פענוח התעלומה האחרונה: לשאלת כמה חברים מי אני

u r i el

New member
את סיסמת הניק.

אני כבר אשנה אותה ע"פ טעמי.
מה אתה אומר ?

נראה לך?

u r i el

New member
חשוב על כך -

הרי יש לך 3 ניקים, זה ללא כל ספק מוביל להפרעת זהות דיסוציאטיבית, אני מציע לך כאן פתרון הולם :
איש לא יידע איזה ניק יעבור אלי, אצטרך ללמוד את סגנונך המלומד ולרכוש ממך את ההליכה העוורת בשבילי מורנו - וכך נוכל לשגע את הפורום הרדום הזה.

איך ??

u r i el

New member
אני רואה שאתה לא בקטע של עסקים שחורים

והטעיות.
אתה כנראה הגון כי אתה רוצה להיות הגון.
נעזוב זה.
לילה טוב.

שיוש82

New member
היה תענוג לקרוא אותך אז. עכשיו אפשר לחזור

ולהתייחס לדבריך

ולך תמיד תענוג להאזין. ולא ציינתי זאת כמחמאה.

אלא כציון עובדה. אני נהנה להאזין לך משתי סיבות: ראשית, כדי להשתחצן לפני הסובבים אותי שאני מכיר את זה שכעת חצי מדינה מקשיבה לו, ושנית בגלל שאתה עושה עבודת סיקור טובה: גם מבחינת בחירת התכנים, וגם מבחינת אופן הגשת החומר: קליט, מקצועי, והכי חשוב: אוביקטיבי! הלואי שירבו כמותך.

בזמנו התכתבנו במייל על הטיולים שעשית לדרום אמריקה, ואפילו על הרלב"ג, זוכר? את חטאיי אני מזכיר היום: בפעם האחרונה, זה היה כששלחת לי מייל. קראתי אותו, וסימנתי לעצמי לזכור להשיב לך, אבל בסוף, בגלל שליחת המחשב לתיקון, והתנזרות די ארוכה מישיבה מול מסך, רשימת המיילים שדרשו מענה נשארה זמן רב מידיי בהולד-און (כן, אתה לא היית היחיד שסבל). וכששוב חזרתי למסך, זה כבר היה בבחינת עבר זמנו בטל קורבנו...

שיוש82

New member
תודה רבה.

אף שקצת נסחפת. לא בשבחים עליי כמובן, בכך המעטת, אלא ב"חצי מדינה"...

ודאי שאני זוכר. אם יש לך את זה עדיין תרגיש חופשי להשיב במסר (אינני יודע אם יש לך את כתובת המייל העדכנית) כי לא עבר זמנו.

על לא דבר, העונג כולו שלי, אין בעד מה.

לגבי המייל שלך: הוא שבוי כרגע בתוך תוכנת אאוטלוק מיושנת במחשב מקולקל שאליו אין לי שום גישה (אילו זה היה בג'ימייל וכדומה אז לא היתה בעיה להוציא את זה מכל מחשב).
ולך, נשאר עותק? אני חושב שמדובר במשהו כמו ארבע-חמש שנים...

iricky

New member
תסתכלו בעצמכם.

זה אלי כהן המקורי. משמאל, היד תומכת בראש. זה נראה לכם אותו בנאדם?

תתפלא אבל כן.

ההבדלים נובעים מהנסיבות: קודם כל, אל תשכח את חלוף השנים (נדמה לי תשע). שנית, אז היו לי משקפיים, וענקיות, שהשתלטו על רוב הפנים, בעוד שעכשיו אין. שלישית, בצילום שלפני 9 שנים, היד מכסה איזה חצי פרצוף. רביעית, הצילום שלפני 9 שנים נעשה בלילה, וגם תאורת החדר היתה אז אפלולית משהו, בעוד שהסירטון המעודכן נעשה ביום, וכנראה באור שמש חזק מידיי, שפשוט הצהיב את אותו חלק של השערות (השחורות אגב) שהיה מול האור (כפי שציינתי בדף הפייסבוק בהערה שמתחת לסירטון).

בקיצור, זה אותו אלי כהן, רק שצריך לקחת בחשבון את כל ההבדלים הטכניים שהתהוו מאז.

נ.ב. מי שנראה שם בתמונה מימין, זה כמובן גרי רשף. מי שנראה מימין לי, זה אדם שהחליף ניק. את הניק הראשון אני לא זוכר, אבל הניק השני שלו היה: "היהודים החדשים". יחיאב בטח זוכר את הבנאדם, ובמיוחד יחיאב, וד"ל.

שיוש82

New member
אם כן, נפתרה התעלומה

זה אלי כהן, שכן רק הוא יכול להשיב תשובה מפורטת שכזו. ואולם מתברר שהוא סובל מפיצול אישיות.

יחיאב

New member
תגיד לי מה אתה מקשקש???

הצעת שאזרוק שמות ותגיד לי אם בין השמות האלו מצוי שמך, אבל ישר אמרתי אלי.
אז מה הקשקוש הזה שתחזיר לי תשובה עוד 48 שעות.

לא מקשקש אלא רק מאשרר את ההבטחה שלי.

האם אתה מכחיש שהבטחתי להגיב תוך 48 שעות על השמות שתציע? אינך מכחיש. ובכן, הואיל ומוסכם עליך שהבטחתי, אז למה אתה רואה קשקוש בזה שאני מאשרר את ההבטחה? הואיל והבטחתי, אז מצופה שאקיים, לא? מילה זו מילה, לא? אלא אם כן תפטור אותי מקיום ההבטחה, אבל את זה טרם עשית.

לגופו של ענין: כשהיצעת לי את סידרת השמות: "אלי אלי", לא הבהרת האם כוונתך לאלי יחיד או לשניים, ואפילו אם נניח שהתכוונת לאלי אחד בלבד, לא הבהרת לאיזה אלי אתה מתכוון, אז איך יכולתי לדעת האם רמזת לחודש אדר א (כלומר בנמשל: לחי אדר - הלא הוא אלי נגר), או שמא רמזת לחודש המסכות אדר ב (כלומר בנמשל: לאלי כהן - בעל המסכה של המפענח)? לא יכולתי לנחש, ולכן המירב שיכולתי לעשות, הוא להגיב (תוך 48 שעות) על סידרת השמות שנתת לי, ב"כן" - לאמור: לפחות אחד השמות שהוצגו לי על ידיך (אלי ואלי) - נכון. מאידך, זה שאחר כך, במסר חדש לך, היצגת לי "הבהרות" על סידרת השמות, זה מאד נחמד, אבל זה היה מנוגד אל מה שהבטחתי: שאין חראטות. להבא, כשנשחק משחק דומה, אנא הקפד להציג שם מלא, למען הסר ספק.

עד כאן פרק החארטות, ועכשיו אני עובר ברשותך לקטע יותר רציני: ובכן, אני עדין ממתין לתשובתך לשאלתי על רפרם. אם יש לך משהו מעניין לספר עליו, אתה מוזמן לעשות זאת אפילו כאן בשירשור הזה. לדעתי כולם ישמחו לשמוע, כי בזמנו הסיפור שלו עשה רעש בתקשורת.

י ו ר ם 7

New member
זהו האסימון ירד, הפעם האחרונה ש....

שראיתי אותך היה לפני 7 שנים היית עדיין שריונר, כך נדמה לי, יצאת מהמכונית אל עבר יעד בלתי ידוע
לתפוס איזה טרמפ לכיוון שטחים סמויים מהעין , אני פחדתי לנסוע לשם אולי כי ידעתי שם ימים לא קלים
בזמנו לא סרבתי ללכת לשטחים כי גם פחדתי לסרב אבל הייתי עייף והדרך הייתה ארוכה לבית למקום שגם ישנים בו.
חזרנו אז מביתו של המורה ואני ממשיך בשליחות מקווה במידה ראויה .

למעלה