פנדי, עזור לי לתרגם את זה לגרמנית רהוטה:

MetalSinagouge

New member
לא!

נכון להיום הגעתי למצב שבו גורל היקום בסופר-מריו גלקסי תלוי בי, ואני לא בטוח אם העצבים שלי יוכלו לעמוד בזה. על הקופסא כתוב שזה מיועד לבני 3 ומעלה. My ass! אפילו בגיל 6 לא הייתה לי הקואורדינציה והדיוק הנדרשים למשחק פלאטפורמה תלת מימדי כו מענג ואם זאת כה אכזרי. הנסיכה פיצ'ז, אולי כדאי שתתחילי לחפש את הדברים החיוביים בלחיות עם באוזר.

miss mcmillan

New member
אה, הצתה של פלורסנט אבל

מתי אני אמרתי "אין ברירה אלא להתפשר." ובאיזה הקשר? וחוץ מזה אני מוחה, ברוחו של האיש והקרפד הארלן אליסון, על השימוש בציטוט מבית היוצר שלי ללא תשלום הוגן של תמלוגים!

Handy Alley

New member
תמלוגים?

תמלוגים? לול. טוב אני אוריד. יקירתי, ונכון שלהארלן אליסון יש עיניים יפות.? גם בגילו עכשיו. עם ממש כחולות תכולות כאלה.., משהו מיוחד.

miss mcmillan

New member
לא ביקשתי שתוריד

ביקשתי לדעת מתי אמרתי את זה ועל מה

Handy Alley

New member
לא מזמן, לדנה,

הנקודה שלי היא- תשיגי עבודה חלקית, אבל כזאת שמשלמת כסף אמיתי. תתייחסי לזה כמה שזה, ככורח המציאות בידיעה שעכשיו זה לא הזמן לעשות את המיליונים. הלימודים ייפגעו, הם תמיד נפגעים, אבל שורדים את זה כי *אין ברירה אלא להתפשר. * מעניין אבל שאת לא זוכרת.

Blutige Erde

New member
אה, אז ככה אנחנו עכשיו?

אתה מיתמם, אה? הבטחת שלא תראה את התמונות האלו לאף אחד! חשבתי שיש בינינו משהו מיוחד... אבל לאאא, אתה מעדיף את האחיינית שלך. די, כל הגברים אותו דבר. מהיום אני רק עם נשים. ואתה לא מקבל תמונות הפעם!!

Blutige Erde

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif

אממ, כן, אבל אני לא מכירה אותך.

miss mcmillan

New member
זו רק אני או ש

מתנהלת כאן מלחמה על ליבה של הנערה? לא, כי פנד מנצח ביג טיים.

Handy Alley

New member
באמת לא הגעתי למפגש.,

אבל אפשר לדבר, איך שתרצי. אני אשמח =] Fraulein.

למעלה