כן,כאלה
פ פריאל 12 New member 8/10/14 #1 פנלופה, ברוכה המתאשפזת וחג שמח אני מוכנה להמר שבינך לבין נעמי יש קשר דם (חייב להיות!) אתן ללא ספק הראיה לכך שטוב מביא טוב.
פנלופה, ברוכה המתאשפזת וחג שמח אני מוכנה להמר שבינך לבין נעמי יש קשר דם (חייב להיות!) אתן ללא ספק הראיה לכך שטוב מביא טוב.
פ פ נ ל ו פ ה New member 8/10/14 #2 לא סתם דם דם כחול יזע ודמעות בעיקר דמעות של צחוק כשהיא בסביבה אני בסכנת חנק, זה בלתי עציר תודה על הברכות וחקשמייח
לא סתם דם דם כחול יזע ודמעות בעיקר דמעות של צחוק כשהיא בסביבה אני בסכנת חנק, זה בלתי עציר תודה על הברכות וחקשמייח
נ נעמי155 New member 8/10/14 #3 פריאל פנלופה היא אחת ויחידה,היא נהדרת בכל קנה מידה מצחיק אותי כשהיא מ'דברת על מצחיקות היא אחת המצחיקות/השנונות ,אם לא ה... צריך לשמור אותה קרוב,האמיני לי
פריאל פנלופה היא אחת ויחידה,היא נהדרת בכל קנה מידה מצחיק אותי כשהיא מ'דברת על מצחיקות היא אחת המצחיקות/השנונות ,אם לא ה... צריך לשמור אותה קרוב,האמיני לי
נ נעמי155 New member 9/10/14 #8 כולי קשב ואת זה אני אומרת עוד לפני שמישהו איבחן אותי.. יש לי הרגשה שקיימת סבירות לאיזו הפרעה מהסוג המדובר
כולי קשב ואת זה אני אומרת עוד לפני שמישהו איבחן אותי.. יש לי הרגשה שקיימת סבירות לאיזו הפרעה מהסוג המדובר
פ פריאל 12 New member 9/10/14 #10 ולגבי התירוצים אני מנסה להימנע מלספר שאני בודקת מבחנים (כבר שומעת בדימיוני את ה"אוי אוי אוי" מגיע... )
ולגבי התירוצים אני מנסה להימנע מלספר שאני בודקת מבחנים (כבר שומעת בדימיוני את ה"אוי אוי אוי" מגיע... )
נ נעמי155 New member 9/10/14 #11 אוי אוי אוי אני גאה בך ! על מה נבחנו החבר'ה? ובכלל איזה כיתות את מלמדת? (אם זה לא בבחינת מידע מסווג כמובן)
אוי אוי אוי אני גאה בך ! על מה נבחנו החבר'ה? ובכלל איזה כיתות את מלמדת? (אם זה לא בבחינת מידע מסווג כמובן)
פ פריאל 12 New member 9/10/14 #14 על מה - מסווג איך אגדיר זאת? - על דברים שממש לא מעניינים אותם השנה אני מלמדת בכיתות ח' ו-י"א.
נ נעמי155 New member 9/10/14 #17 תגידי לא מדאיגה אותך ההעדרות של ניסיון? אני חוככת בדעתי אם לפנות למדור לחיפוש קרובים,או לחכות עם זה קצת.
תגידי לא מדאיגה אותך ההעדרות של ניסיון? אני חוככת בדעתי אם לפנות למדור לחיפוש קרובים,או לחכות עם זה קצת.
פ פריאל 12 New member 9/10/14 #18 חכי, יש הליך מסודר ראשית, היא סומנה ברשימת הנוכחות כחסרה. בשלב הבא ניידע את ההורים, ובשלב האחרון נפעיל את הקב"ס (קצין ביקור סדיר). ישר את מפעילה את התותחים הכבדים?!
חכי, יש הליך מסודר ראשית, היא סומנה ברשימת הנוכחות כחסרה. בשלב הבא ניידע את ההורים, ובשלב האחרון נפעיל את הקב"ס (קצין ביקור סדיר). ישר את מפעילה את התותחים הכבדים?!
נ נעמי155 New member 9/10/14 #21 מקצרת הליכים אבל בסדר,נעשה את זה בדרך שאת מכירה אולי הגיע הזמן שאעבוד על הסבלנות שלי באמת.