מנסה להתחיל לכתוב:
בעיקרון, לא אוכלים סוכר וקמח לבן. שותים רק מים (10-12 כוסות ביום לפחות. רק כוס אחת בארוחה.) ותה צמחים. מכינים מראש תערובת מ-2 כוסות שיבולת שועל, 2 כוסות סובין שיבולת שועל ו-1/2 כוס נבט חיטה. שומרים במקרר. כל בוקר מוסיפים כף מזה ליוגורט 3% לבן רגיל. אפשרל הוסחף לזה תפוח עץ/אגס (שני הפירות היחידים המותרים). עוד אופציה: כף בכוס מים רותחים/חצי כוס חלב סויה/חלב שקדים. עוד אופציה לארוחת בוקר: 2 פרוסות לחם שיפון עם שקדיה/טחינה/חומוס. כל פעם שאוכלים פחמימה, מומלץ לאכול גם חסה או פלפל אדום. ארוחת ביניים: כף גרעיני דלעת, 6 חצאי אגוזי מלך וגזר. צהריים:עוף/דג לא מטוגן עם סלט חי מתובל שמן זית או כף טחינה, ירקות מאודים. או: בטטה בתנור עם גבינת עיזים ירקות מאודים ואפונה. או: אורז מלא עם ירקות מוקפצים בווק (לצרף עשים או חומוס לקבלת חלבון מלא), סלט חסה עם גרעיני דלעת. ביניים: תפוח עץ /אגס ערב: ביצה, סלט, טחינה, 5 זיתים שחורים, סלמון (אלא אם היה חלבון מלא הא. הצהריים), 2 פרוסות לחם, גבינת עיזים. (או כל אופציה מארוחת הצהריים). למי שרוצה להפטר מפטריה, אסור לאכול לחם שמכיל שמרים (יש לחם מיוחד של ד"ר מרק)