פצחתי בתכנית הבראה לעצמי.

nubi

New member
../images/Emo24.gifכל הכבוד לך!

מחזיקה לך אצבעות שתתמידי !

yaelia

New member
תפוז מחק לי

יופי של תוכנית. מקווה שתיטעני באנרגיות נפלאות. בעיקר ההשקעה בעצך אחרי צהריימים.

lulyK

New member
תודה לכל המעודדות

והמתייחסות. עליתן עליי... באמת השינוי הכי מהותי הוא במציאת עזרה אחר הצהריים. הראיונות בעיצומם (סתם, עוד לא)

אפעופ

New member
../images/Emo39.gifישר כח הרבה הצלחה../images/Emo45.gif

אני הפדלאה והנמלים שגרות בנעלי ההתמלות שלי מצדיעות לך ומאחלות אושר גדול בקרוב אצלי

אפרת12

New member
מצדיעה לך ומחזקת את ידיך ../images/Emo45.gif

רק שזו פעם ראשונה שאני שומעת שסטודיו C זול יותר ממשהו בכלל ואנחנו נעקוב אחריך - ראי הוזהרת

lulyK

New member
בסביבה שלי הוא עולה

100 ש"ח פחות מיוגה ו-200 פחות מפילאטיס......(לא נורא, לנפש אני אדאג כבר אחר כך)

lulyK

New member
פירטתי מה אני אמורה לאכול

למעלה בשירשור (מוחבא טוב טוב...). הכוונה היא שאוכלים רק רק רק בריא ונפטרים מכל מיני רעלים (כמו קפה, סוכר, קמח לבן, משקאות דיאט - בקיצור, די קשה הדרך לאנרגיות המבוקשות)

lulyK

New member
רק תגידי מתי ../images/Emo25.gif

עכשיו ראיתי שצרפת את סיפור הלידה, מבטיחה לקרוא (ובטח לקנא, ממה שאני מכירה אותך) עוד היום.

nonaa

New member
בהצלחה !

גרמת לי לחשוב על חזרה לדיאטת הקנדידה שעשיתי פעם ... בינתיים אין לי מספיק כח רצון ...

גמני התחלתי השבוע את דיאטת

הקנדידה הידועה לשימצה. המקרר מפוצץ בלחם חיטה מלאה, יוגורטים/גבינות עיזים
וחלב סויה. יש וטו מוחלט על פירות (חוץ מתפוח ירוק אחד ביום) וכמובן על מתוקים למיניהם. לא שאלתי את הרופאה-דיאטנית מה לגבי אגוזים, האם ידוע למישהי משהו? בהצלחה לכולנו. (lulyK, כל הכבוד על פרץ הפעילות הגופנית - איך מתחילים???)

lulyK

New member
ממה שנאמר לי - מותר

<בכמות הזו: 6 חצאי אגוזי מלך וכף גרעיני דלעת ביום>

lulyK

New member
בטח.

279 ש"ח לחודש. נרשמים מראש לחצי שנה, מתחילים בקורס בסיסי של 12 שבועות (אם עשית פעם את פטורה מזה, וזה גם יעלה פחות. אני מזמן לא הייתי שם, אז החלטתי בכ"ז לחזור על הקורס), 2 שיעורים בשבוע. אח"כ ממשיכים פעמיים בשבוע, ואפשר לבוא עוד פעמיים לתירגולים (כך שלמי שיש זמן וכוח, יש אופציה לבוא 4 פעמים בשבוע). במהלך הקורס כל שיעור הוא בן 60 דקות, אח"כ רק 45.

ornaok

New member
בהצלחה!!

עכשיו שהחגים מאחורינו גם אני מתכוונת להחמיר עם עצמי ולחסור לדיאטה שלי, אותה הפקרתי לאחרונה.

למעלה