פנטזיות

אש אש

New member
פנטזיות../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

אני עוד לא הבנתי את זה
פנטזיות: צריך להגשים? רצוי להגשים? מה המחיר שאחריי?
אששש...

אלמרה

New member
שרש ומקור המילה הוא חלום בהקיץ...

לא מפתיע כלל שאם תחפשי ב"גוגל" תחת המילה פנטאזיה תקבלי את הדבר הנדוש - את גחמותיהם של אנשים בדרכם (החולמנית אולי) למימוש אמממ... סקס בשלישיה או דברים דומים... אני לא מנסה לחפש הגדרות "נכונות" וכחולם בהקיץ מדופלם אומר כי בשבילי פנטאזיה היא הדבר הכי קרוב ל... בלי מימושו המוחשי. הכיף בפנטאזיה הוא שהיא נמצאת ב - back of your mind ומדריכה וטורדת את מנוחתך, מניעה לך את הדמיון ואפילו את ה... לא לא צריך להגשימה, אך רצוי להתקרב הכי הכי קרוב עד לקרבה הכי הכי.. נוגעת משיקה... נשיקה ו... כך לא תשלמי מחיר... הפנטאזיה שלי? אה... נקראת "בחלומי"... איש אישה כמובן... אבל זו לא בהכרח הפנטאזיה האולטימטיבית. על פנטאזיה לא פחות לוהטת שלי הזויה לא פחות אני יכול לספר כי היא רצה במוחי הקודח מספר שנים לא קטן. אני פשוט רוצה פעם אחת לקבל לרשותי איזו תזמורת סימפונית גדולה (רצוי שיודעת לנגן...), לעלות לפודיום עוטה פראק שחור בוהק, לאחוז בשרביט (ביד שמאל - הם יתרגלו כבר), להרים ידיים ולהפעיל את המבער האחורי... טהטה טה טאאאם!!!
לא, בעצם מעדיף את "אגם הברבורים" כל היצירה כולה!! ולמות! המודלים שלי: ליאונרד ברנשטיין וזובין מהטה... ייצריים כל כך...

אש אש

New member
נגן לי את הסונטה של בטהובןMoonlight

ועכשיו אמור לי שלא היית רוצה להגשים פנטזיה שנימצאת back of your mind כבר המון זמן... מה צריך? אומץ?

כנראה שיש הבדל בין חלום לבין

פנטזיה דינם של חלומות שהם עומדים בבחינת ההגשמה ופנטזיות שמטבען הן רחוקות מהמציאות והפנטסטי טבוע בהן לא נידונות לכלום אולי להיות מקור השראה אולי מחוז בריחה אולי שיוף הדמיון אולי תרגיל לניעור התאים האפורים אולי התחלה של חלום הסרט פנטזיה של וולט הגדול הוא דוגמה מצוינת פנטזיה אפשר לתאר בכלים חדשים והיא יוצרת תחושה אחרת בעיני המתבונן פנטסטית ואני לא מנסה להמעיט כזית בזכויותיו של החלום ובאשר לשאלת ההגשמה תלוי בחולם יש חולמים שלא מניחים לעצמם עד שהם מגשימים ויש חולמים שכל יום יש להם חלום חדש ועצם החלימה זה הביזנס שלהם לחלומות אין תגי מחיר כי תהליך ההגשמה הוא יופורי די הצורך זהו התעייפתי

אלמרה

New member
החלום הוא חלום וחלימה בהקיץ היא דבר

אחר... What a day for a daydream פנטאזיה היא אשליה בשאיפה- חלום בהקיץ הוא הרגע הזה בו את "מתנתקת" מהסביבה ועפה על כנפי הדמיון למחוזות בו את הנסיכה והוא הנסיך אביר חלומותייך... וכאלה... אולי את לא - אני כן.

אש אש

New member
חלומות ופנטזיות../images/Emo66.gif

אז חלומות אנחנו רוצים להגשים? ופנטזיות רוצים להשאיר? פנטזיות זה רק בהקשר המיני?

לעקשנית רושפת האש

פנטזיה היא לא מציאות ולא יכולה להיות מציאות היא רחוקה ממנה ומכאן חוזקה חוסנה והשראתה אולי קישרו את הפנטזיה למין פנטזיות מיניות ולא חלומות משום שיצאו מנקודת הנחה שפנטזיות מיניות קשה לממש קל וחומר ואולי כשיש לנו פנטזיות בענייני המין אנחנו מתנים אהבים בצורה מוצלחת יותר בלי קשר לפנטזיה היא אולי מאיץ יצירתי בנושא המעניין הזה אני מציעה לך לפנות לפורום פסיכולוגיה עם שאלות קשות כאלה יקירתי המתקתקת אגב, ראית את סרטו של אלמודובר חינוך רע הוא בהחלט דוגמה לפנטזיה גם מינית וגם אחרת יאללה תיהני

שילה1

New member
ואני סבורה ש....לעיתים מגשימים חלק

מהפנטזיות שלנו. אלא ש..משום מה המילה מעוררת אסוציאציות סקסיסטיות-ולא היא! פנטזיה יכולה להיות בכל תחום מחיינו,ולעיתים,אם כי רחוקות,מוגשמת. אשרי אלו שזוכים להגשים לפחות חלק קטן מהן. ואלמודובר? זה הכי הכי שלי,כלומר:נערץ.לא מפסידה סרטים שלו,מה עוד שלשונו שגורה בפי,והתרגומים בדרך כלל ממש לא מתאימים. וגם-המוסיקה בסרטים שלו-אוךךךךךךךךךך אחלה יום לכולם,ולאש המתלבטת שלנו-לכולנו יש ימים של הרהורים שכאלה.בסופם-אצלי לפחות,באים מעשים ותזוזה קדימה. מאחלת גם לך.

s h o o s h a

New member
פנטזיה

תרשי לי לחלוק עליך אבל פנטזיה בהחלט יכולה להיות מציאותית ובהחלט יכולה להיות ברת מימוש. אלא ש ... בדרך כלל כאשר מדובר על פנטזיות מדובר על מצב שבו הרצון לממש את החלום (כן, פנטזיה היא סוג של חלום) הוא רחוק ולא תמיד המפנטז מהין ליישם אותו. ואכן, בדרך כלל מקשרים פנטזיות לרצונות ומאוויים מיניים שכן למימוש של חלום מיני צריכים להיות נועזים מאד, פתוחים מאד ורוצים מאד. וגם כאן, ענין הרצון הוא בעל החשיבות העליונה. (לדעתי והבנתי) האם צריך לממש פנטזיה? ממש לא חובה האם כדאי לממש פנטזיה? איש איש בדרכו יממש (או שלא). האם רצוי לממש פנטזיה? לא הכרחי ומה המחיר שבמימוש פנטזיה? מי אמר שיש מחיר

אלמרה

New member
../images/Emo8.gifואני פינטזתי ששושה תביא לנו פה..

איזה מאמר מלומד עם קישור לאתר מדהים כמו שהיא עושה בד"כ... התחלת להזניח שושה? ככה כבר משאירה את הרולים בשיער בערב? אין עננים יותר? ירח מלא משהו? |אלמרה מפנטז|

s h o o s h a

New member
אם ...

אם אני אפרסם כאן את הפנטזיות שלי יסגרו את הפורום ואתרים? מעניינים? ראה הערתי לעיל

אש אש

New member
חברה מה קורה לכם?../images/Emo24.gif

אני עדינה,אז כן גם תשובתכם? עזבו את הפירושים במילון שאני מדברת פנטזיות זה דברים מטורפים שרצים לי בראש כן,חברים סקס! עכשיו אפשר לקבל תשובות בבית הזה? או שאני אחשוב שרק אני וSHOOSH מפנטזות.

אלמרה

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד על הכנות איימי.

הותרת אותי speechless ואין לי עצות או תשובות, אבל הכפפה כבר נזרקה ואני בטוח שיש מספיק מרימי כפפות... WOW מה שאני מדמיין לי למשל איך קונן היפה היה מגיב על זה... איפה אתה יא מלעון!

למעלה