פצחתי בתכנית הבראה לעצמי.

lulyK

New member
פצחתי בתכנית הבראה לעצמי.

- נרשמתי לסטודיו c ואני מתחילה בשבוע הבא (הרבה יותר זול מיוגה ופילאטיס ורק 45 דקות לשיעור). - התחלתי אתמול דיאטה מהסוג שאמור לתת אנרגיה, מקווה להחזיק מעמד. - התחלתי לחפש ברצינות בייבי סיטר לאחר הצהריים פעם פעמיים בשבוע ליותם. עוד רעיונות?

סם2

New member
לצעוד בגרל (או בחדר כושר)

עושה פלאים למורל ולהרגשה הכללית. (אמרה סם ושלחה מבט מצועף לעבר ההליכון שמעלה אבק מתחילת ההריון..) חוצמזה, בהצלחה

lulyK

New member
תודה יקירתי

אני שוקלת ללכת לסטודיו c ברגל (זה די רחוק). נראה אם אני אצליח לעמוד בזה ואם בכלל יהיה לי מספיק זמן.

סם2

New member
מעתיקה מאמברון

קפה אצלנו או להצטרף לסשנים החדשים השלוותא.....(אבל חובה לשתות בירה
)

סם2

New member
ניצולי גימבורי ומשחקיות + ילדיהם

נפגשים אחה"צ בחול המועד (ואולי גם אח"כ) יש שם סוכה (מי הולך?), יושבים על בירה, מתפלשים בחול. הנאה צרופה. חוצמזה נרשמה התפתחות מוטורית משמעותית אצל רומי מאז התחלנו לפקוד את המקום, היא התחילה ללכת כך שלצד ההנאה יש גם רווח התפתחותי. אנחנו כבר היינו יומיים רצוף. ממש כיף.

אור100

New member
שמעתי שכיף שם מאוד וגם יקר מאוד

זה נכון? הבנתי שהילדים משחקים בחול ובמים וההורים מסתלבטים, אבל האוכל/שתיה יקר שם בטרוף

galiaS

New member
ההורים לא כל כך מסתלבטים

אלא מתרוצצים אחרי ילדים שנמצאים באקסטזה מוחלטת. לא יודעת מה יש שם באויר אבל זה משהו טוב. לא זול, אבל תמורת בירה ב- 18 ש"ח את מקבלת אחה"צ נורא נחמד וילד שפוך שהולך לישון מוקדם

אור100

New member
הנה הכתבה הלא אוהדת על המקום

בכל מקרה אני שמחה לשמוע שזה לא ככה. אנחנו נבדוק את הנושא מקרוב עוד השבוע

lulyK

New member
עכשיו הכל ברור...

אם הייתי מגיעה לשם לפני שהפכתי למשפחה, בטח הייתי מגיבה אותו הדבר (גם ככה ישבתי שם מזועזעת מכמות האנשים שמנסים לחנך את הילדים שלהם ממרחק 5 מטר בצרחות).

lulyK

New member
אסור לי קפה ../images/Emo3.gif

הספקתי לשכוח, את גרה בסביבה (שלי, כלומר)?

lulyK

New member
הרכב, כן.

הנוסע המתמיד לא כל כך..... נראה לי שזה צריך להיות קפה אצלי

למעלה