פנטזיות

s h o o s h a

New member
הפנטזיה המינית גדולה יותר אצל נשים

דעה אחרת בעקבות מאמרה של יפה רזיאל על הספר לוהט ומטריד - חלק 3 לפני כמה שנים הופיע ספר מאת ננסי פריידיי, Nancy Friday חוקרת נשיות ידועה. הספר פורסם לראשונה בשנת 1991 ובעברית הופיע בשם "נשים מעל" בהוצאת מעריב שנתיים מאוחר יותר. עיקרו של הספר פירוט נרחב של הפנטסיות המיניות של נשים. בזמנו עלעלתי בספר ונוצר אצלי רושם מסוים לגבי הפנטסיות המתוארות בו. הרושם לא התייחס למה שאותן נשים חלמו עליו (אלו דברים לטעמי שגרתיים לגמרי ביחסים בינו לבינה) אלא לגילן של נשים אלו ולמצבן המשפחתי. כאשר הסכימה אילנה כהן, עורכת אתר זה, לפרסם את תגובתי הנוכחית (היא לא ידעה על מה אני מתכוונת לכתוב), חזרתי לספר והפקתי ממנו מספר נתונים סטטיסטיים, עיקרם הוא הגיל והמצב משפחתי, כפי שציינתי למעלה. הממצאים תומכים בהשערתי הראשונה, כי הפנטסיה המינית חזקה יותר, מפותחת יותר, אצל נשים צעירות או שאין להן בן זוג קבוע: רווקות, גרושות ובמידה פחותה אלמנות. אני סבורה, כי ניתוח פשוט וקצר של נתוני היסוד יתרום לכולנו מידה של הבנה: ראשית, אף אחת מאתנו אינה לבדה. שנית, סוגי הפנטסיות מרובים ושונים, אולם י להעריך זאת, יש לעייןביסודן השוני אינו גדול (כ בספר). שלישית, בן זוג קבוע במידה מסוימת מאפשר לממש רצונות מיניים שונים (אם הוא אינו משתף פעולה, גולשת האישה לפנטסיה, אולם במקרה זה אולי ניתן לראות אותה כאילו אין לה בן זוג). שלישית, וזה עולה ברור מהנתונים: עיקר הפנטסיות הן אצל צעירות, בודדות, שטרם הספיק להן הזמן או טרם איתרו את בן הזוג המתאים לתרגילי המיטה, שכולנו אוהבות. את הפנטסיות המיניות שלהן מתארות בספר 161 נשים. מצבן המשפחתי של 7 מהן לא נמסר. מתוך 154 הנותרות, 27 )41 אחוזים בלבד) נשואות והיתר, 113 נשים, ללא בן זוג קבוע (רווקות ,98 גרושות ,13 אלמנות 2). במילים אחרות: 73 אחוזים מאלו שהפנטסיות שלהן מובאות בספר, הן במידה מרובה חסרות יכולת לממש את חלומותיהן הכמוסים. זה לא ממצא סטטיסטי, אולם אולי ניתן להסיק, כי עם חלוף השנים נשים שיש להן בן זוג קבוע מממשות את רצונותיהן. ההסבר החלופי יכול רק לעורר חלחלה אצל כל אחת מאתנו שיש לה רצונות וחלומות: נשים רבות מדי מפסיקות לחלום ומפסיקות "לפנטז" והופכות את חיי המין שלהן לדבר מה שבשגרה (מה, עוד הפעם? הרי רק לפני .). באשר להתפלגות הגילים: כאן אנו חייבות להתעלם מאלו שלא מסרו את גילן. כדי שלא להאריך שלא לצורך, מה גם שהמסקנה אינה משתנה, אתעלם גם מאלו שלא מסרו את מצבן המשפחתי נמצא בקבוצת הגיל 21-25(לדוגמה) יש 43 נשים בודדות, 8 נשים נשואות ובסך הכל 51 נשים. הנתונים קיימים לגבי 148 נשים וחסרים (גיל או מצב משפחתי) לגבי 13 נשים. כבר במבט חטוף ניתן לראות כי עיקר בעלות הפנטסיות לט אם נציג אתהן נשים בודדות וצעירות. מבט זה ב אותם הנתונים בצורת טבלת אחוזים. מה משמעות הנתונים: 88.1 אחוזים מהנשים הבודדות עד גיל 30 הן בעלות פנטסיות מיניות שאינן ממומשות. לעומתן, רק 48.7 אחוזים מהנשים הנשואות עד גיל 30 הן בעלות פנטסיות שאינן ממומשות. המספרים לקבוצת הגיל עד 35 הם 93.6 אחוזים לרווקות לעומת 76.9 אחוזים לנשואות. האם ניתן להניח כי אישה נשואה מממשת ביתר קלות את הפנטסיות המיניות שלה לעומת אחותה הלא נשואה: התשובה ככל הנראה חיובית, אולם עדיין קיים הממצא המפחיד, אין מילה אחרת לתיאור המצב, כי למרות שיפור המצב בקרב הנשים הנשואות, הוא עדיין רע, רע מאד. אם 48.7 אחוזים מהנשים בגיל של עד 30 בעלות פנטסיות מיניות שלא מומשו והן בעצמה כזאת שהן כותבות עליהן למחברתהספר הרי שמצבן רחוק מלהיות משביע רצון. גם אם נזכור כי הספר נכתב בשנת 1991 וכי הנתונים תקפים, קרוב לודאי, למחצית השניה של שנות השמונים, עדיין יש מקום לשיפור, ועוד איזה. דרך אגב: מבחינה סטטיסטית קיימת האפשרות של עיוות בנתונים. המסקנה האישית ברורה: כל אחת ואחת מאתנו הרוצה להרבות את הנאתה המינית חייבת לדאוג לעצמה. בן הזוג וגל לנחש אתהאוהב ביותר, המתחשב ביותר, לא מ רצונותינו הכמוסים. הדיבורים על בן זוג (ולצורכי העניין גם בת זוג) המסוגלים "להבין" הם דיבורי סרק. תדאג נא כל אחת לעצמה, לטובתה ולהנאתה. תזכור נא כל אחת ואחת מאתנו, כי גברים אוהבים, ממש אוהבים, לשמוע על הפנטסיות המיניות שלנו. הם גם "נפתחים" ומספרים על אלו שלהם. הרווח הדדי ועצום. בהצלחה לכולנו. נרדמתי ליל מנוחה וחופשה קסומה לי מהיום ועד יום שלישי ביום שני אשגע אתבם (מתריע), הבת שלי מתגייסת אז נא להכין שטיח, דגלים ומחצרצצים הלוחמת תעשה דרכה מביתה לבסיס קליטה ומיון לתחילת שירותה הצבאי, המפרך והארוך (וזה נכתב בזמן שנרדמתי. תארו לעצמכם מצב של ערות...)

אלמרה

New member
נכון היא ענקית והבת שלה...הקדמתותי

לרגל הגיוס ולתפארת האם והבת: אנחנו מצדיעים לאמא כזו שמפארת את המקום ואת הבת שהולכת בדרכי אימה. עלי והצליחי בת! שמרי על עצמך. חיבוקים לשתיכן!

שושה אני מרגישה צורך להגיב

על שלושת הרשימות שבחרת להביא בפנינו אני כאמור קצת מסטולית מסיבת יום הולדת של בנות יש בה תמיד יותר אלכוהול ממסיבה מעורבת nobless oblige את יודעת א תודה שהבאת אותן בפנינו ב. הרשימה הראשונה מתחסדת צהובוני כל העולם עושים את הקריירה של עצמם מספורי חדרי המיטות של היפים והאמיצים ממשלות באנגליה נפלו והשערוריה האחרונה של המשולש בעולם הכדורגל גרם לפיטוריו של מנהל ההתאחדות לייחס רק לאמריקאים את המציצנות לא נכון ואפילו מטעה ג גדולי ההסטוריונים בעולם החדירו טלסקופים אל חדרי המיטות ואם קראת את הביוגרפיה של קתרינה הגדולה ברור לך שמדובר בטורפת גברים ולמען מי שלא יודע היא בנתה בסמוך לחדר השינה שלה חדר המתנה סודי בבקר היא נהגה לסקור את המשמר בחרה לה את המיועד שלחה אותו לבקורת רפואית (היא לא פריירית) הוא חיכה לה בחדר ההמתנה סוג של צינוק מלכותי ושוחרר הישר למיטתה היא הפסיקה לספור את הזיונים שלה וגם ההסטוריונים ד. העיסוק על כל גווניו ביכולת המינית כמו גם בפנטזיה המינית של נשים היא חלק מהלגיטימיות שקיבלה האישה מותק לה בין השאר לחשוק מותר לה ליהנות ממין ומותר לה לספר על מאוויה לחברה אני חושבת שמספיק עד כאן

אש אש

New member
וואוווו לפנטזיות ולאי הגשמתם

אתמול הספקתי לדבר עם חברה שכן מגשימה את הפנטזיות שלה פייר? חחחח ניראת מאושרת ממני:) גיוס קל ונעים לילדה שלי כבר חודשים במחסומים:( שרק תחזורנה הבייתה בשלום.

אלמרה

New member
שיחה בה הייתי רוצה להשתתף כזבוב

על הקיר... רק לשמוע.... את חושבת שתוכלי לספר לנו על הפנטזיות של החברה שלך?

אני מרשה לך לחלוק עלי שושה

אבל יש מציאות ויש פנטזיה הסוריאליזם הוא מציאות פנטסטית לדוגמה הוא איננו מציאות וברגע שממשים את הפנטזיה היא לא מתקיימת ולכן טענתי שהיא יכולה לשמש מקור להשראה וכן הלאה פנטזיה מינית יכולה לשמש נקודת מוצא למעשה אהבים נהדר פתוח, פורק עול של מתכונות קונבנציונאליות אבל הפנטזיה היא פנטזיה והמציאות היא מציאות יש פנטזיות מיניות דוגמת, בראד פיט בראש ושוקי למראשותי הייתי מאד רוצה לממש את הפנטזיה אבל מה יהיה על שוקי ?

אלמרה

New member
ידעתי!!! ממש ניחוש מדויק!

את אישה של בראד פיט... כלומר הלך עלי... אני לא הטיפוס שלך, שיט!

שילה1

New member
לשושה ולבתה-גיוס קל ונעים,ומקווה

שבלי הרבה דמעות.אני איתך,ונסיכתי-גם בתור!

שילה1

New member
על בטוח.הרי זה כלל מאושיות

הפנטזיה:אחת הולכת שנייה באה.

תראי אש אש למה להגשים פנטזיה

למה לא לשאוב ממנה כוח לממש חלומות אחרים ? למה התכלס פנטזיה היא פנטסטית לא לכולם יש אחת ואם כבר יש לך שימרי עליה

אש אש

New member
לכולם יששששששששששששששששש

פנטזיות מיניות באות והולכות מתחלפות משתכללות תמיד קיימות בכל גיל ולעולם לא מתנוונות.

אש א אש את כל הזמן בסקס

אני לא מצליחה לעקוב אחריך אני דיברתי על פנטזיה באופן כללי לגבי פנטזיה מינית היא מתעדכנת פעם אני עם בראד ואחרי שבוע אני עם הריסון ואחר כך עם תלוי את מי ראיתי אחרון על המסך שעשה לי את זה

אש אש

New member
מי התחיל את השרשור? אה? אה? אה?

חחחחחחחחחחחחח מדברת סקס מתחילתו וביקשתי שלא תיהיו עדינים ותדברו בכלליות על חלומות,אלא לדבר בכלליות על פנטזיות מיניות. לי? מעולם לא עשה לי את זה שחקן קולנוע אולי כי אי אפשר ל"געת" בחלום אני מפנטזת דברים שיכולה להגיע אליהם השאלה למה כל העכבות? המחסומים? סתם תהיתי לי בקול ההקלדה

אלמרה

New member
כמו תמיד - את !!

את התחלת את השרשור הזה - כמו הרבה שרשורים מאוד מרתקים! את כמו תמיד, מעוררת ענין ולא בוחלת בנגיעות בדברים הכי מוצנעים - סקס ומין והנאותיהם - ישר כוחך איימי. וכבר אמרתי לך פה - אשרי האיש שזכה בך ולו אף לרגע, לשעה, לסופשבוע, לשנתיים, ל... פינטוז קליל.

אש אש טעות שלי כנראה איבדתי

קשר אני חוזרת ומדליקה את המכשירים עבור !!!! על איזה עכבות את מדברת פנטזיה היא שחרור מעכבות כאמור העכבות הן במציאות בפנטזיה הן אינן לא מקובלות לא שייכות גם אין מחסומים זה היופי בפנטזיה לדעתי מה שעליך לעשות זה לשכלל את הפנטזיה ולהתחיל עם בראד פיט הוא סוג של בלונדיני הוא לא גבוה משהו יש לו חיוך אלוהי עינים כחולות כמו הים לידי הוא משדר אהבה אין סופית והוא בחר באניסטון אפשר יותר מזה ? ספרי לנו איך היה

אש אש

New member
חחחח לא יותר פשוט?

ללכת לים הכחול? עם בלונדיני,גבוה? לשחרר כל עכבה ואף אחד לא יידע על כך לעולם?
טוב נו רק אתם הרי אחזור לספר,מממש....:)

למעלה