פנטום האופירה

natyh

New member
פנטום האופירה

ציפור קטנה לחשה לי כי בקרוב עומד לעלות הסרט הנהדר הזה על פי המחזמר אותו הלחין אנדרו לויד וובר המיתולוגי החתום על חתולים ( CATS) אך כמה מתאים לי לכתוב את ההודעה הזו ... על מסכינו . הפנטום סיפור אהבתם המדהים של זמרת האופירה הצעירה כריסטין ורוח הרפאים פנטום שחי במרתפי האופירה . הסיפור איזה מקריות מופלאה מתרחש באופירה של פריז אותה עיר ממנה יוצאת לפעמים תחרות קטנה אשר הפורום הזה נקרא פעם על שמה , ותמיד מסתימת בה . אופירה איזה שם נפלא מסתבר שההקשר בין פריז טור לאופירה הוא הקשר חוצה גבולות ומגיע אפילו מעבר לגבול . בואו נראה מהו ההקשר . רמז דבר חביב על נתי .....

levinerez

New member
הליכה על הידיים??

אתה מתכוון לשים מסיכה שלא יזהו אותך?

natyh

New member
לא מדויק

אני לא יודע לשיר ... לפחות לא כמו הפנטום , מספרים עליו שהיו לו יכולות של פרימה בלרינה אוי התבלבלתי זה בלט , בכל מקרה יכולות של לוציאנו פוורוטי או חוזה קארירס או הטנור השלישי מיהו משלושת הטנורים ... מספיק טוב ? לא הקשר ארצי בהרבה איפה כל שוחרי התרבות ???

yossi113

New member
הטנור השלישי הוא פלאסידו דומינגו

אך אני - בבורותי כי רבה - מתקשה למצוא את הקשר

natyh

New member
הגבלת זמן

אם כל תותחי הפורום : בועז אודי וונטו יאיר אולמן מיקו איפה מיקו כשצריך אותו לא מצליחים לגלות את הקשר הרי רמז עבה : אני אגלה את התשובה ביום א בשעה 12:00 יש לכם זמן עד אז ... ובקשר לגבול הנה הרמז : ראו את מאמרו של איציק היימן בטיולי אופניים . ואגב פעם שאלתי לפני חצי שנה או יותר מהו הקשר בין משורר ציליני רוכב עבר איטלקי ורוכב הוה . לא קיבלתי תשובה עד היום והנה רמז גם לזה : אדי מרקס טוען שרוכב ההוה ינצח את הטור גם הפעם .. נתי

cipo 1

New member
אולי זה גובל בפירסום אבל לפינרלו ..

כמדומני יש אופניים שנקראות אופירה מיוצרות באיטליה כאן אנו חוצים גבולות "ואולי" זו התשובה .ואני לא מפרסם פינרלו . ורוכב על אופניים MADE IN U.S.A מבית D.A.A עודד

Mr Hunt

New member
לגבי האופרה

בכל מקום שהיא מוזכרת הן מקבלות מקום של כבוד, לא שלדת מירוצים מדהימה, המשקל לא יכול להתחרות הקרבון אבל היא נחשבת שלדת היציאה לפנסיה הטובה ביותר, כלומר גם אחרי הפגזה גרעינית היא תשאר חזקה ולא תעשה לך בעיות. דהיינו שים איזה רקורד הליהן וגלגלי ניוטריון שנחשבים לגלגלי האימון הקלים ביותר 1.5 ק"ג ואין לך שום בעיה לרכב עד גיל 80.

ומה הבעייה שיכולה להיות ב...

נאמר אופניי קנסיס שעולות חמישית מהמחיר של האופרה? האם הקנסיס לא יכולים להיות אופניי יציאה לפנסיה? ולמי ממנהלי הפורום שיראה בשירשור הזה פרסום - זהו בדיוק הדיון שיתעופף לעמודים נשכחים בפורום אופניים מהר יותר מאשר נבחרת רוכבים (שתורכב מאלו שהוזכרו בשירשור על הגולשים הטובים בהיסטוריה) שתבצע מרוץ שליחים בירידה של קטע בטור. אז אנא -התעלות עוד לא ממש הזיקה למנהלי פורומים בתפוז

Mr Hunt

New member
אין שום בעיה אבל מה שמייחד

את האופרה (הכוונה של פינרלו) זה השימוש בפלדה שהיא ידועה כסופגת זעזועים מעולה + חוזק הבעיה היא שהיא כבדה בדרך כלל די הרבה מעל לאלומניום, בפינרלו השקיעו מחקר בפיתוח ומצאו את התרכובת הנכונה והגיעו יחסית למשקל קל משהו כמו 3.5 פאונד לשלדה הבעיה שבשביל זה משלמים ולא מעט בכלל בחו"ל האופרה החדשה מגיעה עם מזלג וחלק אחורי אונדה עולה 3000 דולר. אני אישית מאוד מחבב איטלקיות אבל במחירים הללו הייתי קונה פעמיים גיאנט קרבון שגם נחשבת שלדה קלה וטובה. או אפילו קנונדייל 613 שבחו"ל עושה חיל, בכל בחינה מקבלת ציונים גבוהים מאוד.

Mr Hunt

New member
אבל זו לא האופרה שהתכוונתי...

אלא פינרלו אופרה. דרך אגב פינרלו די ממזרים, הם משתמשים בטכנולוגיות של פינרלו כמו מזלג וקרבון מאחורה, השלדה שאת מחזיקה היא שלדה תואמת לפרינס, יש שימוש כמעט באותם חלקים. מה השוני זה שבאופרה הם מרשים לעצמם להשתמש בחומרים שונים כמו אלומניום של איסטון ולא דוקצי שיש לו קשר חזק ופיתוח משותף עם פינרלו. מצורפת תמונה לאיזו שלדה התכוונתי.

levinerez

New member
צ'טערת - אין פה שום איסטון -פינארלו

מפתחים ומייצרים צינורות בלעדית עם DEDACI ולכן גם מקבלים בלעדיות של מספר שנים על החומרים המתקדמים שלהם (כגון AK1) המגנזיום של הדוגמא ד"א משנה הבאה לכל החברות תהיה האפשרות להשתמש בחומר ולכן בשנת 2006 אתה יכול לצפות למבול של "שלדות קלות" מתחת ל-800 גרם לשלדה מהחומר הקל הזה - פינארלו פשוט לא מאמינים בשלדות קלות ופרופו ה- OPERA של פינארלו מורכבת ממתכת על בסיס "פלדה" שנקראת BORON או בשם המדעי של OEM16.5 החומר בשימוש אצל כל היצרנים המובילים בעולם כולל קולנגו, ביאנקי, פונדרייס, דה-רוזה וכולי...... זה חומר סופר קשיח ויחסית מאוד קל לפלדה - אבל שוב אין כאן ולו רכיב אחד שאיננו DEDDACI את כל החומרים האחרים משתמשת פינארלו לייצור שלדות תחת המותג שנקרא אופני אופרה - קאפיש??? ארז

Mr Hunt

New member
ארז אם כל הכבוד ויש כבוד

לפני שנה או שנתיים אופרה הצהירו והיה כתוב על השלדה איסטון עכשיו לא כנראה הם שינו את דעתם. לגבי האופרה הם מותג אם של פינרלו לא כך?

levinerez

New member
האופרה של הקבוצות שפורסמו היו

דגם אחר שנקרא GIORGIONE ןהם אכן עשויים מאיסטון סקנדיום על זה רכבו הבנות וגם FACTA שנה שעברה והשנה בנסטו רוכבים על ךאונרדו - קרבון והשנה פול קרבון ארז

אז בהקשר של אגדת הנוחות

מהיום הראשון של שלדות האלומיניום בארץ זבת שמעתי את אגדת הפלדות והנוחות. מוזר היה לי תמיד כי מכונה אשר בולמת זעזועים על ידי צמיגים, אוכף,גמישות כידון, מוט כידון, אופי גלגלים ועוד מקבלת יחוס של העברת תחושת כביש לרוכב משום אופי החומר ממנו בנויה השלדה. אכן יש משהו קוסמי בשלדות הקרבון, לא בכולן, אך מעטים הרוכבים שיחושו בהבדלים בין שלדת אלומיניום מודרנית לבין שלדת פלדה "רכה". זה תמיד מזכיר לי את אגדת הנסיכה והאפונה. ונכון ששלדה שעולה 5000 דולר לא תרגיש כשלדה שמורכבת באופני 500 דולר אבל אני גם לא מאמין כי רוכב המוגדר כ"לוחם סוף שבוע" ירגיש את ההבדל.

למעלה