מצליח.....

the king 25983

New member
גם הבנתי את זה ככה רק ש...../images/Emo66.gif

אני חושב שזה חבר וחברה (סטרייטים כאילו...)

the king 25983

New member
../images/Emo41.gifמשפט הבא../images/Emo41.gif(אם אף אחד לא מתנגד)

"עצלנות כושלת כישרון חרוץ" אני לא חושב שיש כ"כ הרבה פירושים למשפט הזה, אם נהיה עצלנים לא נצליח בשום דבר בחיים. כדי לקבל הישגים צריך לעבוד קשה.

פירוש שלי למשפט: ../images/Emo168.gif

"עצלנות כושלת" - מן עצלנות קטנה "כשלון חרוץ" - כשלון גדול זאת אומרת: גם עצלנות קטנה יכולה לגרום לך ליפול, להכשל, משמע- אל תהיה עצלן.... אפשר ל"הלביש" את זה על הרבה דברים של היום יום, לדוגמא - בלימודים, יש לך מבחן, אבל אתה עצלן ולא רוצה להתכונן...., אתה תיכשל...

Rain Star

New member
הנה שלי

אולי זה כמו של סמיון......לא זוכר
עצלנות כושלת כישלון חרוץ עצלנות כושלת (יענו מי שמשתמש בה נכשל------כישלון חרוץ!)

MoNiCa SeX

New member
עצלנות מכשילה אותנו בחיים, מפריעה

לנו להתקדם, ומה שנוצר ממנה זה כישלון- אבל לא סתם כישללון, אלא כישלון טוטאלי,גדול, ובקיצור- חרוץ... מה, אתם מתכננים להזמין את חברי מוניקה סקס לפורום? אפשר ל"בוא"? וחן, מצטערת שחשבתי שאתה בת. ישר כוח!

Rain Star

New member
לא בדיוק פירוש אבל....../images/Emo41.gif

מי זאת נורית אפשטיין? למה אתם חושבים שדווקא היא נבחרה בשביל לייצג את שנות השמונים?

נורית אפשטיין...

הייתה הילדה היפה בביצפר של יהלי ופיטר ואם הבנתי נכון הם פעם רבו עליה... וכנראה זה מה שהם זוכרים הכי טוב משנות ה-80..

Rain Star

New member
נקסט....../images/Emo41.gif

איך זה כל אחד נהיה לי איזה רוקסטאר כשלי עדיין יש קשיים לשרוך את האולסטאר

מממ... יש לי משו... ../images/Emo168.gif

נראה לי שכאן, שחר בעצם עושה מן דימוי, הוא מסתכל לשנייה על החברה (חלקה לפחות) ואומר שכל אחד נהיה פתאום לאיזה כוכב רוק בקלות, לאומתו.... שלא יש קשיים בתחתית..., בלקשור נעליים..., ובעצם אנשים עושים דבר יותר גדול בקלות... משהו כזה...

Just Adi

New member
פירוש לדעתי... ../images/Emo80.gif

שחר מנסה להראות שכל אחד יכול להיות כוכב על בלי שיהיה לו בעצם כישרון מיוחד והוא שהוא בעצמו יחסית מוכר יש לו קשיים קטנים

the king 25983

New member
אני חושב...../images/Emo66.gif

כשאני אגיע למסקנה אני אחזור... סתם... אני הבנתי את זה כאילו שכמעט כל אחד נהיה פה איזה כוכב, מה שבאת נכון, לא שמתם לב כמה זמרים מזרחיים מוכרים נהיה בזמן האחרון
אייל גולן, שרית חדד (אלא היותר ותיקים), רון שובל, קובי פרץ, מושיק עפיה ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע כי אני לא סובל מזרחי. ויש את אלא שמנגנים מוזיקה יותר איכותית ופחות ממוסחר אבל הם פחות מוכרים, מוניקה סקס הם כאלה. שרית חדד מוציאה דיסק כל חודשיים וכל דיסק יותר גרוע מהשני, אותה מוזיקה מילים ללא משמעות... סאבלימינל, תופס גובה גם בגלל שהוא כ"כ ממוסחר...

the king 25983

New member
לא כ"כ מדוייק...../images/Emo66.gif

זה נכון שהיא הילדה הכי יפה והכל אבל זה לא שיר שמדבר על שנות השמונים, זה כן אבל זה יותר שיר על הילדות של יהלי ונורית אפשטיין הי מהילדות שלו...

ההסבר היחידי שאני מצליח ../images/Emo168.gif

לחשוב עליו הוא שפשוט הזמן חולף לו לאיטו... כמו טיפות..., וקשור לענים זה שאנחנו רואים איך שהוא עובר, אבל לא שמים לב לזה.... שיהיה...

fuggi

New member
ממש לא! ../images/Emo60.gif

הזמן כמו טיפות עיניים... טיפות עיניים = תרופה... הזמן מרפא את הפצעים.

למעלה