פערים בתפיסות בנוגע לקשר

tratata1

New member
פערים בתפיסות בנוגע לקשר

אני 8 חודשים נמצאת בקשר זוגי, שנינו הרבה מעל 30, מאז ומתמיד שאפתי להקמת המשפחה וכך גם היום, הייתי שמחה להתחתן ולהקים משפחה. הבחור למרות שהוא יותר מבוגר ממני כרגע לא מוכן, הנסיבות לא ברורות, כי אם אני לא מתאימה לו, אין לי שום בעיה לפרק את הקשר וכל אחד ילך בדרכו. מצד אחד הוא לא מוכן להיפרד ומצד שני לא מוכן להקים משפחה. לטענתו להוריו יהיה קשה, ואכן הורים מבוגרים מאוד. מה עושים? להיפרד ולחפש בן זוג רציני יותר? או להמתין?

רואה 6 6

New member
מצד אחד אתם רק 8 חודשים יחד

ומאוד קשה ליהיות "מוכנים" תוך שמונה חודשים. אפשר ליהיות נורא "רוצים" ואז כאילו מוכנים.
מצד שני, אני לא בטוחה שאם את הרבה מעל 30 והוא מבוגר מימך,שהוא ירצה בכלל להתחתן . EVER!!
אם הטענות שלו הן כפי שהוא אומר,ההורים שלו וזה, אז זה הולך לכיוון של "זה שלא יתחתן בכלל ולפחות לא בעתיד הקרוב".
במלוא הכנות אך האכפתיות אומר לך, אם גילך הוא מה שרשום בפרופיל שלך, במקומך הייתי מתחילה לעשות חושבים רציני לגבי הכיוונים האישיים שלי בחיים: ילדים ,איך והאם בכלל.
זה אומר שההתחלה היא בלהעיף כל מה שמעכב אותך או מורח אותך. למה? זה לא שמחר יבוא אחר ותיהיי בהריון. זה אומר שכשאין מישהו שזורק לך פירור מדומה של תקוה כמו החטיאר שאיתך, את תחשבי אולי חזק יותר.
אולי תעלה לך תוכנית.
אולי תוותרי על בן זוג כקודם לילד ותהפכי את היוצרות.
אולי תגלי שבכלל אפשרי גם לא לעשות ילדים וזה לא מתאים לך אחרי הכל.
הכל יכול ליהיות.
רק אל תתני לאף אחד להסיח דעתך ולבזבז לך זמן שצריך להגיע למסקנות בו, ולא לשקוע באשליות.

tratata1

New member
תודה לך על התשובה

אני רק לא מבינה מה יוצא לבחורים האלו שמשקרים לא רק לבת זוג אלא גם לעצמם. אז הוא בזבז זמן שלו ושלי, ו... מה יצא לו מזה?

רואה 6 6

New member
לא תמיד בני אדם יודעים להגיד מה הם מרגישים

וזה שהוא לא עושה קולות של מתחתן לא אומר שהוא רוצה ליהיות לבד.
בן כמה הוא,אגב?

tratata1

New member
תשובה

הוא בן 42, רווק. אני חוויתי עוד כמה קשרים כאלו שבמפגש ראשון גברים טענו שיש להם מטרה רצינית, להקים משפחה, בסופו של דבר אחרי זמן ארוך מאוד הסתבר שזה ממש לא נכון. אם היו אומרים לי שאינני מתאימה, הייתי מבינה, אבל למשוך זמן? לא מבינה מה המטרה.

רואה 6 6

New member
טוב,זה לא זה.הוא כבר לא יתחתן.

עזבי את השאלות האלה, הן לא יקדמו אותך. אם את כבר רוצה לשאול משהו אז תשאלי את עצמך מדוע את מעדיפה להאמין למישהו שמורח אותך.
לכי הביתה ותתחילי לתכנן לעצמך את החיים.

שחררי קצת, אתם כולה 8 חודשים יחד

רק אדם לא שפוי\נזקק\נואש\טיפש יתחתן אחרי כל כך קצת זמן. אתם בכלל גרים יחד?

tratata1

New member
תראי

8 חודשים זה המון זמן, מכירה זוגות שהתחתנו אחרי חודשיים שלושה חודשים, והם יחד עד היום ומכירה כאלו שיצאו 5 שנים ואחר כך חיו יחד עוד 7 שנים ואחר כך נפרדו.
תלוי בתפיסה. 8 חודשים זה יותר מדי זמן.

תרחיבי את זוית הראיה שלך מחוץ לישראל וליהדות

ותגלי שזה בסדר גמור לא לחטט לאחרים בסטטוס הזוגי,
בכמה והאם בכלל יש ילדים, ובאיזה גיל הם מתחתנים.

בקיצור הוא לא דפוק, את לא דפוקה. הכל בסדר. 8 חודשים זה כלום
יחסית לכך לגילך. זאת לא חשיבה בוגרת לרצות ילדים אחרי X חודשים
ולא שנים, רק כי בצד השני של המשוואה גילך מעל 30. אם טבעי ונכון לך לעשות ילד עכשיו, רק אחרי חודשיים חתונה, אז למה את מחכה לחתונה? כדי שזה יהיה כמו כולם לפי החוק?

גם לחתונה יש חוקים. כמו להיות ביחד בלי להרוג אחד השני לפחות כמה שנים ולגור ביחד, ולראות שיש חוץ מראש על הכתפיים ואיברי רביה מתפקדים גם חשיבה דומה בערכים ורצונות לאיך יראה העתיד ביחד. חוץ מהאם תהיה רבנות וילדים.

8 חודשים זה ממש לא הרבה זמן

לפי התיאוריה שלך, זה בכלל לא משנה כמה זמן אתם ביחד אם כך.
שנלך על דרך השלילה ונספור כמה התחתנו מוקדם מדיי והתגרשו?

צריך להכיר את הבן אדם, ב8 חודשים את אפילו לא תמיד תספיקי לחגוג לו יום הולדת- אז את רוצה להתחתן איתו?
ב8 חודשים את לא לומדת את הבן אדם, את החולשות שלו, את החסרונות שלו, את ההתנהלות שלו, ולא משנה כמה תנסי לשקר לעצמך. עוד להגיד שזה יותר מדיי זמן...בכלל הבאת פה KO
מקווה שבן זוגך לא יראה את ההודעה הזו, אחרת הוא בורח.

אני עם בן זוגי 3 שנים ואנחנו לא חושבים על חתונה בקרוב, יש לנו כמה דברים להספיק לפני.
מה המירוץ הזה אחר הטבעת אלוהים ישמור
ג'יזס, טבעת זה לא הכל, תלמדו להנות מהזוגיות.

tratata1

New member
כדי

להכיר אדם מספיק חודשיים, ברגע שמתחילה מריחת זמן, זה לא מועיל לשום צד. לא רואה שום סיבה למרוח זמן, מתאים- מתחתנים, לא מתאים- נפרדים. באמת שאין טעם.

לא זה לא מספיק כדי להכיר את ההתנהלות וה"באגים

שיש לו.
(בטח שלא חודשיים!!!)

אתם בכלל גרים יחד?
ומה הלחץ חתונה הזה?

tratata1

New member
אולי

לך זה לא מספיק, לי זה בהחלט מספיק, אני אדם פראקטי, לא סובלת למרוח זמן. במיוחד לא בהקמת המשפחה. זכותי לקבוע את מה שאני רוצה.

tratata1

New member
ברור

שזאת זכותו, אבל אני מחכה לקתצ יושר מהצד השני, אם לא מתאים, אז לא. למה למשוך זמן?

tratata1

New member
ממש לא

8 חודשים בגיל 30 פלוס זה המון זמן, ברגע שמתחילה מריחת זמן , ברור שלא יצא מזה כלום.

Another Girl

New member
אז איך את מסבירה את זה שככה זה מתנהל אצל

רוב האנשים (כמו אצלי, למשל)?
ומה אם תאבדי את אהבת חייך רק כי במקרה היא לא מתקדמת בקצב שבו את חושבת שהיא צריכה להתקדם?

tratata1

New member
תשובה

את לא רוב האנשים, רוב החברות שלי וזה לפחות 18 בנות התחתנו גג אחרי חצי שנה, הרוב הרבה לפני. ואם אני אמרח עוד 6 שנים ונשאר באותו מקום, יותר טוב? כבר שרפתי 6 שנים סתם, אומנם הייתי צעירה מאוד וזה היה קשר ראשון ולא יודעתי בדיוק מה נכון ומה לא נכון, היום אני הרבה יותר חכמה.

למעלה