פצחתי בתכנית הבראה לעצמי.

משוש30

New member
כל הכבוד! בטוחה שתרגישי שינוי

כמעט מידית. זה מדהים כמה אנרגיות מקבלים וזה שמתחילים לרזות ולהתחטב וכשיש מעט זמן לעצמך. עוד רעיונות? חוגים או קורסים (אומנות, בישול, קורסים באוניברסיטה הפתוחה וכד') נשמע מצוין!

lulyK

New member
מתה ללמוד משהו, אבל זה יחכה קצת.

בינתיים הזמן הפנוי אמור להיות מוקדש בעיקר לעבודה שאני עושה כפרילאנס (עד עכשיו בעלי שיחיה היה מפנה לי קצת זמן, אבל הוא בעצמו מתחיל ללמוד.... תורי יגיע מיד אחריו)

אור100

New member
אני הייתי מוסיפה לזה פגישה שבועית

עם חברות בשעות הערב... אני עושה את זה וזה הכי כיף לנפש לוליק, אשמח לשמוע על הדיאטה (אם בא לך לספר כמובן)

lulyK

New member
מאד בא לי לספר, אבל עוד דקה

יותם יתעורר. אני יכולה לצרף אותה בהמשך - בעיקרון קבלתי אותה מדיאטנית קלינית כשניסיתי להלחם בפטריה. היו לדיאטה הזו שתי תוצאות עיקריות: ירדתי 6 קילו ב-3 חודשים (והייתי אז הרבה יותר רזה מעכשיו), והתמלאתי בכוחות. עדיין מעניין?

lulyK

New member
מנסה להתחיל לכתוב:

בעיקרון, לא אוכלים סוכר וקמח לבן. שותים רק מים (10-12 כוסות ביום לפחות. רק כוס אחת בארוחה.) ותה צמחים. מכינים מראש תערובת מ-2 כוסות שיבולת שועל, 2 כוסות סובין שיבולת שועל ו-1/2 כוס נבט חיטה. שומרים במקרר. כל בוקר מוסיפים כף מזה ליוגורט 3% לבן רגיל. אפשרל הוסחף לזה תפוח עץ/אגס (שני הפירות היחידים המותרים). עוד אופציה: כף בכוס מים רותחים/חצי כוס חלב סויה/חלב שקדים. עוד אופציה לארוחת בוקר: 2 פרוסות לחם שיפון עם שקדיה/טחינה/חומוס. כל פעם שאוכלים פחמימה, מומלץ לאכול גם חסה או פלפל אדום. ארוחת ביניים: כף גרעיני דלעת, 6 חצאי אגוזי מלך וגזר. צהריים:עוף/דג לא מטוגן עם סלט חי מתובל שמן זית או כף טחינה, ירקות מאודים. או: בטטה בתנור עם גבינת עיזים ירקות מאודים ואפונה. או: אורז מלא עם ירקות מוקפצים בווק (לצרף עשים או חומוס לקבלת חלבון מלא), סלט חסה עם גרעיני דלעת. ביניים: תפוח עץ /אגס ערב: ביצה, סלט, טחינה, 5 זיתים שחורים, סלמון (אלא אם היה חלבון מלא הא. הצהריים), 2 פרוסות לחם, גבינת עיזים. (או כל אופציה מארוחת הצהריים). למי שרוצה להפטר מפטריה, אסור לאכול לחם שמכיל שמרים (יש לחם מיוחד של ד"ר מרק)

אור100

New member
נשמע מענין. האמת שעלי זה גדול

מכיוון שזה דורש די הרבה השקעה והתעסקות אני אוכלת כל השבוע ירקות וחלבונים (גבינות וטבעול) בלי פחממות למעט פרי אחד ביום שיש בו פחממות. בסוף שבוע אני אוכלת חופשי הכל. משתדלת לא להגזים בסוף שבוע. אני יורדת בקצב איטי שזה פשוט מעצבן. היתרון הוא שאני מרגישה טוב ואף פעם לא מרגישה שבא לי לישון אחרי הארוחה...כמו שלפעמים קורה אחרי ארוחה כבדה מדי חברה שלי ירדה קילו בשבוע עם הדיאטה הזו ואצלי אולי קילו בחודש. משהו תקוע אצלי ולא ברור לי מה הענין, אולי הגלולות...

sharonmx

New member
ספרי ספרי!../images/Emo92.gif

אני מתה להפטר מ-10 ק"ג מיותרים ולא להתעסק עם ספירת קלוריות וכו' (בחיים לא עשיתי דיאטה!)

גורבי

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif - נשמע מבורך

ובטח יטען אותך בכוחות חדשים.

yaelia

New member
אני כל כך אוהבת את השיר הזה

יש לך רשימה של כ--ל השירים מאז ההריון?

גורבי

New member
את השירים של ההריון עוד ריכזתי

מתוך המחשבה לשים אותם באלבום או משו כזה. את השירים של אחרי הלידה - אין סיכוי שאני אתארגן על עצמי מספיק כדי לאסוף

עמית@

New member
נשמע נהדר.

הלוואי ויכלתי להצטרף אלייך בתכנית ההבראה (או לפחות לקפה מדי פעם
למרות שאסור.. תה גם הולך)

lulyK

New member
אני בונה על זה שבחופשת לידה

תהיה לך דקה פנויה מדי פעם (בטח עד אז אני כבר אשתה קפה
)

כלהכבוד!

מקוה שתחזור לך האנרגיה (מעניין מה בדיאטה הזו גורם לכך. אם הייתי יודעת מה היא נוסחת הפלא להשבת אנרגיה, מיד הייתי נוקטת בה). בכל מקרה, הגיע הזמן שתשקיעי מדי פעם בעצמך. בהצלחה

lulyK

New member
אני מהמרת על

אי צריכת הקמח הלבן, אבל זה בטח לא רק זה.

פשושולה

New member
קודם כל - כל הכבוד. מגיע לך קצת זמן

לעצמך! חוץ מזה, שיהיה המון בהצלחה (אני אישית לא אוהבת את סטודיו C, זה קצת שקט לי מידי...) אבל הלוואי שהיתה לי המוטיבציה והיכולת לעשות משהו עם עצמי.

למעלה