פלד ואורטגה - המיקסטייפ פרומו

TakTik

New member
פלד ואורטגה - המיקסטייפ פרומו

נכון חיכיתם? אז מי שהיה בעיר הבירה יודע שהחבר'ה האלה הם הדבר הבא. ההופעה המטורפת שלהם, עם הרכב חי של מתופף, באסיסט, קלידנית ודי ג'י, פשוט הרים כל אדם שהיה באיזור, והראה איך היפ הופ אמור להיראות ובעיקר להישמע בשנת 2007. אז כל מי שהיה שם, ראה שהם גם חילקו את דיסק צרוב (ובשלבים מסויימים, גם זרקו) לקהל, עם 7 דק' ומשהו של פרומו מתוך האלבום הקרב ובא. אז אחרי שדיברתי עם אורטגה - נשים את המיקסטייפ השורף הזה גם כאן - תשלחו את הקישור לכמה שיותר אנשים, תפיצו את הדבר הזה. המיקסטייפ להורדה בפנים? - תשמעו הארדקור מרשים, פלאו מהעולם הבא, ולמעשה 2 חבר'ה מהדור שגדל על שב"ק ס' על המירקופון. בנוסף, גיא מר,טדרוס מאקסום בקטע ראגמאפן/גריים עם פלאו מטורף של אורטגה וביטים בחסות מקדדי ג'י עם עזרה מיוסי פיין. היופי? באמת שכל מי שאוהב היפ הופ, לא משנה איזה סוג, יכול להתחבר לזה. גם החבר'ה שלי שממש לא קשורים להיפ הופ התלהבו מההופעה אתמול. ואני חושב שבאמת הדבר שאומר הכל הוא מה שאמרתי לאורטגה: "לא סתם הם מחממים את שב"ק ס'". תשמעו אותם ובהופעה ותבינו, השב"ק 2007 זה לא רק איחוד חד פעמי, זה לב ונשמה במוזיקה.

Self Made

New member
אני זוכר פלד השמיע לי חצי מהאלבום לפני הרבה

זמן אחד הדברים השורפים נראה לי הדבר הכי מגניב ששמעתי בארץ עד עכשיו

Funky Giraffe

New member
המממ הביטים במיקסטייפ לא אהבתי

אבל כמו שהבנתי מדוויק אי אפשר לקבל אפילו רבע טעימה ממה שהולך אינסטרומנטלית בבאלבום ע"י המיקסטייפ כי זה לא מייצג מספיק מה שכן ההופעה חד וחלק הכי טובה שראיתי בהיפ הופ הישראלי מאז השבט, הפרברים דג נחש ושב"ק נורא TIGHT כל ברייק נופל בול על הביט, המתופף מרגיש את הבסיסט והקלידנית עד הסוף. זה הרגיש כמו קראנק (בגלל הסינטזייטר והקלידנית) עם גרוב (בגלל המתופף, הסקרצ'ר והבסיסט). פשוט מדוייק ומעובד היטב. אני גם מרגיש את הווייבים של הראפ הרבה יותר בלייב מאשר בדיסק. אבל גיא מר נותן וורס שורף שם...נשמע שבתור אמסי הוא משתפר כל הזמן. גם את הוורס המהיר של טדרוס נורא עשה לי את זה. בקרוב ארחיב בבלוג שלי למתעניינים על מה שראיתי בהופעה הזו.

Ak477

New member
wow wow wow wow

פאקינג שיט! חם חם חם חם רותח! כבוד, גדול.

Ak477

New member
פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!

מה ,זה יוצא מהארץ? לא יאומן.

or001

New member
כמה כישרון בשני הבחורים האלה

המוזיקה פשוט TIGHT ושורפת, הפלואו מטורף ואני מקווה שהאלבום יצא כמה שיותר בקרוב. נ.ב. בוֹם (הגרסה שלא מופיעה במיקסטייפ) אחד השירים הטובים, ואחד הביטים הטובים של אורי שוחט מאז ומעולם לפי דעתי.

Poetic Death

New member
או וואה, אהבתי.

אין ספק שכשרון יש בכמויות.. האמת שלהפתעתי פלד תפס אותי הרבה יותר מאורטגה, שהוא היה הפייבוריט שלי עד לא מזמן.. הוא פשוט מחליף בין סגנונות ופלואו בשניות.. מעולה. כן כן, יש למה לצפות.

ק ר ח

New member
פלד,אורטגה,בריא עליכם מאז ועד היום!!!!!!!!!!!

פלד-אחד האנשים שאפילו בתור אמ.סים יוצא תמיד המוזיקאי שבו,ראפר מטורף,עם וויב כמו שאני אוהב,שזה אומר בנאד'ם שעושה אחלה היפ הופ אבל בוויב הוא ראגא,אחד האנשים שיש הכי הרבה מה ללמוד ממנו על כח רצון,לא לוותר,ולתת בראש. אורטגה-BOOOOOM,ללא ספק,עפ"י דעתי(וכן,גם אני MC) הראפר עם הפלואו הכי טוב בארץ, לא מפסיק להתחדש,לא מפסיק לקחת את עצמו ברצינות,ותראו איזה יופי,מה קורה כשלוקחים דברים ברצינות (עומד לצאת אלבום בן של זונה!!!!!!) *פלד,אורטגה,מקדדי ג'י התותח על תודה לכם חברים יקרים,על מקום באלבום,ועל SHUTOUT במיקסטייפ.... מי ייתן ובעזרת השם,המהפכה תחזור,אנשים יקנו את האלבום מקורי בכמויות,ותפציצו את המסכים,את התחנות,אבל בעיקר,כמו שאתם יודעים הכי טוב,את הרחובות!!!!
!

טופיקלי

New member
אז הטרופרז עוד קיימים ?

הקטע עם אחד מהאקסומים ואורטגה - שורף. את השאר לא אהבתי, ביחוד בגלל הביטים וההפקה.

dweck2k

New member
כעיקרון הטרופרז זו הפמיליה

אבל כל אחד עובד בנפרד. האלבום של פלד ואורטגה יצא בסוף אוג'-תחילת ספט' בערך. לוקץ' קצת אחרי. דוויק

טופיקלי

New member
הרפיוג'יז התפרקו

אז לא בדיוק עדכני שאורטגה אומר "מבית היוצר של הפרברים רפיוג'יז"

dweck2k

New member
לא ממש.

כי אמנם הרפיוג'יז התפרקו, אבל בית היוצר הוא גד ברוך המפיק המוסיקי וכל הקרו שלנו שהולך ביחד הרבה זמן. דוויק

למעלה