פלד ואורטגה - האלבום

hcsneB

New member
שירי פרווה

רננו צדיקים, נולד למות, סלב לא יורק, זה לא קל... שירים שהם טובים אבל פשוט לא חסרים לי כשאני שומע את האלבום ומדלג עליהם

חולוני

New member
שירים מעולים אחד אחד.

במיוחד "זה לא קל" - פתיחה גדולה לאלבום. אין שיר אחד חלש.

Poetic Death

New member
../images/Emo45.gif

אולי חוץ מרננו צדיקים, ואת זה אומר עוד חובב היפ הופ מושבע.. מוריד ת'רמה של האלבום המעולה הזה.

חולוני

New member
אני לא חושב שתופתע.

אני חושב שמה שכתבת בפסקה הראשונה מסכם את האלבום די נכון - הוא אכן נשמע כמו פריסטייל ארוך. אין באלבום שום אמירה חוץ מ"אנחנו סטלנים, כיף לנו, יש לנו פלואו בנזונה ובאנו להעיף לכם ת'תחת". אין ספק שיש כאן פספוס כי בסה"כ מדובר בראפרים מעולים. חבל שלא השקיעו יותר בשירים.

DJ$upreme

New member
וכדי לסבר את האוזן

ליד המילה קוואמי, ניתן לרשום גם למשל "וולקן".

Psycho BuZZ

New member
בעצם נזכרתי באלבום של הפרברים שיצא השנה.

אנדרייטד בטירוף, אולי אפילו יותר טוב מזה של פלד ואורטגה במקצת.

venue central

New member
כתבה בוואלה על ההשקה!!!

http://music.walla.co.il/?w=/4500/1210480 אגב אתם יודעים שיש מחר כהן @ מושון חינם בלימה לימה?

ohhh s

New member
ציפיתי ליותר מהאלבום הזה

יש שם שירים כמו אולטרה סאונד והשיר תחילת הדרך... או משפחה שפשוט נופלים בהרבה מכל השאר וחבללל סך הכל

wtef

New member
יצאת טמבל.

אולטרה סאונד אחד הטובים באלבום. משפחה שיר חזק מאוד ופלד נותן שם תצוגת תכלית. את תחילת הדרך גם אני לא כל-כך אוהב אבל אני יכול לראות את השיר הזה הופך ת'ראש לילדים ברחבי הארץ. הוא היה אמור להיות המנון הדור(פאנקרוק,היפהופ,סקייטבורד) אבל קצת מפספס, עדיין קטע פתיחה שגורם לך לרצות להמשיך. אני עדיין עובר על הדיסק, אין ספק שהוא מוזר וחווית ההאזנה היא לא קלה, זה לא דיסק לשים ברקע בפעם הראשונה שחברה שלך באה אליך למשל... אבל מצד שני, כמות היצירתיות,רעננות וחדשנות שיש באלבום הזה נותנת נוקאאוט לרוב האלבומים שיצאו השנה בכל הז'אנרים. ביג אפ פלד ואורטגה(וגדי הגאון גם) אנשים שעושים את מה שהם מאמינים בו ועושיים את זה עד הסוף...כן ירבו.

Coldplayplay

New member
לא משנה כמה

תבלבלו את השכל על קוואמי ועל האימרה שיש לו לעזאזל הוא לא מעניין בשיט.. לא מבחינת תוכן או חוץ..שום דבר הוא מבצע גרוע..שמנסה לשחק אותה "ראפר וקצת מעבר" זה שהוא כאילו מנסה לשים כמה דיסטרושיינים ולשתף כמה מוסיקאים מחוננים באלבום שלו לא הופך אותו או את האלבום שלו לאיכותי.. וגם הטקסט הציני בשקל רק מעצים את העובדה שהוא יהיר שמודע לעצמו שהוא כזה ולא אכפת לו כי הרי הוא מהקצה שומע מוסיקה איכותית! ובא ללמד את כל נחותי העם האלה שעושים פופ!! אם יש פוזה בהיפ-הופ היא מתחלקת לשניים יש מהסוג של סאבלימינאל ויש מהסוג של קוואמי שניהם שווים לתחת אבל בסופו של דבר עדיף לשמוע סאב.. המקבילה הנחותה של פיפטי ושל קאניה ווסט בחו'ל קוואמי היה ותמיד יהיה חסר כשרון

Coldplayplay

New member
לגבי פלד ואורטגה כמו שדי ג'י סופרים ידידי אמר

לפי המיקסטייפ אין חשק בכלל לרכוש את האלבום אלא אם כן אתה נער מתבגר עם פצפוצי אורז על הפנים

לכל הניר מיימונים

אני עדין בשלבי גיבוש דיעה על האלבום. אבל מעבר לפלואו שובר מוסכמות (סיבה מספקת להכתיר את האלבום כציון דרך בהיפ הופ הישראלי) יש כאן גם הרבה לב - "ממשיכים לבעוט" הוא התיאור הכי יפה של מה זה להיות אמסי ששמעתי מאז Lose Yourself של אמינם. וכן, אני משווה. "משפחה" הוא שיר אישי שעשוי היטב, לא פחות מהרף שקוואמי הציג. יש לי עוד הרבה להגיד על האלבום הזה, אבל לא עכשיו.

ק ר ח

New member
משפחה זה שיר שמוכיח שפלד הוא

עילוי על המיקרופון,ומשורר.

למעלה