פלד ואורטגה - האלבום

U G I

New member
קרח, וורס גדול

סחטין עליך שום שיר בדיסק לא נופל מהרף שהדיסק הזה מציג.

extra g

New member
חושרמוטה

פאקינג פאק זה כל מה שיצא לי להגיד בכל פעם ששמעתי את האלבום וזה קרה הרבה היום. מעורר השראה והמון אנרגיות (שאצלי התבטאו ברצון עז לשבור דברים ביום שהייתי בו די עייף. זה לא קורה הרבה) מי שלא קנה שירוץ לחפש את זה. נ.ב. אני רוצה לראות קליפים ואתם?

אני אחרי האזנה ראשונה

ואני רחוק מלגבש דעה על הדבר הזה, אבל אני כבר בטוח לגבי דבר אחד - הדור הבא של האמסיז בארץ ינסה להישמע בדיוק ככה.

U G I

New member
מי יצליח להישמע ככה?

ברצינות.... אין ראפרים ברמה הזאת בארץ. כולם אפורים.

iliarapper

New member
זה שפלד ואורטגה הם לא מהעולם הזה, זה לא סוד.

מה שגורם לאלבום הזה להיות האלבום הזה. מה שמבדיל אותו מהיפ הופ זבל ישראלי אחר. מה שהופך אותו לענק. זה גדי חינקיס. אין הפקות כאלה, אין דברים כאלה, אין סאונד כזה. אני תיכף זז להופעה שלו בתור DJ Neckbreaka, לא יודע מה איתכם.

dune d

New member
מה לגביי ההופעה?

איך היה שם? האלבום פשוט מעולה, אני שומע אותו בחלקים כמה ימים, בקרוב נקנה וניתן חוות דעת מגובשת ושלמה, אבל מדובר כאן באלבום הראפ הטוב של השנה במוסיקה הישראלית בלי שום בעיה.

חולוני

New member
יש.

האלבום של קוואמי והחלבות יותר טוב מהאלבום של פלד ואורטגה. היום יצא לי לחרוש עליו לא מעט ולמרות שאכן מדובר באלבום מעולה עם הפקות חזקות ופלואו ברמה הגבוהה ביותר, הוא גם נשמע כמו אלבום של 2 סטלנים עם ליריקה די ילדותית ובלי עומק (מה שיש בשפע באלבום של קוואמי). עוד בעיה באלבום - השירים לא מספיק טובים (האלבום נשמע כמו אוסף סקיצות לא גמורות). מצטער, PLD ו-OTG יצטרכו להסתפק במקום השני, קוואמי הוציא את אלבום השנה.

DJ$upreme

New member
שום דבר ממה ששמעתי במיקסטייפ

לא גורם לי לרצות לשמוע אלבום שלם מזה, ואני אומר את זה בצער כי הם נשמעים אמסיז טובים. אבל נראה לי שמעבר לזה שיש שם פלואו קטלני אנרגיות גבוהות ועבודה די מרשימה על ביטים אבל בדיוק מהזן שאני לא אוהב במיוחד, הרי שבתור התחלה, הם פשוט לא אומרים כלום, אלא בעיקר מלהגים כל הזמן במין פריסטייל אינסופי ומעייף טיכו. שנית, נראה לי מהמיקסטייפ שלא מדובר בשירים אלא בביטים עם ראפרים - שוב, דבר שמעייף אותי לחלוטין. נראה שיש שם כשרון גולמי אבל אף אחד לא החליט מה לעשות איתו, וזה בדיוק לא מה שההיפהופ המקומי צריך, ההיפהופ המקומי צריך אמסי שיש לו מה להגיד ושירים אותו מהבנדנות והדוראגס הילדותיים, והיו-יו-יו, לגבהים של מוזיקה אמיתית שיש בה סוג של אמירה. זו העוצמה של ההיפהופ כז'אנר. בקיצור, קוואמי. ושאלתי אליך: האם לאור זאת אני אופתע לטובה מהאלבום? כי נהגתי עד היום לרכוש כמעט כל אלבום היפהופ שיצא בארץ, ולאחרונה קצת נמאס לי.

U G I

New member
מה לעזאזל יש לקוואמי להגיד?

באלבום הכל כך משעמם שלו

hcsneB

New member
שמשעמם לו

אני משקר לעצמי אני מוותר בשבילי זה שום דבר, בסך הכל חוט להתפס בו מזה אני לא אמות

U G I

New member
שיר גדול

בדיסק גדול אני מדבר עם "מלחמת פופ" אלבום גרוע מאוד. לדעתי.

hcsneB

New member
תראה

מבחינת שירים בודדים, מלחמת פופ יותר טוב מכולם יודעים... אבל לדעתי מבחינת קוהרנטיות כולם יודעים לוקח מלחמת פופ מפוזר ויש בו כמה שירים שהייתי זורק החוצה בכיף

למעלה