פלטיות פה בתור הורים שהילד מעצבן.

homealone

New member
מה הסיכוי שתצליח להתנתק מהם?

מה הסיכוי שהעצמאות אותה אתה מדמיין לעצמך גם תצא אל הפועל?

יש סיכוי

והם גם רוצים לעזור לי בזה, לא שהם מתנגדים להפך אבל זה עבודה ולוקח זמן וכן אני חושב שבסוף אני יצליח להיות עצמאי באמת מקווה להצליח. מה שאני אמרתי בעצם שאצלנו במשפחה מצד אבא פותרים את הבעיות במשפחה לא מערבים משטרה- או גורמים אחרים זה כלל אצלנו,אבל הם ממש רוצים שאני יתחתן יכר בחורה ויבא להם נכדים אבא אפילו דוחף אותי לזה ואני שמח.

&nbsp
אמר שיעזור לי אבל אחרי שאני כבר היה יותר עצמאי ופחות "ילד" כמו שאמרתי לך באשכול הקודם ...

arana1

New member
ההתניות הן חלק מהבעייה

תמיד אומרים לך קודם תהיה מכוער וטיפש כמונו ואז נתמוך בך ונעזור בך
זו גישה שהיא מלכודת מוות
ולכן אין ברירה אלא לחתוך

אתה לא ילד
הוא ילד

אתה צודק הכל זה התניהות.

במיוחד במשפחה שלי הם הושפעו יותר מדי מהפסיכולוגיה של"שכר ועונש"( בעיקר אבא)ועוד אמא שלי שהייתה יותר צעירה למדה את תחום חינוך ילדים ופסיכולוגיה בכיוון הפוך אבל לישים בבית? לא תמיד, אבא בכלל בעיתי תמיד העניש אותנו אבל אמא קצת פחות...

arana1

New member
ברור, זו לא תחרות, רק רציתי להעביר לך עד כמה אני מזדהה איתך

ואם היית קורא את מה שאני כותב כאן בפורום לפעמים אז היית יודע שאני דואג לחזור ולבטא את תיעובי העמוק מהתנהלות של כל הדפקטים שנחשבים כאנשי מקצוע
וגם מנסה לתאר איך הם נטפלים והורסים דווקא את כל מה שיש בו ולו סיכוי לניצוץ של יופי ומשמעות

לא ברור לי בדיוק מה ולמה מושך למקצועות כמו פסיכולוגיה ופסיכיאטריה בעיקר או אפילו רק זבלים
יש לא תיאוריה בעניין אבל לא חשוב כרגע

arana1

New member
רוצה להזמין אותך לקבוצה שלדעתי היא חשובה

ידידה שלי הקימה אותה בפייסבוק לפני כחצי שנה ומאז היא צברה תאוצה מרשימה וגם חשיפה למדיומים שהנ"ט מזהים כחשובים (אם זה היה בטלוויזיה סימן שזה אמיתי וחשוב)
לקבוצה קוראים "מטופלים שוברים שתיקה" והיא כוללת חשיפות הדומות מאוד לשלך של אנשים רבים ושונים שכולם חוו את זוועות המימסד הפסיכיאטרי פסיכולוגי החשוך בצורה שאין מזוויעה ממנה
עדות כמו שלך יכולה להוסיף והיא חשובה
וגם להזהיר אנשים פגועים מפני המפלצות שמחכים להם במרפאות ובבתי החולים

אני ירשם

ואני מכיר את הבוצה הזאת, אבל אני לא פעיל במידה החברתית אין לי לא אנסטגרם לא פייסבוק אני לא מת על זה כל כך אני מעדיף,תקשורת כמו פעם זה נראה לי קצת מלאכותי מידי. אני לא יודע מה אתה חושב על כל המידות האלו אבל אני בתור צעיר נחשב למאוד עוף מוזר, כי אני לא אוהב את זה וזה מה שהולך אז אתה מבין שזה עוד יותר מקשה....
&nbsp
אבל אני אולי יפתח משתמש ויתחיל לכתוב שם מה אני חושב על המערכת בכלל יכתוב אני מאמין שזה יעזור לי
&nbsp
תודה אראנה
.
&nbsp

arana1

New member
לדעתי המדיות האלה טובות לאוטיסטים

דווקא בגלל הרגישות והצורך היוצא מהכלל במגע ישיר נכון לקיים במקביל ואפילו במצטלב גם מגע ומבע שהוא הכי עקיף
הרי לא במקרה אוטיסטים רבים נוטים להיות מאוד צריכים למה שנקרא תקשורת חלופית
בעזרת כתיבה על לוח או דבר דומה
זה נשמע כמו סתירה אבל בעצם הדברים האלה הכי משלימים אחד לשני
העקיף לישיר
ככל שהמרחב הציבורי יהיה יותר עקיף ככה יהיה יותר מקום והבנה לגבי הצרכים המאוד אינטימיים של היחיד

אנשים חושבים שהאחד בא על חשבון השני אבל גם כאן בדיוק כמו בכל דבר ההתפתחות המהותית מתרחשת דרך תנועות הפוכות

אפשר וצריך לעשות גם דברים שלא נראים לך כעוזרים לך באופן מיידי
הדברים הכי רחוקים והכי מנותקים מהצרכים המיידיים שלך יכולים להתברר כהכי רלוונטים להם בסופו של דבר
תן הזדמנות גם למה שנתפש כלא תועלתני בצורה מיידית
מי יודע מה יצא מזה
אולי תמצא שם אדם שיבין אותך קצת יותר או אפילו חיבור מהותי

אני ינסה את זה.

כמו שמצאתי פה מין בית אולי גם שם יקבלו אותי אתה צודק, אני צריך יותר להעז ולנסות ולא לפסול ישר.

גור42

New member
זה היה על התגובה שלי. תעביר את העכבר, ותראה קו כתום מקשר

גור42

New member
אגב, גם על זה שאתם שונאים את הפסיכיאטרים מגיע לכם "
"

זה אחד המקרים הבודדים שבו אני חושב שהקטע של "אין אנשים רעים, יש רק אנשים שרע להם" לא תקף.

המערכת הפסיכיאטרית פשוט מנקזת לתוכה את התחתית של התחתית של הזבל האנושי. יש שם כמויות מבהילות של רוע סדיסטי מזוקק. מן הסתם, מפני שזה אחד המקומות היחידים שבהם בן-אדם יכול להיות חלאה שכזו מבלי למצוא את עצמו בכלא.

כמובן שיש פה ושם גם יוצאים מן הכלל. פה ושם באמת יש אנשי מקצוע צדיקים שמנסים לתקן את המערכת מבפנים ולעשות טוב, אבל הרוב המכריע של החבר'ה האלה הם פשוט נבלות. אין ספק שבגהינום יש מדור מיוחד רק בשבילם.

למעלה