לא מקשקש אלא רק מאשרר את ההבטחה שלי.
האם אתה מכחיש שהבטחתי להגיב תוך 48 שעות על השמות שתציע? אינך מכחיש. ובכן, הואיל ומוסכם עליך שהבטחתי, אז למה אתה רואה קשקוש בזה שאני מאשרר את ההבטחה? הואיל והבטחתי, אז מצופה שאקיים, לא? מילה זו מילה, לא? אלא אם כן תפטור אותי מקיום ההבטחה, אבל את זה טרם עשית.
לגופו של ענין: כשהיצעת לי את סידרת השמות: "אלי אלי", לא הבהרת האם כוונתך לאלי יחיד או לשניים, ואפילו אם נניח שהתכוונת לאלי אחד בלבד, לא הבהרת לאיזה אלי אתה מתכוון, אז איך יכולתי לדעת האם רמזת לחודש אדר א (כלומר בנמשל: לחי אדר - הלא הוא אלי נגר), או שמא רמזת לחודש המסכות אדר ב (כלומר בנמשל: לאלי כהן - בעל המסכה של המפענח)? לא יכולתי לנחש, ולכן המירב שיכולתי לעשות, הוא להגיב (תוך 48 שעות) על סידרת השמות שנתת לי, ב"כן" - לאמור: לפחות אחד השמות שהוצגו לי על ידיך (אלי ואלי) - נכון. מאידך, זה שאחר כך, במסר חדש לך, היצגת לי "הבהרות" על סידרת השמות, זה מאד נחמד, אבל זה היה מנוגד אל מה שהבטחתי: שאין חראטות. להבא, כשנשחק משחק דומה, אנא הקפד להציג שם מלא, למען הסר ספק.
עד כאן פרק החארטות, ועכשיו אני עובר ברשותך לקטע יותר רציני: ובכן, אני עדין ממתין לתשובתך לשאלתי על רפרם. אם יש לך משהו מעניין לספר עליו, אתה מוזמן לעשות זאת אפילו כאן בשירשור הזה. לדעתי כולם ישמחו לשמוע, כי בזמנו הסיפור שלו עשה רעש בתקשורת.