פעם ראשונה שאני מצטער שאין לי Xbone...

evilplate

New member
מה שהכי עדיף

זה שהיו עומדים ביעדים ומוציאים את המשחק שהיו אמורים להוציא רק ב 2015 במקום ב 2016 :)
והדמו שהספיקו כבר לשחרר נראה ברמה הרבה יותר גבוהה מבחינת מכניקות וגיימפליי יותר מכל אנצ'רטד ובטח יותר מהאורדר, הדמו הזה גרם לכך שהמשחק נכנס למקום ראשון ברשימת המצופים של GAF ל 2015, פשוט מבאס אין לי מה להגיד.
&nbsp
זה נראה אבל שאני בעיקרון היחיד שממש מקטר פה, גם לך יש כותר ענק שאתה מחכה לו ואתה מבסוט על הפס4 שלך, על מישהו2 בכלל אין מה לדבר הוא מבסוט עוד מההשקה... שיהיה לכם בכיף כן? אני מקווה שגם לי יהיו בלעדיים של סוני שאני אוהב מתישהו :p

בתור המעריץ הכי גדול של צוות ICO שאני מכיר יש לך את RIME

שהוא בסגנון של משחקי צוות ICO, ובעצמך מאוד ציפית לו בטח שיהיו בלעדיים של סוני שאתה תאהב אני לא רוצה להישמע כמו תקליט שבור אבל E3 הבאה או האירוע של סוני בסוף השנה יפיגו את כל החששות שלך בנוגע לבלעדיים. נראה לך שסוני תדאג כל כך לכל מיני משחקי נישה, ותזניח את צד הAAA שלה?...

אני רק מקווה שתהיה הוגן כלפי סוני כמו שאתה כלפי מיקרוסופט, ותכיר בDMC5/משחקים אחרים של קפקום שיהיו אולי בלעדיים לPS4 כבלעדיים של סוני.
ולא תגיד שסאנסט יותר שווה מDMC5 נגיד. (ברור שמותר לך, אני צוחק אבל זה יהיה לחפש את סוני דווקא :) אגב מה עם ratchet and clank ?
מה זה לא טוב? איזה משחק פלטפורמה בלעדי יש לבעלי הONE השנה שמשתווה?

אגב אני יודע שבאטמן הוא לא בלעדי לפס4 אבל בעצמך אמרת כאן שבטח היית קונה PS4 בשבילו השנה, אז לא נורא אם השנה הזאת אתה תפנה מקום קצת למשחקי צד ג' יש לך גם MGS 5 (מקווה להשלים את כל הסדרה עד שהוא יוצא)

בקיצור אתה מסודר עד שנה הבאה, ובשנה הב אה אנחנו נהיה עם הרבה יותר ידע לגבי הליינאפ הבלעדי. אל תשכח גם שכל השמועות וההדלפות על הבלעדיים של סוני, כמו הRPG של יוצרי קילזון מגיעות מהאיינסדרנים הכי אמינים שיש ברשת, ככה שזה לא דבר מצוץ מהאצבע.

שנ

evilplate

New member
RIME נראה מדהים

אבל יש לגביו ספקות עדין, זה לא משחק של טים איקו, המשחק האחרון של המפתחת הזו מה 360 יושב על ממוצע 65, הלוואי שהוא יצא טוב, לא יהיה יותר שמח ממני.
&nbsp
ראטצ'ט זה רימייק של המשחק מהפס2, אם הוא יהיה באמת מושקע וברמת הפקה גבוהה אז בשבילי זו גם קנייה, אולי לא ב 60$ אבל כשירד קצת ככה שכן מבחינת פלטפורמרים שזה ז'אנר שאני מחבב גם אם לא מעריץ שרוף יש לסוני יתרון השנה.
למרות שעכשיו יצא ל ONE ול PC Ori שמקבל קרוב ל 90 וממש הייתי רוצה לשחק בו :{
&nbsp
אני מסכים שיהיה לי מה לשחק השנה, גם עכשיו יש לי מה לשחק, מחכים לי כל הפרקים של REV2 וה DLC הראשון של TEW ככה שלא משעמם לי, אבל ברור שאחד הפקטורים הגדולים מהסיבה שבחרנו בסוני זה הבלעדיים, אני מקווה שלפחות האינדים הגדולים שלה (ובעיקר NMS שהיא בונה עליו נראה לי הרים וגבעות למרות שאני מהמר שיאכזב מבחינת הקהל) יפציצו השנה כי בינתיים זה מה שיש לה מלבד BB וראטצ'ט (ששוב לא ברור לנו אפילו ם זה פרויקט מושקע ברמה של משחק ריטייל ב 60$ או לא)
&nbsp
והמשחק RPG של יוצרי קילזון זו די עובדה לא? הרי כבר יש הדלפות של ה art מהמשחק שמכיל כל מני דינוזאורים רובוטיים, לא אהבתי בחיים אף משחק שלהם, כולל קילזון 2 שהרוב אהבו בזמנו (אני זוכר בזמנו שהפורום הזה יכל להחליף את שמו לקילזון 2 מרוב שכולו היה דיונים סביב המשחק הזה :)) ויושב על ממוצע 90, אני מקווה שהפעם אצליח להתחבר למשחק שלהם.

ORI באמת נראה מופלא, מחשב גיימינג מלפני 5 שנים

יכול להריץ אותו בסבבה. אני מסכים איתך שלשחק אותו על הפס4 זה יותר נוח ממחשב, כי כולנו אוהבים שהמשחקים מרוכזים במקום אחד במקום להתפזר ויש אנשים שגם אין להם מחשב שיכול להריץ אפילו את המשחק הזה, אבל בסופו של יום, הרוב המוחלט של הבלעדיים של הONE יגיעו למחשב/PS4 ואם אלה שיגיעו למחשב כמו QB וORI יהיו באמת must play בשבילך, אתה תוכל לשחק בהם על מחשב גיימינג ולשמור את הPS4 לבלעדיים, אני מבטיח לך שגם אם תהפוך את הPC לפלטפורמה המרכזית שלך, הPS4 עדיין יהיה שווה שתשמור אותו בשביל הבלעדיים של סוני, זה לא משהו שיכול לקרות לבעלי הOne.

מצד שני אם תשאר עם הפס4 לכל הדור, אז כנראה שהבלעדיים של הONE לא כאלה מנקרים לך את העינים, ואתה רק מדמיין לעצמך איזה מושלמים הם לעומת מה שיש לך. סוג של "הדשא של השכן ירוק משלי או "אם זה פרי שלא נגיש לי, הוא בטוח טעים יותר מהפירות שכן נגישים לי" וכו'

זה קורה גם לי זה לא רק אתה :) מה שאנחנו צריכים לזכור זה שהרבה ממשחקי האינדי המפתים של הOne יגיעו בסוף לPS4.
אתה זוכר למשל את Cuphead ? משחק פלטפורמה שנראה ממש כמו סרט אנימציה של שנות ה30 רק בצבע, והוא בלעדי לone? צירפתי סרטון.
המפתחים שלו כבר מתחילים לרמוז שהוא יגיע לפלטפורמות אחרות.

ראטצ'ט זה ריימק מלא שהוא למעשה reboot, אני בטוח שהוא ירגיש כמו משחק חדש. והוא מפותח אצל Insomniac סוני לא נתנה לאיזה צוות סוג ז' לגעת במותג אלה המפתחים המקוריים, ואני לא רואה סיבה למה הם ישקיעו בו פחות מאשר בסנסט, אבל אנחנו באמת נצטרך לחכות ולראות.

אגב אני יודע שמשחקי שוט אמ אפ זה לא בשבילך, אבל לPS4 יהיה שוט אמ אפ בלעדי מהיוצר של איקרוגה (שהוא האלוהים של הז'אנר), שזה דבר ענקי, אני לא סתם מציין את זה, אני רוצה להוכיח לך שסוני מתאמצת לדאוג לכל סוגי הגיימרים שלא יהיו, וגם לך הם ידאגו. צריך גם להזכיר את הפיל בחדר
TLG שלמרות שאתה חסר אמונה, אתה תראה שנשחק בו בדור הזה, ונהפוך את כל בעלי הONE לירוקי עינים מרוב קנאה :)))

בנוגע לאיך RIME ייצא מסכים שהוא יכול לצאת בינוני אבל לי יש תחושה טובה, צריך לזכור שסה'כ מפתח אותו צוות אינדי, אני יודע שזה לא המפתחים של ICO ולכן הציפיות צריכות להיות בהתאם, מי שמצפה למשחק בהיקף של ICO משלה את עצמו מדובר בסטודיו אינדי קטן..מה שזה כן יהיה, זה יהיה משחקי יפהיפה עם פאזלים מענינים, לא נראה לי שהוא יזכר כמאסטרפיס, אבל זה נראה משחק סבבה שיהיה שווה את הזמן שלנו.
מי שיהיה הוגן כלפי rime צריך להשוות אותו לא לICO, אלא למשחקי אינדי שיצאו באותו הזמן ולמשחקי האינדי שיהיו זמינים לONE

לא לאחד המשחקים הבולטים של הPS2.ההרגשה שלי, היא שבעלי הONE הם כמו בעלי הWII U הם עושים הייפ מטורף לבלעדיים שלהם באינטרנט
ואז נוצרת הרגשה שהבלעדיים שלהם הם משהו מטריף, אבל זה סה'כ התלהבות יתר, הייפ יתר.

ומהצד השני, אם RIME יקבל 7 נגיד, התלונות יהיו "מנסה להיות ICO אבל לא מצליח"
"שאפתני מידי לאינדי" בלה בלה. קצת יצא לי מכל החורים הויתורים שהעיתונות עושה למיקרוסופט, וההחמרה עם סוני והבלעדיים שלה.

בנוגע למשחק של יוצרי קילזון... בוא ניתן להם צ'אנס בז'אנר אחר, ואם יהיו מעפנים גם בז'אנר הRPG נעשה עליהם איקס גדול. אחד המשחקים הכי מצופים שלך השנה זה הwitcher כזכור לי, אז אני לא רואה סיבה למה לא תצליח להתחבר לRPG עם גיבורה יפה דינוזאורים רובוטים וחברה שיודעת להוציא משחקים יפים גרפית :)

evilplate

New member
איזו אומנות מגניבה

יש למשחק ששמת בסרטון, ממש מגניב שאפשר לשחק במשחק שנראה כמו סרטון אנימציה אמיתי לכל דבר.
&nbsp
באופן כללי אני מסכים איתך לפחות לגבי האינדים של ה ONE, גם אם אני לא אלך על מחשב גיימינג אני אוכל להריץ אותם בלי בעיה בניגוד נגיד למשחקי AAA תובעניים בעתיד כמו QB שיגיעו ל PC ככה שבסופו של דבר ברור לי שרוב הסיכויים שהפס4 היתה הבחירה הנכונה בשבילי למרות שנראה שיש ל ONE יתרון כרגע מבחינת AAA בלעדי.
&nbsp
אבל שווה לי הפס4 גם אם רק בשביל משחקי מולטי פלטפורם שירוצו ויראו קצת טוב יותר זה לא שאני חושב של ONE יש כרגע המון משחקים שאני באמת רוצה מבחינת AAA, בעיקרון רק TR שיגיע לפס4 באיחור ואולי QB במידה ויצא טוב, אלו השמות היחידים שבאמת מאוד מעניינים אותי, היילו לא ממש מושך אותי וגם גירס לא (יותר מדי פעולה ושוטרי בלי הגיוון של אנצ'רטד ויש לו עלילה ועולם שלא מושכים אותי, משחק שכן הייתי קונה ונהנה ממנו אבל ב 30$ ככה כמו שעשיתי עם וולפנשטיין ככה שאני לא מגדיר אותו כחובה בשבילי), משחקי נוטי דוג לבד מצדיקים מבחינתי את המכשיר וגם GOW4 יהיה חובה (לדעתי הוא משחק הדגל של הז'אנר הזה שפלטניום מצטיינים בו, כי הוא מרגיש לי הרבה יותר מגוון ומושקע, כולל פאזלים ופלטפורמה וקצת חקירה ולא התקדמות סופר לניארית, הרבה יותר כיף לטעמי מההאק נ' סלאש הממוצע וכמובן בעל גראפיקה אחת הטובות בכל דור שיוצא וכולל SET PIECES בין המטורפים והמושקעים שיש, שווה עבורי גם מחיר מלא בהשקה) ככה שאלו לבד שווים עבורי את הבחירה אבל אני מקווה מאוד שסוני תעלה את הרמה ואלו לא יהיו ה AAA היחידים שלה שאשחק.
אני בונה גם הרבה על האינדים הגדולים שלה, אני רואה אותם כסוג של AA שכאלו, הרבה יותר מושקעים מ"סתם" אינדי וכמעט יכולים למלא פונקציה של משחק ריטייל מלא, לפחות פה אם הם יצאו מעולים הם יוכלו לפצות במידה מסוימת על AAA חלש.

אני בטוח שגם אתה מרגיש שRIME וMMS בשניהם יש משהו מרענן.

שחסר בנוף הAAA. אני מסכים מאוד שהם ממלאים חלל של משחקי הAA של פעם, אלה שהיו עם מספיק תוכן כדי לא להיות אינדי, אבל היו גם פחות מושקעים תקציבית וחיפו על זה ביצרתיות גדולה יותר.MMS אולי ימאס עלי ועליך אחרי ששנינו נסיים בו את המטרה המרכזית של להגיע למרכז הגלקסיה אבל הוא לפחות מציע לנו משהו ששמתי לב ששנינו מאוד מחפשים במשחקים, חקירה. שמתי לב שהמשותף לי ולך זה ששנינו משוגעים על משחקים שנותנים לנו לחקור
עולמות וסביבות ולשוטט בהם, אני לא רואה משחקים על הONE שמרגיעים את הitch הזה, חוץ מORI כמובן.

אתה יודע שאני לא פאנבוי של סוני ושאין לי בעיה לרדת עליהם מתי שאני חושב שהם זורקים עלינו horse shit,אבל אם יש משהו שאני הכי שונא זה הייפ חסר פרופורציה, ההייפ של ביונטה 2, ההיפ של donkey kong country returns ההייפ של sunset overdrive זה פשוט פתטי מה שעושים מהמשחקים האלה, עושים מהם משחקים שכאילו עוצבו על ידי האלים.

כולם משחקים סבבה, אבל הנארטיב הזה, כאילו לWII U ולONE יש משחקים מדהימים של 10/10 ולPS4 יש רק משחקים גרועים זה הזוי.
אני לא מבין את הצורך הזה של קהילה מסוימת לנפח את את ערך הספרייה שלה מעבר לכל פרופורציות.

בתכלס לPS4 תהיה את הספריה הכי מגוונת שפונה לכל גיימר, יגיע השלב שבעלי הONE יקבלו בעיקר משחקי גירס והכול יתהפך.
אני כמובן לא מחכה שזה יקרה להם חבל לי עליהם, אבל אם הם היו רוצים באמת תוכן בלעדי מרשים, הם היו בוחרים בPS4.
מיקרוסופט בחיים לא תשקיע בתוכן בלעדי כמו בסוני, כי היא מאמינה שרוב הגיימרים רוצים חווית אונליין, היא לא מאמינה בחווית סינגל פלייר עשירות כמו סוני.

אז יש לה את רמדי בשביל חוויות סינגל, אבל זהו.

evilplate

New member
אני לא בטוח אישית עד כמה NMS ידבר אלי

אני אוהב חקירה, אבל לא אוהב את כל הרעיון שלהם שהכל פרוצדורלי ואין שום עיצוב של אומן, אני גם מרגיש שאין מספיק מטרה מוגדרת ומעניינת, צריך לראות גיימפליי ממושך ולראות עד כמה זה מעניין כי אם אני ארגיש שאני משוטט בחוסר מעש בעולמות אקראיים זה יכול קצת לשעמם בסופו של דבר, אני צריך איזשהי התפתחות ומטרה.
&nbsp
אני מסכים איתך שהרבה מבעלי ה ONE ניפחו את SO כאילו מדובר באיזה משחק מדהים, הוא נראה נחמד אבל גם אני לא נפלתי במיוחד ממה שראיתי, הוא גם בסופו של דבר לא לקח בכלל GOTY בסוף השנה ככה שברור שקצת הפריזו בחשיבות שלו.
בעלי ה WIIU לעומת זאת לא מנפחים, יש להם ספריית משחקים טובה מאוד ובטח עדיפה בהרבה על מה שסוני הוציאה עד עכשיו, הבעיה היא שאין להם צד ג' ושהחומרה שלהם שייכת ל 2007 ולכן יכולה לתפקד רק כקונסולה משלימה, לי היא לא שווה את זה אבל אני יכול להבין למה הצרכנים של הפלטפורמה מרוצים עד כה, אם יבדקו ציונים של בלעדיים אז נינטנדו משאירה אבק לסוני ו MS.
&nbsp
בקשר לזה של PS4 תהיה הספרייה הכי מגוונת וכולם יצאו מרוצים, זה משהו שהיה נכון מאוד לדור הפס2 וגם במידה רבה לדור הפס3, אני מקווה שאתה צודק ושסוני תתמקד בזה גם בדור הזה.

יש לך מטרה מוגדרת והתפתחות בMMS מי אמר שאין?

המטרה היא להגיע לאמצע הגלקסיה. כדי לעשות את זה אתה צריך משאבים וכסף כדי לשדרג את החללית שלך כדי שתהיה יעילה וחזקה ומשוכללת מספיק
כדי לעבור את המסע הזה בהצלחה,כשבעצם כל הסביבה העוינת של המשחק כל הזמן תנסה להרוס לך את החללית/לגרום לך להפסיד כסף ושידרוגים ומשאבים וכו'.

אני גם כן מודאג מהתוכן האקראי, אבל אם אתה שואל אותי? אני מעדיף את MMS פי אלף על ORI, ORI אולי משחק מלוטש, אבל שיעשו לי טובה כל המבקרים , משחקים בסגנון מטראויד/קסטלווניה יוצאים כל שני וחמישי, ואפילו קיבלנו משחק מושקע בסגנון לPS4 בחינם. אני מעדיף את הרעיון המקורי של MMS.
אבל אולי זה רק אני.

בנוגע לWII U אני לא יודע מה איתך, אבל חוץ מהJRPG ההוא שהתחרפנתי ממנו לWII U ופיקמין 3 (אולי) אני לא רואה אקסקלוסיבים מדהימים לWII U.
ביונטה 2 ? עזוב אותך מהמבקרים, לך צפה בגיימפלי ותגיד לי עם יד על הדופק, אם ביונטה 2, לא נראת לך כמו חבילת הרחבה לביונטה 1 ותו לא.
דונקי קונג? נראה כמו חבילת הרחבה למשחק הWII שזה מביך אפילו לא שינו תסטייל הגרפי.
mario 3d land - נראה כמו חבילת הרחבה ב1080P למשחק ה3DS לך תשווה בינהם, נינטנדו גם פה לא שינו בכלל תסטייל הגרפי.

מנגד רק אתמול נתקלתי בשמועה שאחד הצוותים המרכזיים של סוני עובד על משחק אימה מושקע, אתה מת על משחקי אימה מעניין אם למיקרוסופט יהיה משחק בלעדי כזה בשבילנו.

וממתי אתה כל כך מקנא בבעלי הONE על קוונטום ברייק? ממה שאני זוכר שנינו אמרנו כמה גנרי הוא נראה, פתאום אתה חייב לשחק בו?

אני ממש מבין את ההרגשה שלך, גם לי עד שסוני הכריזה על DQ הירוז, הרגשתי שהיא משאירה אותי בחוץ במובן של התוכן הבלעדי, אבל בוא נמשיך את הדיון הזה בסוף השנה, אני מבטיח לך שאתה תדבר אחרת ותחשוב אחרת ואם אני אטעה אני אהיה כאן כדי לשמוע אותך אומר לי "כרונו, דפקו אותנו."

evilplate

New member
כן. לא בטוח שזה יהיה כ"כ מעניין

בגלל שאין באמת עיצוב אישי לעסק הזה, הכל פרוצדורלי , אני סקפטי לגביו אבל אני מסכים שהוא הרבה יותר שאפני ומנסה לחדש מ Ori מן הסתם, Ori הולך על יותר בטוח ול NMS יש יותר סיכוי להתרסק כי הוא מנסה הרבה יותר, אבל אם NMS יצליח להגשים את הפוטנציאל שלו אז הוא יזכר כהרבה יותר משמעותי מ Ori ללא ספק. אבל בכל זאת אם אני צריך להמר רוב הסיכויים ש Ori יותר ידבר אלי אבל זה כי באופן כללי גם חלליות זה ז'אנר שאני פחות מתחבר אליו אבל אני מבין את הכוונה ולמשל בחיים לא הייתי מחליף נגיד את RIME או WILD ו RAPTURE ב Ori :)
&nbsp
ד"א לאיזה משחק אתה מתכוון שקיבלנו בחינם בסגנון, Oddworld? אם Ori ברמה שלו אז אני אהיה מבסוט עד הגג.
&nbsp
בקשר למשחקי נינטנדו הם אולי לא שוברי קרקעות אבל הם כן מצטיינים במה שהם עושים והם בטח עדיפים בהרבה מהבלעדיים של סוני כרגע, זלדה נראה כמו משחק חובה בכל דור לא משנה עד כמה הוא לטעמך לא מחדש מספיק, גם מאריו נראה מצויין, הרבה גיוון ויצירתיות, לא כל משחק חייב להיות הבשורה הבאה.
ביונטה 2 זה סגנון האק נ' סלאש טהור שהוא אחלה מבחינתי אבל לא משהו שאני משתגע עליו, משחקים בסגנון הזה אני קונה כשהם בסייל, רק GOW מבחינתי שווה מחיר מלא מהסיבות שציינתי, אבל כנראה שביונטה 2 עושה את מה שמנסה ממש ממש טוב ולכן הביקורות האוהדות.
למרות זאת זה לא עזר לו לקבל הרבה GOTY אם עקבת כי כנראה גם המבקרים בסופו של דבר מעדיפים לבחור במשחקים שפועלים בז'אנרים יותר מעניינים ואולי גם להם האק אנ' סלאש טהור שכזה עד כמה שהוא טוב הוא די נישתי וקצת מוגבל.
&nbsp
אני מסכים שמה שראינו מ QB עד עכשיו לא מעורר התלהבות אבל אני בראש פתוח לגביו, בכל זאת מדובר בניסוי מעניין ובחברה מצוינת ואולי הכוחות וכל משחקי הזמן יוסיפו גיוון, כבר ראינו שיש פלטפורמה למשל וזה לא נטו לירות בגלי אויבים, זה לא שאני חושב שהוא חובה רק לוקח בחשבון שאם הוא יצא ממש טוב הוא יכול להיות חובה בשבילי.
גירס למשל גם אם יצא אחלה זה לא כזה עושה לי את זה כי העולם שלו די משעמם והוא שוטר טהור שנראה לי חסר גיוון יחסית (אלא אם כן יעשו שינויים גדולים בנוסחה), את QB אני עדיין לא מכיר כמו גירס ולכן שומר על ראש פתוח שאולי יהיה מצויין גם בשבילי.
&nbsp
וכן נמשיך את הדיון בסוף השנה בתקווה ששנינו נהיה מרוצים :)

Oddworld וOri זה לא אותו סגנון.

אז לא התכוונתי לסגנון של oddworld :) התכוונתי למשחקים סטייל קאסטלווניה מטרויד, כאלה שמסתמכים על המון שידורגים וכאלה שאתה עושה בהם המון backtracking ופותח אזורים שלא היו נגישים לך במפה קודם לכן, בעזרת השידרוגים האלה ושיש להם מפה לחקור. oddworld מזכיר קצת את הסגנון הזה, אבל oddworld הוא יותר "הנסיך הפרסי 2D מודרני" המשחק שדיברתי עליו בסטייל קאסטלוניה מטראויד לPS4 הוא Dust: An Elysian Tail

שקיבלנו בחינם בפלוס שמתי טריילר, כדי שתזכר בו, יש לו סיפור איום ונורא, אבל מערכת הקרב והשידרוגים שלו כיפית מאוד, והוא רפטטיבי כמו רוב המשחקים בז'אנר בעיני, אבל הז'אנר עצמו, המטראוידוניה הוא נפוץ ויש מלא משחקים חדשים בסגנון הזה כל הזמן.

אגב, אם כבר הזכרת את Oddworld אם כל כך נהנהת ממנו, למה אתה לא שמח, שקיבלנו אותו לפני בעלי הPC/PS3/ONC/VITA/WII U ?
שחקני הONE מקבלים את הריימיק הזה רק החודש, ואם אני לא טועה שחקני הPC קיבלו אותו רק בחודש הקודם.

oddworld הוא אחד המשחקים הכי טובים בהיסטוריה הוא זכה לשבחים אדירים כבר ב97 ואנשים חיכו שנים לריימיק או משחק חדש, אם הוא היה מגיע קודם לONE היית רואה את בעלי הONE עושים מזה כל כך ביג דיל.

איכשהו בגלל שהמשחק הגיע קודם לPS4 אז פתאום הוא לא ביג דיל, פתאום הוא "סתם אינדי" צביעות.

בנוגע לנינטנדו, אתה מגלה סלחנות כלפיהם כי אין לך 3DS, אם היה לך, היית מקבל את הנינטנדו fix שלך ממנו, והWII U בטוח היה מאבד אפיל,סוני
מציעה דברים שאין להם אלטרנטיבות במקומות אחרים.
צ
אגב אני שמח לפחות ששנינו מעדיפים WILD או rime, אינדי מהיוצר של ריימן זה בהחלט דבר מטריף ושווה שבעלי האקסבוקס היו מתים שיהיה להם דבר כזה, אמנם הייתי מתלהב יותר אם הוא היה עובד על ריימן חדש, אבל זה גם משחק סבבה לגמרי wild.

מה המשחק האחרון ששיחקת של רמדי? אני מתאר לעצמי שמקס פיין 2, לא ? לא יודע אם שיחקת באלן, אבל אחריו אני בא עם ציפיות נמוכות ביותר למשחקים של רמדי, אמנם QB נראה יותר טוב מאלן, אבל לא בהרבה אם אתה שואל אותי. באלן, היית צריך להאיר על האויבים עם הפנס, וזו מכניקת המשחק הכי גרוע ורפטטבית בדור הקודם

אני יכול להגיד לך שבכללי, אני אוהב שוטרים לינארים הרבה יותר ממשחקי עולם פתוח ואני גם לא יכול להנות ממשחק כמו infamous באמת, כי אין בו רובים אני אישית חייב נשקים חמים כדי להנות ממשחק פעולה שהוא לא האק אנד סלאש. לא יודע למה. עדיין כמעט כל שוטר לינארי שסוני תפתח (שהוא לא המשך של האורדר)
יהיה מעניין בשבילי יותר מQB. לא יהיה קשה לסוני להוציא שוטר לינארי שאוכל אותו בלי מלח.

evilplate

New member
למה לא שמח?

קניתי את אוד-וורלד במחיר מלא בזמנו ואמרתי גם אז כמה הוא טוב, נראה לי שפחות מתייחסים אליו באופן כללי כי הוא רימייק ולא באמת מציע משהו חדש.
נגיד הרימייק של RE מהקיוב הוא איזה 70 או 80% תוכן חדש (לא זוכר בדיוק את המספר שקאפקום אז שחררה אבל זה היה משהו בסביבות המספרים האלה), כן המבנה של הטירה דומה אבל הרבה מהחדרים שונים או שעוצבו מחדש בנוסף לחדרים וסביבות חדשות שלא היו במקור, הפאזלים גם אם חלקם בעלי אותו רעיון עברו טוויסט והם מעוצבים שונה בנוסף לפאזלים חדשים שלא היו במקור וגם אויבים ובוסים חדשים, בקיצור זה היה כמעט משחק לגמרי חדש שמבוסס על הרעיון של המקור, סוג של re-imagining, לעומתו Oddworld הוא רימייק די ישיר של לקחת את המשחק הישן ולהעביר אותו למנוע חדש, לי הוא היה מאוד כיפי כי גם הייתי מת על הישן אבל אולי אחרים קיוו ליותר, לא יודע.

וחשבתי שהתכוונת אליו כי היו קצת קטעים בסגנון מטרויד-וואניה שאתה משיג נגיד את הכח של הכהן שמאפשר לך לפתוח מעבר חדש שהיה חסום לך אבל הוא באמת לא התבסס על זה יותר מדי.

וכן המשחקים האחרונים ששיחקתי של רמדי היו מקס פיין, בזמנו הם היו ממש מדהימים למרות שברור שהיום הם התיישנו רצח אבל אז הם היו הטופ של הז'אנר כמו שנוטי דוג הם הטופ של היום.
לא כ"כ הבנתי מה רע במכניקה של אלן וויק עם הפנס, נראה טוויסט די נחמד שבמקום ישר לירות באויב אתה צריך בהתחלה להגן על עצמך ורק אז אתה יכול להתקיף, זה נראה לי מוסיף קצת מתח ואתה צריך לקחת החלטה איזה אויב חשוב לחסום קודם, אבל לא שיחקתי במשחק והממוצע שלו באמת מאכזב ככה שאולי אתה צודק לגביו.

מישהו 2

New member
אני לא מסכים שהליינאפ של אקסבוקס יותר טוב

קודם כל אני חושב שזה טעות להשוות משחקים אקסלוקסיביים עפ"י שנה.. צריך להשוות מההתחלה ועד כל מה שידוע שהכריזו עליו.
אין כזה דבר אקסלוקסיבי של סוני שלא רץ ב- 1080P מינימום, זה כבר מוכיח את העליונות של הקונסולה.

הנה טבלה של IGN http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates

אז אם אני עושה השוואה כזאת:
killer instinct vs street fighter 5/guilty gear
infamous vs sunset overdrive
forza 5 vs gran turismo 7/ driveclub
Halo vs killzone
tomb raider vs uncharted
dead rising 3 vs killing floor/let it die
Ryse: Son of Rome vs the order
hell blade vs quantom break
דעתי האישית היא, שהצד של סוני עדיף בכל ההשוואות שעשיתי למעלה חוץ מבהשוואה האחרונה שלא ממש ראינו מספיק מאף אחד מהמשחקים.
בצד של סוני יש עוד הרבה מעבר למה שצוין פה -little big planet 3, bloodborne , no mans sky
אם פספסתי משהו גדול בצד של האקסבוקס אשמח אם תציינו.

מישהו 2

New member
hellblade מתאים יותר ל- scalebound חח

ל- quantom break אין ממש מתמודד.. מסכים שרק בשבילו בינתיים נראה לי הייתי רוצה אקסבוקס וואן.
אבל לא נורא... אולי הוא יגיע למחשב יום אחד.

ולסוני יש גם את deep down ו- persona 5

evilplate

New member
אם צריך להמר...

בין המשחקים שציינת פה, סקיילבאונד זה משחק AAA של פלטניום במימון MS, חברה שמתחמה בז'אנר הזה ולא מזמן רק הוציאה את ביונטה 2 שקצר תשיעיות ועשיריות, השני הוא משחק עצמאי של נינג'ה ת'יאורי, אני בטוח שהוא יהיה לא רע אבל אני חושב שסקיילבאונד יותר מבטיח.
&nbsp
deep down הוא F2P, כמה כבר ציפיות יש מזה? זה בערך כמו שאני אזכיר את פייבל.
פרסונה באמת מצופה, יש אותו אבל גם לפס3 והוא לא בדיוק תובעני במיוחד שאתה צריך פס4 בשבילו, אני משער שחוץ מרזולוציה לא יהיו הבדלים מהותיים בין הגרסאות.

evilplate

New member
איך הכנסת את GT7 אבל לא ציינת את FH2?

באותה מידה אפשר להכניס גם את FORZA 6 ואולי גם 7 עד ש GT יואיל בטובו לצאת, עזוב לא כדאי להכנס להשוואות של מירוצים כי הצוות של GT איטי כמו צב (ובדור שעבר גם לא היה איכותי כמו בעבר) והצוות של פורצה מוציא בזמן שלוקח להם להוציא את GT איזה 3-4 משחקים ברמה גבוהה.
&nbsp
סאנסט נראה לי משחק טוב יותר מאינפמוס מהסיבה הפשוטה שיש בו יותר תוכן נורמלי והוא נראה לי מושקע יותר, אני מאמין שאינפמוס הבא יהיה מצויין בגלל שלא ימהרו איתו להשקה ויש להם כבר אחלה מנוע מוכן, הם יעבדו נטו על תוכן ואין סיבה שלא יצא אחלה, אבל הנוכחי מרגיש לא בשל לעומת סאנסט.
&nbsp
רייז ואורדר שניהם גרועים, גם אם האורדר עדיין עדיף מה זה עוזר לי בדיוק?
שמע בסופו של דבר אתה רוצה לקנות משחקים מעולים ולא לעשות מלחמת רשימות בין משחקים בינוניים ולקבוע מי פחות גרוע,, בכל מקרה אף אחד מהם לא שווה קנייה.
על ה ONE אני רואה כרגע מצד ה AAA יותר משחקים טובים לשחק השנה וגם שנה שעברה, זה לא איזה נוקאאוט ענק, 2 הקונסולות לטעמי מגמגמות עד עתה, אבל ה ONE לוקח גם אם במעט- היילו, טומב ריידר, פורצה 6 ואולי גם QB לוקחים השנה את BB ותזכיר לי מה עוד? הרימייק של ראטצ'ק וקלאנק מהפס2? (שבטח יהיה אחלה אבל לא ראינו ממנו כלום ולא ברור עד כמה יהיה מושקע)
&nbsp
מזל שלסוני יוצאים כמה אינדים גדולים השנה, מלבד BB אלו המשחקים היותר מבטיחים שיוצאים לה השנה.

עטלפוני

New member
סאנסט משחק מוזר (אבל מהנה)

הוא מאוד מרשים גרפית, צבעים שמחים והכל (ואני אישית מאוד מתחבר לסגנון הזה, דיברנו על זה בעבר) אבל סוג המשימות קצת חוזר על עצמו. יש לך בכל רובע בעיר קבוצה אחרת שהשתלטה עליו, ואתה צריך לעזור לה בכמה משימות קטנות כדי לקבל את התמיכה שלה עבור הקרב הגדול נגד הבוס. הקבוצה הראשונה משעממת, ואח"כ זה משתפר - אבל די חוזר על עצמו.
המשחק מפצה על זה בכתיבה משעשעת והמון רפרנסים למשחקים ולעצמו והמשחקיות עצמה מהנה כשאתה לומד לתפעל את התנועות מהר. שיחקתי, סיימתי, לא עשה לי חשק לקנות dlc ובינתיים רק פעם אחת חזרתי לשחק משימת צד וזהו.

evilplate

New member
כן לא מפתיע

זה לא שהמשימות הראשיות של אינפמוס מופת של גיוון, גם שם יש אלמנטים שחוזרים על עצמם ובכלל רוב משחקי העולם הפתוח חוטאים בכך, רק את GTA5 מצאתי מגוון מאוד ולא חוזר על עצמו מבחינת משימות ראשיות וצדדיות, גם סליפינג דוגס ממה שזכור לי היה יותר מגוון לרוב מהממוצע בז'אנר.
&nbsp
הבעיה של אינפמוס זו לא רק חזרתיות אלא גם תוכן זבל ולא מספיק תוכן ראשי ראוי, כל המשימות צד אתה יכול לזרוק לפח, אלו לא בדיוק משימות אלא פעילויות קבועות שיש לך בכל איזור במפה והן מהנות כמו עקירת ציפורן.
התוכן הראשי במשחק דל מאוד, אם היו נותנים לי לרוץ אותו בלי הצורך לעשות GRINDING בשביל לשפר את הכוחות לקראת קרבות יחסית קשים ובלי משימות הטוטוריאל הוא היה מסתיים תוך 4 שעות בערך ואני לא מגזים.
&nbsp
שלא לדבר על מגוון קטן של כוחות שגם הוא מרגיש לא מגוון ושיש לך כוחות שונים שממלאים פונקציה דומה בניגוד למגוון הרחב של כלי הנשק שיש לך בסאנסט, וגם מצב אונליין שאמור להיות לא רע שיש בסאנסט ונעדר מאינפמוס.
&nbsp
בכל אופן זה לא שאני מסתכל בקנאה על ה ONE שיש לו את סאנסט, הוא כן נראה לי עדיף טיפה על אינפמוס אבל זה גם משחק שלא הייתי רץ לקנות או משהו ואת אינפמוס בזמנו קניתי רק כדי שיהיה לי תירוץ לרכוש את הקונסולה הזו, אם לא הייתי מחפש תירוץ והייתי מחכה אשכרה לקילר אפ רציני בשביל לקנות פס4 כמו רוב האנשים הנורמלים שיש להם סבלנות אז יש מצב שהייתי צריך לחכות עד יוני השנה לבאטמן כדי ללכת על זה :/
&nbsp

עטלפוני

New member
לא, אין צורך לרוץ לקנות :)

זה מהמשחקים שכדאי לשחק אם כבר יש לך את המכשיר, אבל ממש לא משחק שגורם לקנות מכשיר (אם כבר, אוסף הילו יותר מתאים לקטגוריה הזו). הוא גם די צנח במחיר, אז בכלל טוב.

לא ראיתי אינפמוס אז אני לא יכול להשוות באמת. אבל קהילת השחקנים היתה מבסוטה מסאנסט וגם מפורצה הוריזון 2 (עוד משחק שפחות התחברתי אליו, אני מעדיף מירוצים מהירים יותר) - אז כנראה שהם עשו את העבודה שלהם בבחירות טובות.

באטמן... כן.... מקווה שזה יעמוד בציפיות :)

מישהו 2

New member
טוב, אין מה לעשות.. זה עניין של טעם אחרי הכול

במקרה שלי אני יודע שאין סיכוי בעולם שהייתי מוותר על עוד משחק של naughty dog, או אולי המשך של god of war רק בפני עצמו.
וגם נהנתי מאוד מהבלעדיים עד עכשיו, ככה שאין לי ספקות לגבי הבחירה שעשיתי.
חוץ מזה, זה מצחיק שהיו תיאוריות שדור הקונסולות הזה יגמר מהר יותר מהרגיל כבר ב- 2016/2017. ומשחק הדגל הכי רציני יוצא בסוף רק ב- 2016.

אני שמח גם כי אני הולך לשחק במשחק הזה על ה-PS4 -

למעלה