פיתרון לפחד הדמוגראפיה, ולחברה טובה

Azazel

New member
פיתרון לפחד הדמוגראפיה, ולחברה טובה

חברים יקרים! כבר הבאתי את משנתי בפורום "מרצ" לגבי אסימילציה מלאה של ערבי ישראל לתוך החיים הישראליים והתרבות הישראלית, ע"י הפיכתם לישראליים לכל דבר. ע"י ביטול האוטונומיה הערבית בחינוך, הבאת תקציבים ברשויות המקומיות הערביות, אכיפת נהלים תקינים בהם, ויצירת דור חדש של מנהיגים בני העדה הערבית, שיהיו ישראלים לכל דבר, וימשכו אחריהם את כל החברה הערבית כולה. הדבר ייעשה באותו הזמן שתושבי ישראל הערבים יגויוסו לצבא, ותופעות גזענות נגדם, במיוחד נגד אלה הרוצים להשתלב בחברה הישראלית המודרנית, ייענשו באופן כבד מאוד. הדבר יפתור בעיות רבות מאוד, כגון: -האנטגוניזם המתמשך בין 2 החברות. -הפחד התמידי שלנו, הישראליים מהעלמות. -האפשרות למלחמת אזרחים עכובה מדם כאשר נגיע לשינוי דרסטי במבנה הדמוגראפי. -ביטול האיוולות בתוך החברה הערבית המסורתית, כגון הומופוביה, והשפלת נשים. הניסיון מראה שכאשר נותנים לאנשים מגיל צעיר מסגרת ישראלית לחלוטין, ומתייחסים אליהם כמשלנו, הם הופכים לישראלים לכל דבר, ללא קשר למוצאם. ניתן לראות זאת בבירור מהחלק ה"לא-יהודי" שהגיע בעלייה האחרונה, וגויס לצבא. רוב רובם של האנשים היה ללא אמונה, אטאיסטי, ז"א שלא היה דבר שהיה מפסיק את שילובו בחברה. לכן, רוב האוכלוסיה הנ"ל, השתלב בחברה הישראלית. אלה שנידחו על ידה, הפכו ליהיות לעושי צרות. חברים, אשמח לקבל ממכם פידבק. מה אתם חושבים אל תוכנית שכזאת?

EverMan

New member
לא.

לדעתי זה אומר איבוד האופי הלאומי והיהודי של המדינה.

Azazel

New member
ענבר: אנחנו כבר לא יהודים

אנחנו ישראלים. זה ההמשך של "יהודים". תחשוב על זה כך: פעם היו בני ישראל. אחרי זה, היו עברים, אחרי זה היו ישראלים, אחרי זה, היו יהודים, ועכשיו, עוד פעם ישראלים. מה רע? הכל זה המשך אחד של השני. ולמה שלא נקלוט אותם, לתוך תרבותינו שיתבוללו בנו?

Azazel

New member
נכון

כי הם משמרים את הבולשיט שנקרא MULTICULTURALISM כערך עליון. אני יוצא נגד הערך הזה. אני לא חושב שהוא ערך חיובי. אם הערבים היו עוברים אינטגראציה באירופה, אז לא הייתה להם את הבאיה שיש להם היום. הם היו אירופאים לכל דבר, בעלי אותה התרבות. אתה יכול לראות שזה כראה לרבים מאוד מהמזרח הרחוק בארה"ב למשל.

idoz

New member
אתה מביא שני דברים מנוגדים לחלוטין!

הסינים רוצים להתערות בחברה האמריקנית, הם רוצים ליטול חלק בה ומקבלים על עצמם את התרבות (כולל הפתיחות) האמריקאית. הערבים לעומת זאת מעולם לא ניסו להתערות בחברה האירופאית, והם אף מודים בכך. הערבים מנסים להשתלט על אירופה תוך ניצול הניוון התרבותי ובעיית הילודה (או בקיצור הם מנסים להשיג דריסת רגל שם תוך ניצול השקיעה האירופאית). הם רוצים לחיות בגטאות משלהם ושיירחמו עליהם. הערת אגב, אין כזאת מילה MULTICULTURALISM . והאירופאים אם הם בכלל מנסים לא מצליחים לשמר את התרבות שלהם כמו שצריך.

Azazel

New member
קודם כל, אל תכליל.

יש הרבה מאוד ערבים, אפילו מוסלמים, שרוצים להשתלב בחברה הישראלית. אתה זוכר את הסיפור עם הסוכן המשטרתי הסמוי שפעל בתוך לוד ושלח הרבה מאוד סוחרים ערבים בסמים לכלא? לפני זה הוא שירת ביחידה קרבית. וזאת, למרות שהיו המון חארות, כמוך, שקראו לו ערבוש, ושלל קללות אחרות. דבר שני, אם תסתכל על יהודי בריה"מ, תראה שתרבותם דומה מאוד לתרבות הרוסית. וזאת, אחרי שבאו מהתרבות הסגורה, והדתית ביותר כמעט שניתן לשער, תרבות העיירה היהודית הדתית במזרח אירופה. מאות שנים הם גרו כך, ולא רצו להשתנות, כי כל השאר ראו בהם זרים, ולא עשו מאמץ לשנותם בדברי נועם, אלא או להגלותם או בכח. אחרי המהפכה, כשזכו לזכויות רבות, החלו להתבולל במהירות ולהתחבר אל שאר האוכלוסיה. כך גם עשו עמים רבים אחרים בבריה"מ.

idoz

New member
מה לעשות שהם אידיוטים

הם שווי זכויות בארץ. הם גיס חמישי אם אתה לא רואה טוב. אם הייתי ביחידה עם ערבי הייתי מתייחס אליו כשווה בן שווים. אין לי בעיה לקנות מוצרים מערבים.

Azazel

New member
לא נכון, ב2 דברים:

א. הם לא שווי זכויות. ב. הם לא חלק אינטגראלי מהחברה הישראלית.

idoz

New member
ברור ../images/Emo8.gif

הם שווי זכויות עד כמה שיכולים. הם יכולים להסתובב בת"א חופשי (עד שהם עושים פיגוע). מה עם זוהיר בהלול?, הדרוזי שטייס בחה"א?, שופטים ערבים?

idoz

New member
לענבר יש נקודה, לך אין פיתרון!

בפיתרון השמאלני שלך לא הצגת ולו לשנייה את התשובה לבעיה הדמוגרפית. גיס חמישי לא מטפחים!

Azazel

New member
כש"הם" כבר לא יהיו הם, אלא יהיו

"אנחנו", מה יהיה אכפת לך? מה יהיה אכפת לך אם הם יתנהגו כמוך, ידברו כמוך, יהיו ישראלים לכל דבר?

shay or eli

New member
יגוייסו לצבא? וישמרו על מה?

על הכיבוש של אחיהם בשטחים? על מדינה המונעת מפליטים הזכאים לכך עפ"י כל קנה מידה בינלאומי לשוב לבתיהם בגלל נימוקים גזעניים של רוב אתני? על מדינה המוגדרת "מדינה יהודית", משמע כלל לא שלהם? על מדינה שהדת המעורבת בה קשות היא לא שלהם? על מדינה המנהיגה חוקי הגירה גזעניים? על מדינה המנשלת אותם מאדמותיהם והורסת את בתיהם? על מדינה השייכת למעמד עליון קטן ונצלני? תעשה לי טובה, או שציונות או שמדינה דו-לאומית, אין באמצע. או קסנופוביה קפיטליסטית או דו קיום סוציאליסטי. כל הנוסחאות של מרצ, גוש שלום וחבריהם של "ללכת עם (גזענות) ולהרגיש בלי (גזענות)" לא הולכות. ממש פתאטי לנסות לבנות שלום צודק על בסיס אתנוקרטי גזעני, כל עוד הציונות בשלטון ימשיך מעגל הדמים.

idoz

New member
כמה שטויות בהודעה אחת

אם אתה כ"כ דואג לשלומם למה שלא תעבור לגור לידם?

shay or eli

New member
מה זאת אומרת תגור לידם?

יש כפר ערבי מספר קילומטרים מביתי אם לזה אתה מתכוון. ואני דואג לשלומם כפי שאני דואג לשלומה של כל קבוצה מדוכאת.

EverMan

New member
ופה המאבק ההיסטורי בתוך תנועת

העבודה. אני לא חושב שיש ניגוד בין סוציאליזם וציונות. לא במקרה של ישראל. אפשר לרצות מדינה יהודית וסוציאליסטית בו זמנית מכיוון שזו המדינה היהודית היחידה בעולם. ומכיוון שהבעיות שפתרנו הן עדיין רלוונטיות כמו שמעולם לא היו (בנושא היהודים בעולם). הרצון פה מאוד הגיוני.

shay or eli

New member
אני אגיב לזה

ולהודעה שמתחת של עזאזל, אבל לא כרגע. כואב לי הראש ולקחתי כדור, אין לי כח.

למעלה