פלד ואורטגה - המיקסטייפ פרומו

Or Amit

New member
ועוד בנושא פלד ואורטגה

סיכום שבוע שפלד עושה לתכנית של גיא פינס ברדיו 99 (כלומר - מסתבך עם גידאמק).

murzik3591

New member
גרוע

המילים, הדיקציה ורוב הביטים. היה רגע הברקה עם ג'ודייה.

Psycho BuZZ

New member
אורטגה הוא אחד האסיז הכי טובים בארץ,

אבל משום מה אני לא מצליח לדמיין אותו בפרוייקט סולו. יש חיבור מטורף בינו לבין פלד, ועושה רושם שזה יהיה האלבום הכי מרענן של השנים האחרונות, לפחות מבחינת האמסינג. רוב הביטים לא נשמעים לי כל-כך מפציצים, אבל אולי זה בגלל המקסוס המבולגן הזה, וכשירים שלמים הכל יישמע יותר טוב.

Silly A

New member
אמרתי את זה כבר קודם, אבל הנה שוב.

זה הדבר ה-כ-י טוב שנשמע בהיפהופ בעברית. הכי טוב! כתיבה שלא גורמת לך להיות נבוך מזה שאתה שומע משהו טפשי וילדותי, פלואו מעולה ומגוון, הגשה שלא מסתפקת בלהיות מהירה אלא מעניינת ואנרגטית, ביטים שמנים וכבדים, הפקות מחמיאות, חומר כבד ופשוט מעולה. מחכה להופעת החימום לשב"ק, ולאלבום :). הדרן.

bigm2

New member
זה רציני מה שהוא אומר שם?

יוסי פיין באמת עבד שם על האלבום?

bigm2

New member
מצוין

מתי האלבום ייצא? ואיפה יהיה אפשר להשיג אותו? נוכל ללכת לחנויות לקנות או שנצטרך לקנות מבחורים מפוקפקים כמו עם מתוך הזוהמה? (שאגב, די תורם לאווירה של הדיסק בצורה מסויימת)

DJ$upreme

New member
מה הכוונה יוסי פיין עבד על האלבום?

מפיק מוזיקלי? כי אם כן אז נקווה לסאונד טוב, וזה לא מובן מאליו אחרי האלבום האחרון של הדגנחש. סאונד בעייתי רצח. או שאולי הכוונה היא שהוא ישב עם ג'וינט ליד קונסולה באחד השירים?משהו כמו באלבום של התקווה 6? יוסי בסיסט די מחונן (אם כי לא בדיוק לטעמי האישי, יש בארץ בהחלט כמה שאני יותר אוהב ממנו)... הוא מפיק מוזיקלי די מוכשר סה"כ, אבל לאחרונה התקשיתי להתלהב מדברים שלו.

dweck2k

New member
מפיק מוזיקלי יחד עם גד ברוך

גדי והוא עבדו על הכול באולפן של יוסי בניו יורק. דוויק

DJ$upreme

New member
מממממממ

אם יש לו קרדיט מלא של מפיק מוזיקלי, יהיה מעניין לשמוע לאיזה כיוון הוא הולך בימים אלו. מקווה לטוב, אך חושש לרע.

בום

אורטגה ופלד מחליקים לכם אל-בום הראפ בעברית שאני הכי מצפה לו אי פעם. *לק* *לק* *לק*

וזה למרות ש...

לפי המיקסטייפ האלבום הזה נשמע לא ממש קומוניקטיבי. אני חושב שיהיה מדובר במשהו בסגנון Hell Hath No Fury של הקליפס... אלבום אפל ואפור שמתפוצץ בתודעה של המאזין כמו רימון רסס רק אחרי דיליי של 4-5 האזנות. ומשהאלפסי, אנשים מצפים לזה בגלל שהראפ ורמת הטכניקה של השניים הוא באמת בסדר גודל של "הדבר הבא". אני רק מקווה שזה יתפוס גם מעבר לגרעין ההולך וקטן של ההיפ הופ בארץ.

למעלה