פענוח התעלומה האחרונה: לשאלת כמה חברים מי אני

פענוח התעלומה האחרונה: לשאלת כמה חברים מי אני

שאלות שנשאלתי במסר:

לשאלת נתי ר. : לא, אני לא בחו"ל.
לשאלת יחיאב: כפי שהבטחתי, אתן לך תשובה במסר, תוך 48 שעות מאז ששאלת.
לשאלות של חברים נוספים: חוץ מזה שאני הוא בעל הניק 000 000, הנה גם קישור לסירטון בן חצי דקה, שבו אני מציג את עצמי.

אגב, אם תיכנסו לדף הפייסבוק שלי (ע"י לחיצה על "חזרה לאלבום" שמעל הסירטון), ותלחצו על "אודות", ואז תלחצו על "הצג הכל" (זה בדיוק מעל תמונת הסירטון), אז תוכלו לקרוא עוד.

u r i el

New member
בוקר טוב אליהו !

אני ידעתי זאת עוד לפניך.

נ.ב.
כל כך הרבה פעמים אני צודק כאן בפורום - למרות שכלפי חוץ לא מסכימים אתי - שאני ממש מסמיק.

הצחקת אותי

מנין לך שידעת זאת לפניי? הרי מעולם לא הכחשתי את טענותיך אודותיי!

והאמנם "כלפי חוץ לא מסכימים" איתך? הרי כבר קרה שהסתמכתי על דעתך (לא רק כלפי פנים אלא גם כלפי חוץ), כאדם הנתלה באילן גבוה! (ראה למשל כאן בפיסקה השניה).

בזה שסגנון כתיבתו שונה מזה של מפענח התעלומות?

אבל אם אתה מתכוון לקטע הויזואלי, אז כן, אתה יודע, השנים עושות את שלהן: מתי נפגשנו לאחרונה? לדעתי לפני איזה תשע שנים או משהו כזה. אני מניח שגם אתה שונה מכפי שנראית אז.

iricky

New member
כן. ביחוד חסר לי הקטע הזה:

"בהודעה דלעיל נפלה טעות ויש למחקה. להלן ההודעה המתוקנת"

פעם, המדיניות של יחיאב הייתה לאפשר מחיקה. כיום, אחרי התחלפות המנהל, אין יותר מחיקות, ככה שאין טעם שאבקש למחוק...

iricky

New member
בובה-מייסס. יחיאב אף פעם

לא מחק לך - סליחה, לאלי כהן - שום הודעה. דווקא המנהל הנוכחי מחק כמה וכמה הודעות. אני יודע זאת ממקור ראשון.

לא. היה תקופה שהוא היה נענה לבקשתי ומוחק.

ולא פעם אחת. וגם את זה אני יודע ממקור ראשון (שהוא כמובן אלי כהן).

10moshe

New member
לי דווקא חסר הקטע של

כתבת
XXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

ואז תגובה על הציטוט, וחוזר חלילה עד שמתקבלת הודעה באורך כזה שלא ניתן כבר לגלול אותה
ברוך שובך אלי

זה שיש לך זיכרון טוב, עזר לי להסתוות טוב...

מה פירוש "ברוך שובך אלי"? הרי אלי תמיד היה כאן. היית צריך לומר "ברוך שובו של הניק", אלא שאז היית אמור להגיב לניק הישן.

אז איך המצב משה? שורדים?

u r i el

New member
שום "להסתוות".

זהותך פוענחה זה מכבר. עתה מעדת ב"פליטת מקלדת".
בקשתך להצטרפות לשירותי הבטחון נדחית והמסמכים שצרפת מוחזרים לך.

אכן להסתוות.

אמנם, מעולם לא הכחשתי שאני אלי כהן - כדי שלא לשקר, אבל גם לא מעולם לא אישרתי שאני אלי כהן - כדי שאוכל להמשיך להסתוות.

להסתוות מפני מי? למשל, מפני מי שבטוח שאני ואלי כהן הננו שני בני אדם שונים, עד כדי כך שהוא אפילו מציע לי (בסוף הודעתו) שאמסור ד"ש לאלי כהן אם אראהו

u r i el

New member
נו באמת ...

לדעתי עליך להעניק לי את הניק 'מפענח התעלומות' האולטימטיבי.

הניק נתון לך, לעשות בו כטוב עיניך.

כל מה שנותר לנו כעת, זה רק לצייד אותך בסיסמה, ככה שברגע שאתה נכנס באמצעותה לחשבון שלי בתפוז ומשנה אותה, אתה הופך להיות הבעלים האולטימטיביים של הניק.
היכן נעשה זאת? צריך מקום סמוי מן העין, מפני עיניהם הבוחנות של ציידי סוחרי הסמים של המשטרה. חשבתי על המרתף שמתחת לבית הכנסת של קהילת השמשוני במודיעין, נראה לי מקום מעולה, סודי לעילא ולעילא, וגם לא רחוק מהבית של שנינו. תגיע לשם מחר, בסוף מעריב, וניפגש אחרי עלינו. באי.

למעלה