פקיעין מכה שנית

THE WIZARD 55

New member
חחחח הצלחת להצחיק אותי ביום מעונן../images/Emo6.gif

תאמין לי שאם ישכפלו אותי, יהיה הרבה בלגאן בעולם.. וזה מה שתמיד אמרתי, האזרחים הפשוטים יכלו מזמן לפתור את כל הצרות אילו רק היו מדברים זה עם זה במקום הממשלות המעפנות האלה...

גידעון1

New member
וויזרד את לא משקפת את הלך הרוח הערבי

הוצג פה סקר לא מזמן שמראה מה הציבור הערבי חושב על ישראל והנתונים לא היו חיוביים בלשון המעטה

THE WIZARD 55

New member
גדעון תקדיש לי שרשור לפני שאני יוצאת לחופשה

חחחחח יהיה טוב גדעון...אל תדאג, בסוף כולם יבינו..

גידעון1

New member
איזה טוב ואיזה נעליים

ישראל חיה כבר 60 שנה על החרב ותהיי בטוחה שהיא תמשיך לחיות עוד 60 שנה כאלה. לצערי אני ממש לא רואה את הרשות הפלסטינית מתקיימת לאורך זמן ואני באמת חושש משליטת החמאס הן בעזה והן בגדה. אני מאוד מאוד מקווה שצהל יצליח למנוע מחמאס להשתלט כי אם לא הוא אז אף אחד לא יצליח לעצור את החמאס מלשלוט גם בגדה.

NELLY

New member
גידי.....ברשוותך אקרא לך ככה....

איך נהייה חיוביים לעצמנו כשאנחנו ''אוהבים'' אחד את השני....''מפרגנים''....''לא'' מרכלים....''תומכים''.... עדיף לי לסתום ת'פה על הבוקר כי זה שורף לי את הפיוז!!!!!!!!

mike00

New member
יש לי מוסכניק בשבילך אם את רוצה...

חבל שישרף לך הפיוז

THE WIZARD 55

New member
וזה על קצה המזלג

החברה מרוסקת מבפנים, איך תדע להתמודד עם בעיות מחוצה לה.

מוחמד5

New member
הקרעים בתוך החברה הדרוזית גדולים

מצד אחד יש את אנשי הדת שעד לא מזמן אסרו על הנשים לנהוג ברכב. ומהצד השני נמצאים הצעירים שעוברים תהליך שלהתבוללות בתוך החברה היהודיות. פעם ההנהגה הדתית הייתה סמכות שלא ניתן לערער עליה , בתקופה של שיך אמין טריף, כיום הצעירים לא מקשיבים לאף אחד מהם. כנראה שמה שקורה שם כיום הוא חלק מתהליך ,תהליך גיבוש הזהות והשיכות.

THE WIZARD 55

New member
סרטון מחתרתי הקורא לנקמה ולמרי

"מוות למושחתים".."יד שתונף מעל דרזי תקטע" סרטון בן 4 דקות שמופץ על ידי הדרוזים בפקיעין במטרה להסית דרוזים וערבים למהומות... קבלו מנה שניה של אלימות.. אמרתי לכם:)

מוחמד5

New member
אחים לנשק

חבל על כל מה שקורה בפקיעין, הדברים יוצאים משליטה שם. חשוב שמנהיגי העידה יכנסו לתמונה ויעצרו את ההדרדרות ,הגיע הזמן שהדרוזים יפנימו שהם מיעוט ,מיעוט ערבי עם שיכות ערבית ושהיחס אליהם מצד הרשויות אינו היחס המועדף. מי יתן וימצאו את הזהות שלהם,כפי שחלק מהם כבר הכריע את הכף ויודע כיום מה השיכות שלו,

THE WIZARD 55

New member
אחים לנשק, אין להם בעיה להחליף אחים..

אתמול היה כנס של מנהיגי העידה, נכחו בו כמה פוליטיקאים.. כמה שעות לפני הוצת בית של זוג יהודי או רכב..לא משנה, העיקר הוצת כנראה שזה מה שהוחלט שם..

מוחמד5

New member
כן אני יודע על האסיפה

(תהלוכה ).מי שיזם אותה אלה דווקא חלק מהצד שכבר אין לו את בעיות הזהות והשיכות.והם לא אשימים בהסלמה.

גידעון1

New member
מדהים איך שבכל זאת הצלחת להאשים את ישראל

זה כישרון מלידה או כישרון נלמד?

אין ממש הסתה בסרטון

תמונות של המהומות ושיר של באב אלחארה, הדרוזים משרתים את המדינה והמדינה דופקת אותם כל הזמן, כמה אפשר לסבול, טאסה ודאייעה.

THE WIZARD 55

New member
מוות למושחתים זה לא הסתה?

ומי שירים יד על דרוזי היד שלו תקטע? זה איום אקרא תראה עד הסוף, אל תסתפק בשיר ובתמונות..

אין הסתה בישראל

זו הסתה, אך מכאן ועד מהומות ומרד ערבי הדרך ארוכה, וכל המוות לערבים זה לא הסתה<?, וגם חשין אמר שמי שירים את ידו על בית המשפט העליון היד שלו תקטע?, והדרוזים אומרים שמי שירים עלינו את היד נקטע לו אותה ולא יגישו את היד השנייה שלהם, אני לא מצדיק צד זה או אחר, הם משרתים את המדינה מאז שקמה מכרו את הנשמה שלהם למדינה והמדינה דופקת אותם כל הזמן, הם חיים בזבל יותר מכולם, ובשפת המיעוטים הישראלית המגזר הערבי עבר אותם והם נשארו אחורה בתחתית עם המגזר הבדוואי, ואנחנו לא עשינו צבא ולא הקרבנו את הבנים למען המדינה אז למה הם עדיין אחורה?, מצד שני כולנו אחורה בתחתית יחסית לחברה הישראלית, אך להפקיע להם את האדמות וגם להציב אנטנות סלולריות וגם לדרוש לבנה וזעתר כל שבת וגם לשרת בצה"ל, ואללה חראם, כמה אפשר לשעבד את האדם.

THE WIZARD 55

New member
צודק אקרע...

הנה דוגמא למיעוט שחי במדינה, משרת אותה, מוכר פיתות עם זעתר ליהודים, והמדינה שמה עליו ז .. זה רק הפרומו לדעתי, עוד יהיו הרבה מהומות איתם... הגיע הזמן שישראל תצא מהאופוריה שהיא נמצאת בה!! הקיפוח הקיפוח...

gogi000

New member
הו אחינו לדם../images/Emo3.gif

פתאום עכשיו הדרוזים הפכו להיות ערבים, שיטת ההפרד ומשול של היהודים עובדת נאמנה, כשהדרוזים משרתים את המדינה אז הם דרוזים וכשהם דופקים את המדינה אז הם ערבים, איזה צבועים. תמיד ידעתי שהדרוזים הם בריונים, החיילים הכי אלימים בשטחים הם הדרוזים, אנשים שמוכרים את מצפונם תמורת יחס טוב, עכשיו הדרוזים הפנימו שעם יחס טוב לא הולכים למכולת ואי אפשר להשיג איתו כלום. אם נסקור לאורך ההסטוריה הדרוזים תמיד היו עם מי ששולט, יש משל בערבית שאומר המתחתן עם אמא שלי אקרא לו אבא ואת זה בדיוק עושים הדרוזים, הנאמנות שלהם ליהודים היא בגלל שהם שולטים כאן, ברגע שמישהו אחר ישלוט כאן הם יהפכו את עורם, כנראה הם מצאו שהיהודים קמצנים והנאמנות שלהם ליהודים אינה נושאת פרי, וכל מה שהם מקבלים זה רק מילה טובה, אזי מתחילים להשמיע קולות אחרים. עכשיו שהיהודים יפתרו את בעיותיהם עם אחיהם לדם, אלו בעיות משפחתיות, אז הערבים ישארו הפעם מחוץ לסיפור.

למעלה