פירוש משפטים של מוניקה -המשך

יושי ב

New member
לא בדיוק

סובול לא מתכוון כאן לזה שהוא רוצה להפוך את האנשים בעיר ליותר טובים, אלא שנמאס לו לנסות ו"לנצח" כלומר להיות טוב יותר מכולם, להיות זה שהכי מפורסם והכי עשיר והכי מזיין. נמאס לו לנסות ולנצח את תל אביב ואת מה שהיא מייצגת.

אממממ ...... ../images/Emo168.gif

אבל אני נתתי פירוש עם הדמייה, שהדמתי את המשפט לחיים האישיים שלי...

Rain Star

New member
חן צודק...../images/Emo41.gif

אני חושב שמה שמיוחד בשירים (לפחות בטובים שביניהם) זה שהמשורר התכוון לדבר מסויים, וזה באמת נורא נחמד לגעת למה הוא התכוון, אבל מצד שני אם השיר טוב, כל אחד יכול לדמות את הסיטואציות שלו בחיים למשפטים מסויימים וגם להשתמש בשיר בתור.....לא יודע איך להסביר...כאילו אפשר להשתמש בשיר במצבים שונים בחיים.....מקווה שתבינו את הכוונה שלי any way.... אני חושב שלא צריך לפסול את הפרוש של חן, אפילו שהוא לא בדיוק מה שיהלי התכוון......לדעתי לא פחות מעניין לדעת מה אנשים "פשוטים" הבינו מהשיר, ממה שיהלי התכוון. אחרי נאום ארוך ומרגש זה (טוב רק ארוך) אני אלך לישון!
נ.ב. משהו שגיליתי היום....אני יכול להיכנס לפורום מהפלאפון שלי!
נכון שזה נחמד?........אז כל מי שיש לו פלאפון ברשת פלפאון יכול להיכנס לכל הפורומים של תפוז....וגם לכתוב...
אוי החיים שלי התחלקו ל2, לפני שידעתי את זה, ואחרי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ועוד משהו - האייקון הזה -
תפוס? כי אם לא אז עכשיו כן...

../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

צודק.., כמו שאמרת..., שיר טוב, הוא שיר שכל השומעים יכולים גם פתאום להזכר במשהו שקרה או קורה להם, ובעצם לעורר בשומע משהו כשהוא שומע את השיר. "נ.ב" חחח מרון.., אתה קרוע...

the king 25983

New member
הרעיון שלי...../images/Emo66.gif

אני דיי אוהב את העיר שלי (נתיבות), היא עיר יפה מאוד ויש אנשים נחמדים, כמובן שיש גפ אנשים לא נחמדים. אני מנסה למצוא את הטובים שביניהם ולהתחבר איליהם. את ה"רעים" אני עוזב ושיחיו איך שהם רוצים... בקיצור: מסכים עם מה שחן אמר רק שאני אוהב את העיר שלי. הדבר היחידי שרע בה שאין כ"כ מה לעשות בה...

the king 25983

New member
יש בה גם כאלה...../images/Emo66.gif

אבל הפ הפינות של העיר, לא מרגישים אותם כמעט. פשוט בטלויזיה תמיד מראים אותם, כשיש את ההילולה וכאלה וגם יצא לה שם כזה. אבל היא לא כזאת. וחוץ מזה, עדיף דוסים על ערסים ומסוממים...

Just Adi

New member
קצת מנקודת מבט שונה... ../images/Emo80.gif

כל אחד יכול לקחת כמובן את המשפט לפירוש עצמי אבל לדעתי, כשיהלי כתב את השורה באופן ספציפי הוא התכוון לתקופה של ניו יורק... תחשבו על זה

gushi

New member
אמממממ......

תבין "מר גיטר" כל העיקרון בשירים הוא שאנחנו יכולים לפרש את המילים שהזמר כתב לכל דבר בחיים שלנו. לא עדיף שכל אחד יפרש את זה לעצמו?

Rain Star

New member
אז זהו ש...../images/Emo41.gif

אף אחד לא כופה על אף אחד את הפירוש....סתם מעניין לראות איך מישהו אחר מפרש שורות מסויימות. אין פה פירוש אחד שהוא הכי צודק, כל אחד ודעתו.

בדיוק! ../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

והו גם הרעיון של השירשור.., יאללה מרון.., תן משפט....

Rain Star

New member
אוקיי אמרו את זה כבר, אבל שוב...../images/Emo41.gif

אחת ולתמיד, שמישהו יפרש לי איכשהו את אל תקני זה לא האף שלי כולם מוזמנים לתת דוגמאות מחייהם הפרטיים...חחחחחחחחחח

וואו... ../images/Emo168.gif

זה משפט ממש ממש קשה ולא מובן..... אולי..., הוא אומר לה לא ללכת למקומות שלא קשורים..., או משהו כזה.... או שהוא איכשהו רומז לה, שהיא תדפק אחר כך, לא כמו ה"אף שלו", שזה הוא עצמו שהוא תמיד סולח או משהו כזה..

the king 25983

New member
אני חשבתי שזה...../images/Emo66.gif

כאילו שלא כדי ש"הם" או "אנחנו" (מה שתרצו) לא נתחיל מערכת יחסים כי זה לא ילך. "זה לא האף שלו"... כדי פעם לשאול אותו את זה... הנה שאלה ראשונה לאירוח שלהם בפורום שלנו (*אהמ, אהמ*)

רותמיקה

New member
כבר אמרתי שיש לי את ה|טלפון|..../images/Emo29.gif

של יהלי ודיברתי איתו
וגם של פיטר, ואיתו דיברתי המווון זמן
וגם של שחר, אבל אני מתביישת להתקשר
בכל מקרה אני חושבת שאי אפשר להגיד להם לבוא, זה יהיה טיפשי שרק 2- אנשים יהיו בפורום וישאלו אותם שאלות. זה יהיה מביך מאוד

Rain Star

New member
אני חושב ש...../images/Emo41.gif

או שנחכה קצת..כי באמת הפורום עכשיו לאט לאט גודל ומתגבש וכאלו...(וותיקי הפורום מוזמנים לחלוק עלי...) או שתזמיני אותם לפורום מוזיקה עברית, שם ב-ט-ו-ח יהיו הרבה שואלים ושאלות (וגם שואלות, משחק מילים מתוחכם יחסים לשעה
03:31) רעיון לשאלה חדשה לחידון מר הוכמן... למה לעזאזל מרון ער בשעות כאלו?! לילה טוב כולם!

למעלה