פעם ראשונה שאני מצטער שאין לי Xbone...

פעם ראשונה שאני מצטער שאין לי Xbone...

פשוט נראה מדהים והציונים בהתאם...

מישהו 2

New member
זה יוצא גם לסטים,

ועד כמה שהמשחק נראה יוצא מן הכלל גרפית, אין פה משהו דורשני מידי מבחינת חומרה.
כל מי שיש לו מחשב סביר בבית יוכל להריץ את זה.
&nbsp
עוד סיבה לקנות PS4.
חברים, יצירות אמנות כמו god of war, אנצ'רטד, the last of us רואים רק בפלייסטיישן והם בלבד שווים את הקנייה של הקונסולה.
המשחקים של מיקרוסופט בסופו של דבר תמיד יוצאים גם למחשב.
סוני גם מעודדת כותרים חדשים מהסטודיואים שלה, ולא רק ממחזרת כותרים קיימים. אז לפעמים מקבלים אכזבה כמו עם the order. (לפחות עפ"י ביקורות) עדיין נראה לי משחק טוב. אני אחכה עוד חודשיים שימכרו אותו ממש בזול

עטלפוני

New member
חלונות 10 גם אמור לשפר את המצב שם

קרוס play/קרוס buy עם האקס בוקס, אצ'יומנטס, צ'ט עם חברים, הוספת משחקים אמיתיים (לא רק משחקי מובייל) - הכיוון שהם הולכים מאוד נחמד, ולשחק משחקי אקס בוקס על פלטפורמה נוספת זה צעד חיובי. מקווה שהם אכן ילכו עם זה עד הסוף הפעם (כולל "הילו 5" לחלונות 10) - גישה של ללכת לאיפה שהלקוחות שלך ולא להכריח לקוחות ללכת לאיפה שאתה תמיד מועדפת עלי.

מישהו 2

New member
אז מה אכפת לך? אז כבר עדיף לשחק רק במחשב אם יש לך את האפשרות

כשאני קונה קונסולה אני שואל את עצמי, במה זה מייחד אותי מגיימר שקונה מחשב כבד למשחקים.
את הייחוד הזה תמצא רק אצל סוני ונינטנדו.

זה פשוט עוד סיבה לוותר על אקסבוקס וואן ולקנות PS4 במיוחד אם יש לך מחשב שיכול להריץ משחקים

עטלפוני

New member
מסכים איתך

אבל מכיוון שאין לי רצון במחשב משחקים בסלון (או זמן להתעסק איתו) והאקס בוקס היא גם מכונת מדיה וזולה משמעותית ממחשב - למה שאני מחפש זה פיתרון טוב יותר. כשאני קונה מכשיר אני שואל את עצמי האם המכשיר עונה על הצרכים שלי.
&nbsp
מבחינת מיקרוסופט זה צעד חיובי, אם אכן הם הפעם ילכו עם זה עד הסוף. שחק על אקס בוקס/שחק על חלונות - שחק איפה שנוח לך, המשחקים יחכו לך שם. קח את השלט של האקס בוקס ובערב שחק קצת על הלפטופ. במקום לאבד לקוח לגמרי שהלך לפס4, לא עדיף לקבל אותו בחזרה דרך חלונות ? מבחינת מפתחי משחק זה גם טוב, כי זה בבת אחד מגדיל את קהל הלקוחות שלהם ועדיין שומר על המשחק בעטיפה סגורה של קונסולה מבחינת חוויה ונוחות.
&nbsp
אגב, גם לאקס בוקס 1 יש ייחוד, לא סוני ולא נינטנדו משקיעים חזק בחוויה החוץ משחקית של הקונסולה כמו מיקרוסופט. אתה יכול לטעון שזה לא מעניין אותך בכלל ולא יגרום לך לקנות את המכשיר, שזה לגיטימי, אבל אתה לא יכול לטעון שאין למכשיר ייחוד.

evilplate

New member
עם ה״יצירות אומנות״ שהוציאו עד עכשיו

לא הייתי ממהר לחגוג כל כך, גם הליינאפ של הוואן לא מזהיר במיוחד אבל הוא בטח עדיף משל הפס4 ו ori הוא אחלה תוספת לליינאפ בין אם מגיע גם למחשב או לא.
אולי הבלעדיים של הפס4 לא מגיעים לאף מקום אחר אבל נראה לי בעלי הפלטפורמות האחרות רחוקים מלקנא, הם יכולים לשמור בלעדיים כאלו לעצמם אם זו האיכות שלהם.

מישהו 2

New member
שיחקתי היום ב- the order , חצי שעה בחנות משחקים

התרשמתי לגמרי לטובה, זה בכלל לא מה שעשו ממנו. הוא משחק סבבה לגמרי, ברמה של אנצ'רטד .
יש בו הכול - הגרפיקה מעולה, המערכת קרב מאוד דומה - גם ביריות , גם בהחלפת נשקים עם לחצני החיצים ותפיסת מחסה.
פאזלים, טיפוס, שחייה, קפיצות.
חצי שעה שלמה טהורה של גיימפלי, עם סצנות קצרות ויפות בידיוק כמו באנצ'רטד.
אולי אם יצא משהו טוב מכל האוול שנעשה לו בביקורות ובאינטרנט זה שבעוד חודשיים אני אוכל לקנות אותו בזול.

חוץ מזה משחקי Infamous היו המשחקים הכי טובים ששיחקתי עד עכשיו בדור הזה. איזה עוד משחק גורם לך לרצות להמשיך לשחק בו גם אחרי שכבר עשית בו פלאטינום? זה לפחות במקרה שלי.
killzone נהדר, נראה טוב יותר מ- BF4 מכל בחינה לדעתי על ה-PS4. מולטיפלייר מתוחכם. חבל רק שהוא מרגיש נורא כבד , אם היו עושים שהתנועה הייתה מהירה הוא היה מושלם.
הקמפיין היה מצוין, אני את קילזון 2 אף פעם לא סיימתי כי זה שעמם אותי. וקילזון 2 קיבל ביקורות חיוביות בזמנו 80+
לדעתי זה מאוד פסיכולוגי... לקבל רושם מוטעה על משחקים בגלל ביקורות ורעש באינטרנט.
קנאה זה חלק מהעניין שהמשחקים האלה לא מוערכים מלכתחילה

evilplate

New member
ראיתי המון גיימפליי שלו

אני לא צריך לקרוא ביקורות, האורדר זה זבל ואנצ'רטד הראשון מ 2007 פי כמה עדיף עליו אז בטח לא נשווה להמשכים, משחק לניארי ברמה של קופסת סרדינים, עם חרא של פייסינג וגיימפליי בסיסי כמעט כמו דייויד קייג', חייב להודות שכרונו צדק פה אם הוא עוד קורא את זה.
&nbsp
להוסיף חטא על פשע גם העלילה שלו, הדבר היחיד שהיה אמור לעשות טוב ושמתבסס עליו כל כך, גרועה ברמות.
משחק של ממוצע 65 בצדק.
&nbsp
את אינפמוס סיימתי וזה הבלעדי הכי טוב של סוני וגם הוא רחוק מלהיות מצויין, גם אם אתה אוהב את המשחק אי אפשר להכחיש שאין בו הרבה תוכן טוב, כל התוכן הצדדי של להרוס מצלמות/ לחפש קלטות/ לרדוף אחרי מרגלים= זבל. התוכן הראשי קצרצר וגם בו יש המון משימות טוטוריאל שבהם אתה אוסף כוחות, ככה שגם אם הגיימפליי של המשחק סכ"ה טוב אין באמת ניצול שלו ונשארת בסופו של דבר עם איזה 5 שעות של משימות נורמליות, אם זה הבלעדי הכי טוב אני לא רוצה לדעת מה עם השאר.
&nbsp
שמע הדיעות שלנו שונות מן הסתם ואין לי בעיה עם זה, אני שמח בשבילך שאתה נהנה מהמכשיר והמשחקים שלו אבל אם ננסה לקחת מדדים כביכול אובייקטיבים יותר כמו MC אז נראה שכל הבלעדיים של סוני עד עכשיו נעים בין גרועים לבינוניים, אין עדיין אחד שעבר את ה 8, אתה קולט?
ועכשיו אנצ'רטד 4 נדחה אז בכלל זה חרא של מכשיר מבחינת AAA של צד א', מה נשאר השנה מבחינת AAA בלעדי? רק בלאדבורן שהולך להיות מעולה אבל הוא סכ"ה די נישה, מבחינתי זו שנה שנייה שלONE הולכים להיות בלעדיים טובים יותר מצד ה AAA- טומב ריידר וקוואנטום ברייק הרבה יותר מעניינים אותי ממה שיש לסוני השנה, אני מקווה מאוד שיש להם עוד הכרזות גדולות לשנה הקרובה ב E3.

גם קוונטום ברייק הולך להידחות לשנה הבאה כנראה.

(לא שחושב שיש מישהו מאיתנו שציפה באמת שהמשחק הזה ייצא השנה אחרי ההיסטוריה של רמדי.) זוכר שאמרתי שלפי דעתי סוני לא תרשה למשחקים גרועים לצאת, אחרי האורדר?
הדחייה של Uncharted 4 היא בדיוק כדי למנוע ממנו לצאת משחק בינוני אחרי הקטסטרופה של האורדר. זה ברור מן הסתם שבכל מקרה UN4 לא יכול לצאת גרוע כמו האורדר בכל מצב, אבל לי נראה שסוני רוצה להוציא משחק של 9.5 לא יודע אם היא תצליח כן? אבל זה לטובתנו.

אני לא אשקר, אני מאוכזב מהדחייה של UN4 כמו כולם, אבל אני חושב ששבענו ממשחקים שהwow factor שלהם בדור הזה, הוא רק בגרפיקה.
אז אמנם השנה הזו יכלה להיות אחלה אם היה לנו את טומב ריידר/UN זה ברור, אבל עדיין לך יש בשנה הזו את באטמן שהוא בלעדי לדור הזה, ולי יש השנה את דרגון קווסט הירוז שבלעדי לפס4 אני הכי מאושר שיש, שיש לי פס4 כרגע.

כבר היום הגיעה שמועה שסוני מתחילה לעבוד על IP שאנחנו נורא אוהבים מדור הPS2 לPS4
זכור את הRPG של יוצרי קילזון, שהוא אמור להיות הMass effect של סוני, תזכור את המשחק דמוי GTA
כנראה משחק חדש בסדרת the getaway )
תזכור את הIP החדש של נוטי דוג שיגיע בדור הזה/THE LAST OF US 2

הדעות שלי גם כן שונות משל מישהו 2 אבל זה די לטובתו, כי אם כבר עכשיו הוא מבסוט מהPS4 מצפות לו אחלה הפתעות בהמשך הדור.
אתה תראה שבסוף הדור, כשתהרהר אם עשית את ההחלטה הנכונה שבחרת בPS4 (בלי קשר למיקורסופט וליחס שלה, מדבר נטו על הספרייה)
אתה תשמח שבחרת בה על פני הOne.

מבאס רצח שסוני בחרה בבלאדבורן לבלעדי המרכזי של השנה, זה לגמרי מהמשחקים שהם באמת אחלה למי שאוהב, אבל למי שהמשחק הזה לא מדבר עליו כמונו זה רק מנקר לנו את העינים שאנחנו רואים שסוני דאגה לקהל הsouls ולנו, שאוהבים שוטרים לינארים מגוף שלישי, היא נתנה את האורדר הזה, אבל זה ישתפר בלי הכר החל מהשנה הבאה ואילך.

evilplate

New member
כן יש סיכוי די גבוה שקוואנטום יידחה

ביניתיים אלו רק שמועות אבל זה מתאים לרמדי ועכשיו ש U4 נדחה נראה לי MS תהיה שלמה יותר עם ההחלטה הזו במידה ורמדי תבקש דחייה.
&nbsp
באטמן זה משחק מולטי פלטפורם, אני לא חושש שיהיה לי חסר במה לשחק וברור לי שבמקרה הרע גם בשנה בלי בלעדיים המשחקי מולטי ישלימו את החסר, אבל אני מאוכזב עד עכשיו מהליינאפ AAA של סוני, אני מקווה שהאינדים יצילו את המצב השנה, אני לא בונה על NMS, יש לי תחושה שיאכזב, אבל RIME ו RAPTURE יכולים לצאת טוב, הלוואי שגם WILD יצא אבל ברור לי שאין מצב.
&nbsp
לא שמעתי על שמועות של משחק getaway חדש, בכל מקרה אני לא יודע אם ניסית את הסדרה הזו על הפס2 אבל היא היתה די רעה, אבל בטח שלא אשלול ואשמח לתת לזה צ'אנס אם יחליטו ללכת על זה אבל זו אמורה להיות הפקה ענקית ויקרה על החומרה של היום ואני לא רואה איזו מפתחת בסוני יכולה לקחת על עצמה דבר כזה.
&nbsp
אני מקווה שבשורה התחתונה אתה צודק ובסופו של דבר אני אשמח שהלכתי על הפס4, זה לא שה ONE מדהימה ככה שלמרות שנראית לי עדיפה כרגע מבחינת בלעדיים AAA, עדיין זה לא משהו מוחץ שבא לי עכשיו למכור את הקונסולה ולקנות ONE, בעיקרון רק קוואנטום קצת מלחיץ אותי כמשחק שיכול לצאת טוב ואני אפספס, טומב ריידר הולך להיות מעולה אבל נשחק בו מקסימום ב 2016, כבר אושר שהוא זמני.
&nbsp
טוב לראות אותך אגב מגיב, הפורום לא היה אותו הדבר בלעדיך :)

השנה הזו נשרפה מבחינת בלעדיים של סוני אין ספק.

לא מצפה להרים וגבעות מMMS גם כן. אני רוצה לנסות אותו רק בגלל שהוא עושה משהו חדשני קצת. שים לב לטקטיקה של מיקרוסופט, היא כל כך לחוצה שנחשוב שאין לה בלעדיים, שהם חושפים את הפרויקטים שלהם ממש ממש מוקדם, בתכלס מה ראינו מהמשחק של פלטיניום, חוץ מאזהרה מראש
מהבמאי שזה הולך להיות משחק נגיש וקל? מיקרוסופט חושפת את הקלפים שלה מוקדם מדי, במטרה ליצור תדמית שיש לה יותר בלעדיים, וסוני לוקחת את הזמן שלה עד שיהיה לה משהו באמת מלהיב להראות לנו.

אם סוני לא תראה לנו השנה לפחות משחק AAA אחד שאנחנו לא מכירים בE3 אז אני ארים גבה באמת, וכמו שאתה אומר זה יהיה ממש מאכזב
זה לא אומר שאין להם משחקים כאלה בפיתוח אבל זה אומר שהם יפסידו לגמרי למיקרוסופט בתדמית שלהם וחבל. אני רוצה להאמין שהשנה
שהמשחקים של סוני עברו בפיתוח מאז E3 הספיקו לסוני כדי שיהיה לה מה להראות.

בנוגע לטומב ריידר תחשוב על זה ככה, אנחנו נקבל את הגרסה הדפינטיבית של המשחק עם כל הDLC שלו ומן הסתם גרסה שרצה יותר חלק ונראת יותר טוב מגרסת הONE ובאותה שנה יהיה גם את UNCHARTED 4. חוץ מזה לפי דעתי, מיקרוסופט משוויצה בקוונטום ברייק, וסאסנט והמשחק של פלטיניום, כי היא יודעת שסוני השיגה בלעדיים טובים יותר מחברות צד ג' ממנה.

אני לא מאמין שSF5 וdeep down זה סוף הסיפור בין קפקום לסוני, אני בטוח שסוני עוזרת לקפקום לפתח משחקים מנקרי עינים לPS4 ברגע זה.
הדבר היחיד שמיקרוסופט יכולה לעשות בעיני זה להשיג עוד בלעדים זמניים מסקוור בהמשך הדור, אבל סקוור בחיים לא תשאיר אותנו מחוץ למשוואה שלה,הPS4 יותר קריטית להצלחה של סקוור והם יודעים את זה, אין משחק של סקוור שבעלי הPS4 לא יקבלו.

עטלפוני

New member
הרבה שאלות, יהיה מסקרן השנה ב e3

טומב ריירד, כדאי שירוץ ברמה שתשמח את האינטרנט. אם הם שילמו לסקוור המון כסף, ולא יקבלו משחק שעבר אופטימיזציה מושלמת לביצועים על המכשיר הם לא עשו כלום.

הוא ירוץ אחלה על הONE, זה לא יוביסופט פה :)

הוא פשוט ירוץ יותר טוב על הPS4 כמו שהגרסה הדפינטיבית של טומב ריידר רצה יותר טוב על הפס4 מאשר על הONE מתקשה להאמין שמיקרוסופט תשקיע באופטימזציה מושלמת למשחק שהוא בלעדי זמני,לדעתי המשחק של פלטיניום הוא המשחק שיראה לנו למה ONE מסוגל כשסוחטים ממנו את המיץ, הוא בוודאות יהיה 60FPS וחגיגה לעינים ומיקרוסופט תעזור לפלנטיום לסחוט את כל הכוח.

בכל מקרה עם טומב ריידר אתה תקבל מוצר טוב, גם אם גרסת הPS4 תהיה טיפה עדיפה, לך בכלל יש מחשב אז אתה לא מקופח :)

עטלפוני

New member
כבר אין מחשב...

ודווקא חשבתי שמשחק הדגל לביצועים יהיה הילו 5 - אם זה לא יראה מה קורה כשסוחטים את המיץ.. מה כן ? :)

אני לא זוכר מקרה שמשחק היילו הרשים אותי גרפית :)

HALO 4 נראה טוב לזמנו אבל לא מדהים. לדעתי המשחקים על האקסבוקס 360 שהיו מרהיבים אלה משחקי gears אם כבר :)
ולדעתי גם הפעם משחקי סדרת גירס ביחד עם המשחק של פלטיניום יגנבו את ההצגה בנוגע לגרפיקה :) אגב, אתה יכול לנסות את dragon age 3 ל6 שעות )
בחינם אם יש לך מנוי גולד בOne וכזכור לי, יש לך.

evilplate

New member
גירס באמת הולך להתחרות חזק מבחינה גראפית

גם עם הבלעדיים של הפס4, משחק שבונים על אנריל 4 בהשקעה גבוהה, צריך לצאת משהו מעלף.

היילו 4 אגב נחשב לבלעדי היפה על ה 360, לטעמי הוא נראה מצויין רק לא אחיד, אבל ברגעים היפים שלו הוא באמת אחד המרשימים.

עטלפוני

New member
תודה. יש, וניסיתי - אבל לא בשבילי

אגב, זו הפעם הראשונה שנתקלתי בירידות פרימיים מורגשות במשחק. והגרפיקה שלו לא כזו מרשימה גם. אבל כל זה ניחא, מה שנראה לי סיוט זה פרק הזמן שיקח לסיים את המשחק הזה, כבר אין לי זמן למשחקים כאלו ארוכים ומסועפים.

evilplate

New member
וזה נראה לך סביר לקבל את זה

ששנתיים נשרפו מבחינת בלעדיים? איך אתה יכול להיות רגוע ועם ביטחון כלפי הקונסולה שלך ששנתיים כמו שאתה אומר לא מציעה לך בלעדיים טובים?
&nbsp
שנתיים זה די והותר לכל קונסולה בהסטוריה, גם לפס2 לקח זמן להתחמם ואני זוכר בזמנו איך כולם חשבו שהדרימקאסט עדיפה מבחינת משחקים (לא שזה הפריע לסוני לכתוש אותו) אבל אחרי שנה המכשיר התפוצץ וזה המשיך ככה נונסטופ לאורך כל הדור, כנ"ל הפס3 שאחרי שנה התחילו לצאת אנצ'רטד וכל הבלעדיים הרציניים, אבל פה שנתיים זה כבר מראה שזו פתיחת הדור אולי הגרועה שהיתה לסוני.
חסר לה שהאינדים הגדולים שלה כמו RIME ו RAPTURE לא יוצאים טוב

אני חייב להגיד לך שסוני הצילה לי את 2015 עם DQ הירוז.

בוא, נגיד שאם לא היה לי PS4 הייתי קונה ב2015 בכל מקרה בסופו של דבר אחרי בלעדי כזה ביום הראשון שהוא יוצא. המשחק קיים גם בגרסת PS3 אבל היא לא תתורגם למערב, אז בסופו של יום הוא בלעדי. גרסת הפס4 היא דפינטיבית ב1080P ו60FPS שזה קריטי למשחק האק אנד סלאש כמוהו. מבחינתי סוני שיחקה אותה בענק,והוכיחה לי שבניגוד לנינטנדו היא סופרת אותי. כמובן שאני מבין שמשחק נישתי כמו DQ הירוז (נישתי במערב, הוא AAA ביפן) זה יותר נישתי לרוב האנשים כאן אפילו מבלודבאורן, אבל כל הכבוד לסוני,שזה הוכרז למערב פשוט צרחתי כמו ילדה קטנה.. עוד להם.אם הייתי קונה ONE במקום PS4 הייתי דופק את הראש בקיר עכשיו, כי המשחק אפילו לא הוכרז לONE וברור שאין אותו למחשב.

אם נדבר על בלעדיים עם אפיל יותר רחב,במקום משחקים שפונים לקהל מאוד מצומצם וספציפי במערב, אז אני מעדיף בלעדיים שיקח להם הרבה זמן להגיע, ממשחקים בלעדיים שכמו שהגדרת זאת יפה מאוד בעצמך "סוני יכולה לשמור לעצמה בלעדיים כאלה" בנתיים האורדר הוא בלעדי שסוני הוציאה תחת לחץ לספק אותנו מהר, וראית מה קיבלנו מזה, infamous גם משחק בינוני שסוני הרגישה שהיא חייבת להוציא מהר כדי לספק אותנו.

TLG גם כנראה נמצא בשלב שאם סוני תוציא אותו מהר כדי לספק את חוסר הסבלנות שלנו, נקבל משחק גרוע. במקרה של Uncharted 4 ידוע שהיו לו בעיות פיתוח רבות ושהבמאי שלו עזב את הפיתוח, סוני בטח הבינה שהמשחק הזה יהיה נפילה ברמה לעומת TLOU4 אז היא הביאה את ניל ושות' לתקן את זה והתיקון לוקח זמן.

מה בתכלס עדיף? להרגיש שיש לנו את UN4 מתי שלבעלי הבוקס יש את טומב ריידר ולקבל משחק בינוני עם איכות לא אחידה, או לשחק בשנה הבאה במשחק האחרון בסידרה, ובאחד שיש לו סיכוי להתעלות על UN2 המהולל

זה נכון שהאורדר הרבה יותר גרוע אפילו מUncharted הראשון, אבל בתכלאס, גם משחק ברמה של Uncharted הראשון היה נקטל על ידנו ועל ידי המבקרים אם הוא היה יוצא עכשיו, זה לא היה מספק אותנו.

כמוך גם אני מלא געגוע לתקופת הPS2 ולהפצצה שנחתה עלינו אחרי שנה מההשקה, אבל אתה יודע היטב, שאנחנו לא באמת יכולים לצפות להפצצה כזו, משחק PS2 דורש משאבי פיתוח של 3DS זה קטן על סוני, הפס4 זה כידוע לך סיפור אחר לגמרי.

כמו שאמרתי, אני בטוח שאם סוני היתה חופרת לנו על משחקים בלעדיים בפיתוח עם תמונות ART בלי טריילרים כמו שמיקרוסופט עושה, היינו מרגישים שיש הרבה יותר בלעדיים לצפות להם, אבל אני חושב שהם יותר מדי מפחדים שיקרה להם מה שקרה עם TLG.

תראה מה קרה איתו, הם חשפו אותו יותר מדי מוקדם בדור הPS3, הציפיות היו מטורפות, בסוף סוני גילו שהפרויקט השאפתני היה גדול על הצוות/על הPS3, והציפיות מהמשחק הזה בשמים רק בגלל שסוני חשפה אותו מוקדם מדי, בלי שהיא אפילו יודעת איך יראה הפרויקט הסופי.אני לא רוצה את זה.

השנה, יש לי את DQH, יש בכל משחקי הMGSָׂׂׂ ) יש לי את Ratchet & Clank שבטוח מפותח על ידי הצוות המקורי ויהיה נהדר.

בדור הPS2 לסוני היה כמעט מונופול בשוק הקונסולות, טקן,DMC, MGS, GTA DQ, כולם היו בלעדיים לPS2 וזה לא מנע מסוני להשקיע בבלעדיים, כל מה שהשתנה זה שהפעם זה לוקח הרבה יותר זמן גם כי זמן הפיתוח התארך וגם הרף שלנו עלה כל כך הרבה שסוני חייבת לבטל משחקים שלא יעמדו בציפיות שלנו, והיא אכן ביטלה המון משחקים לPS4 כזכור לך. האורדר בעיני לא בוטל, כי הוא eye candy ובגלל שכבר נשפך עליו יותר מדי כסף.

בקיצור, חפרתי, אבל אל תדאג, אם E3 לא תספק את הסחורה שנינו נצלוב את סוני בלי סוף, אבל בוא נחכה כמה חודשים :)

למעלה