פכים מעולם האמנות ששמעתי בהרצאה

odo13z

New member
כאשר תהיו שוב בפריס ...אמנים שלי...

עם כל הכבוד למוזאונים ויש קצת.... עשו טיול לאורך המק הלואר. כל מאה מטר יקב משפחתי קטן והמון מסעדות אוטנטיות. לכו לבקר בעיירה קטנה בשם "אנבואז" יש שם מפעל שוקולד נהדר. ביייי

shkedud

New member
עמק הלואר מדהים אודו, אמבואז

ושרטר,ובלוא והטירות אויייייי... כולי געגועים לשם

odo13z

New member
יללה שקדוד.../images/Emo140.gif

המפגש הבא של הפורום בנתב"ג בדרך לפריס. קיץ הבא. אפשר להתחיל לתכנן, ולחסוך כסף לנסיעה. מי נרשם ?

shkedud

New member
בקיץ הבא אני כנראה אהיה באוסטרליה

אצל הבת שלי.(אצלנו אומרים: נישט אין שעבאס גיראט - אם אתה צריך תרגום תודיע) לא יכולה יותר לסבול את הקיצים שלנו. אני נבולה, מתה בקיץ

p a l o m a

New member
אודו, אז תקרא את הספר "חמשת רבעי

התפוז".. מסופר בו על האזור הזה (בתקופת מלחמת העולם השניה).. ספר מאד יפה (שך ג'ון הראיס)

odo13z

New member
חיפשתי בספריה ולא היה זמין.

בעקבות המלצה של שקדוד. נקשמתי "בתור". ברגע שהספר יוחזר הם יודיעו לי לבוא לקחת. אחרי שתי המלצות אי אפשר לוותר.

נֵנָה

New member
גם אני טיילתי פעם בעמק הלואר במשך

יום שלם מהבקר השכם ועד מאוחר בערב. עשינו סיור טירות בעיקר. על קיר חדר המחשב שלי תלוי פאזל גדול שבני וכלתי הרכיבו בעת שהותם בפריז במשך כמה חודשים. דומני שזו טירת שאנונסו... בגלל הזכוכית קשה לצלם עם פלש ולכן היא יצאה קצת כהה... התמונה צולמה ברגע זה
נראה לי מאד מעניין לעשות שוב טיול בעמק הלואר... אבל מהסוג השני של ביקור בישובים שלאורכו, ביקבים ובמסעדות.
על המלצתך אודו

odo13z

New member
ננה. פאזל יפה. והאהיל שלך מוסיף

נופח מעניין. אני הייתי פעם אחת בחיי בלבד בחו"ל שבוע בפריס , שבו זכיתי במפעל הפיס. אחד הימים הוקדש לסיור בעמק הלואר עם הטירות והיקבים. אני לא ממש אוהב לטוס.שדה התעופה בפריז היה סיוט. לא היה מיזוג אוויר. חשבתי שאני מתבשל.

אנפה2

New member
דיברתם על פריז, דיברתי עם

בתי הערב היא נמצאת כרגע בפריז, מחר חוזרת, חתני אמר לה שהדבר שהכי התרשם ממנו זה הקטקומבות, מישהו היה שם ?. אני גם ביקרתי בקטקומבות וזה מזכיר את סנטה קטרינה מאלמנט מסויים.

אנפה2

New member
בכנסית סאנט שאפל יש../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo29.gif

ויטראז'ים מדהימים, וגם בכנסית הנוטר דאם. אתמול הם אכלו(הזוג הצעיר) ארוחת ערב במונמארט, שנקרא גם סקרא סקאר. חברה'לך אני רצה להתלבש, קבענו עם חברים ב"ארנה", ניפגש מחר מעל גבי הפורום.

מנורה

New member
אחרי התאורים שלכם בפריז ועמק

אלואר עוררתם בי את החשק לשוב וסייר שוב במקומות המדהימים האלה הטיול הראשון שלי לחו"ל לפני המווווווווון שנים היה שם כשהינו צעירים ויפים כל כך התלהבנו לא רצינו לדלק על שום דבר כי מי חשב אז שעוד המון פעמים נתור ונטייל בעולם המזוודה שלי כבר מוכנה

למעלה