והאם אתה מאמין שחידה זו חיכתה יותר מחצי שנה לפתרונה המוצלח ? אנשים פשוט שכחו את הסרט הנפלא הזה . והתשובה המלאה היא : פבלו נירודה היה אחד מן הגיבורים בסרט הדוור סרט שעיקרו שוב סיפור סינדרלה בו צומח הדוור בהשראתו של נירודה מנער מפגר לבחור כריזמטי חובב תרבות ושירה , הנושא לאישה את יפהפית הכפר אך באופן טרגי מוצא את מותו בהפגנה נגד הפאשיזם, למרות שסיפור זה מתאים דוקא לגינו ברטלי לוחם חופש מציל יהודים ואיש המחתרת האנטי פשיסט , הדוור היה דוקא פאוסטו קופי איש ששירת בצבא האיטלקי הפשיסטי ונקח בשבי : והסיפור הגדול שלו הוא כי בשנה בה חודש המילאן סן רמו בשנה בה ניצח קופי 18 דקות לפני ברטלי היה אורך המנהרה שבע שנים ... לאנס ארמסטרונג האיש שאולי ינצח השנה בפעם השביעית הוא לשעבר יונת הדואר האמריקאית . נתי
המשורר הצ'יליאני היחיד המוכר לי הוא פאבלו נירודה (וזאת בעקבות אותו סרט נפלא). והרמז לארמסטרונג היה ברור לי בעקבות אחת ההודעות האחרונות שלך. אבל כנראה שעד שלא מאכילים אותי בכפית... לילה טוב נתי - נדבר מחר (יש לי מה לדסקס איתך).
תשובה לשאלה שלא נשאלה אם תצליח להוציא מארז את המחיר ששמור בינתיים רק למשיח ... עם מערכות 105 . שמעת ארז ? המשיח ירכב עם מערכות 105 היא גר בירושליים ומשיקולים פרקטיים : עליות עליות עליות הוא רוצה שימנו ואל תשכח לסדר לו מחירים של משיח . הצבע כמובן לבן . נתי
את ההצגה באותו סרט גנב השחקן מאסימו טרואיזי שגילם את הדוור. אם אינני טועה - הוא היה חולה מאוד במהלך הצילומים, ומת בסופם. את הדרך לביתו של נרודה (פיליפ נוארה?) הוא רכב על אופני מדבקה...
החוויה? אין לי מילים, למרות שאני רוכב חדש, כבר חרשתי ת-400 ק"מ איתם ואני אישית מרוצה, זה מתאים לי בינתיים וזה מה שאני צריך, בהתחלה רציתי לקחת את ה PINARELLO ANGLIRU אבל בסוף בחרתי בהם ונראה לי שעשיתי תבחירה הכי טובה שיש.