אה לא לא פשוט ממתנת את הדאגה
נ נעמי155 New member 9/10/14 #37 ברוך השם אנחת רווחה. היא בטוחה שיהיה לה מקום לכל המשלחות? חבר'ה מי יוצא במשלחת הראשונהה? שלא נפתיע כ ו ל נ ו יחד את ניסיון
ברוך השם אנחת רווחה. היא בטוחה שיהיה לה מקום לכל המשלחות? חבר'ה מי יוצא במשלחת הראשונהה? שלא נפתיע כ ו ל נ ו יחד את ניסיון
נ נעמי155 New member 9/10/14 #43 את יודעת ניחא,אבל למה לגלות סודות מדינה? חוצמזה,מי הציעה קונפטי וזיקוקין? אני בכלל התכוונתי להופעה שקטה,ווווזלות ותופי טם טם
את יודעת ניחא,אבל למה לגלות סודות מדינה? חוצמזה,מי הציעה קונפטי וזיקוקין? אני בכלל התכוונתי להופעה שקטה,ווווזלות ותופי טם טם
מ מנהלת בניסיון New member 12/10/14 #49 איומים כמו חול יש מקום ל-כ-ו-ל-ם ואם לא יהיה מקום נפלוש לסוכה אפשר להתאשפז גם שם
פ פריאל 12 New member 9/10/14 #15 שונאת את זה! זה לוקח לי יובלות כי זה כ"כ משעמםםםם אני יודעת שזה חלק בלתי נפרד מהעניין, ובכל זאת - שונאת!
שונאת את זה! זה לוקח לי יובלות כי זה כ"כ משעמםםםם אני יודעת שזה חלק בלתי נפרד מהעניין, ובכל זאת - שונאת!
נ נעמי155 New member 9/10/14 #16 זה באמת משעמם עד שנתקלים באיזו תשובה לא קשורה שמטלטלת אותך ואת שואלת את עצמך איפה התלמיד הזה היה מתחילת השנה. אז השעמום מתחלף בהלם
זה באמת משעמם עד שנתקלים באיזו תשובה לא קשורה שמטלטלת אותך ואת שואלת את עצמך איפה התלמיד הזה היה מתחילת השנה. אז השעמום מתחלף בהלם
פ פריאל 12 New member 9/10/14 #19 או לחילופין, אני שואלת את עצמי: אני עד כדי כך גרועה שלא העברתי את זה נכון?!