פענוח התעלומה האחרונה: לשאלת כמה חברים מי אני

ואאלה, היזכרת לי נשכחות. איך שהזמן רץ...

כן, לפי מה שאתה היזכרת לי כעת, נדמה לי שבאתי אז במיוחד מהמילואים לביתו של המורה. דיברה שם נכדתו של ליבוביץ, חגית עופרן. היה שם גם אחיה, יוחאי (בעל הניק "עברתי אורח"), ועוד כמה סלבס. בזכותך ובזכות המכונית שלך יכולתי לחזור בזמן אל יעד-המוצא שלי, ובאמת תודה על שסייעת לי (גם אם התודה ניתנת רק עכשיו באיחור של שבע שנים)!

אכן שליחותך כאן היא במידה הראויה. תגובות הן תמיד קופמקטיות, וקולעות. אשריך. וגם בקיאותך בכתבי ליבוביץ - לא תסולא בפז. לדעתי, רוב החברים פה לא יודעים עד כמה הם יכולים להסתייע בך, למשל כדי לאתר מקורות בכתבי המורה וכו'. אז חברים, שמעתם? יורם הוא הכתובת (כמובן גם ריקי).

iricky

New member
הסגנון הדקדקני הזה

שלא לומר הטרחני, מזכיר לי מישהו שהיה כאן פעם ונשאה אותו הרוח. י"א שהוא חזר לכאן בדמותו של אליהו, אבל אני לא מאמין בסיפורי אגדות.

iricky

New member
סיפור יפה

מהסוג של סיפורי הוליווד. אבל החיים זה לא קולנוע ואנחנו לא בסרט, חרף מה שאמר ווילי יזכר לטוב.

גם אתה משחק פה ביממה האחרונה משחק יפה

י ו ר ם 7

New member
נדמה לי שקומתי גבהה ב-7 סנטימטר

ואני לא קורא סיגנון אלא רק מהות
ומי שחושב שאפשר להתקיים בחיים ללא חוש הומור שיקום

תגיד, יש קשר בין זה לבין שמו של הניק שלך?

או שרק במקרה המספר 7 מככב אצלך, כולל במספר הסנטימטרים שבהם גבהת?

י ו ר ם 7

New member
הרגשה ומהות

מצד אחד מספר 7 נותן לי הרגשה של מזל למרות שבמהותו הוא לא כזה מזל
רק לפני דקה קבעתי משהו ל-14 לחודש (פעמיים שבע) וניראה לי כתאריך נחמד וטוב
במזלו, אבל חטיבת השריון חטיבה 7 המזל לא תמיד איתה ולצערי אני נשוי פחות או יותר להיסטוריה של החטיבה
דרך אישתי היקרה ( בעמק הבכא נהרגו כמה עשרות של לוחמים במלחמה הארורה )
כך שהמספר הזה הוא יותר סמל של הרגשה מאשר מזל במהותו.
גם אני החלפתי כאן שם ואני פשוט לא יודע מה קפץ עליי לא מתאים לי לעשות מעשה שכזה אולי חשבתי
שהמזל יהיה לצידי ועכשיו עם עוד 7 סנטימטר נוספים בזכותך אני מסתכל קדימה בתקווה
בשורות טובות

אהלן אמיר, איך בארה"ב מזג-ה... ?

כרגיל, תגובותיך קצרות ואיכותיות.

מתי נראה אותך בארץ?

הזיכרון שלך אינו בוגד בך. אני אכן הודעתי שנעניתי לבקשה ההיא, ולדעתך - תוך כמה זמן לקח לי למלא את הבטחתי? ובכן הייתי אז שד משחת, ומילאתי אותה ככתבה וכלשונה - בתוך פחות מחמש שעות - באמצעות ההודעה הזו (מה שמיוחד בה הוא, שהיא ההודעה הראשונה שנתתי בפורום תחת הניק אלי כהן - לפחות מאז שאני הודעתי על היענותי לבקשת יחיאב).

נ.ב. רציתי להתייעץ איתך, ובמיוחד איתך - כאיש מחשבים וכאיש המדעים המדוייקים, בנוגע לשאלה שבה אני מתחבט מאז שברחת לנו: האם יש הבדל - בין מידת תקפותה של הטענה "אחד גדול מאפס" - לבין מידת תקפותה של הטענה "רק אחד גדול מאפס" (לכל האחרים: נא לא לענות. לא סומך עליכם. סומך רק על אמיר, כאיש מקצוע בתחום).

למעלה