פרדי נגד ג'ייסון התחיל היום בארה"ב

ביטלגוס

New member
פרדי נגד ג'ייסון התחיל היום בארה"ב

עפ"י דיווחי המעריצים בפורומים של סרטי האימה השונים ששוטתי בהם, יש הסכמה גורפת: הסרט פ-י-צ-ו-ץ!

xander55

New member
כמו שצפיתי ../images/Emo129.gif

ידעתי שזו תהיה הצלחה גורפת, הרי בגלל המעריצים עשו את הסרט. דווקא את התמונה הזו אני לא מכיר, זה נראה כמו פוסטר לסרט ישן. מישהו יודע מתי ייצא מת לצעוק 3? יש לי תחושה שבחודש הקרוב, אבל אני חייב לדעת.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif לפי הטריילר שהראה לנו יורופ

אז אמור להיות בסביבות אוקטובר

wte

New member
יש על זה כתבה ב"ידיעות אחרונות"

מנתחים את פרדי וג'ייסון מבחינה פסיכולוגית וחברתית. בחלק האחרון של הכתבה (זה שצריך בשבילו ללכת לעמוד בסוף העיתון) כתוב מה קורה בסרט פרדי נגד ג'ייסון אז מי שלא רוצה לדעת בכלל מה קורה שלא יקרא את הסוף.

drunky

New member
../images/Emo41.gifעוד סרטים שיצאו ב-2004/2005../images/Emo41.gif

סתם ראיתי אתמול והחלטתי לשתף אתכם קצת רק שתדעו שלא רק סרטי אימה הורסים... אז מה היה לנו השנה? יצא הסרט מהיר ועצבני 2 (המשך למהיר ועצבני) יצא אקס מן 2 (המשך לאקס מן) יצא שלחיות קטלנית 3: עלייתן של המכונות (המשך לשני הסרטים הקודמים: שליחות קטלנית ושליחות קטלנית 2) יצא אפילו השנה ספר הג'ונגל 2 וגם חזרזיר שזה חיקוי של טיגר (התמקדות בסיפור על דמות אחת מתוך חבורת פו הדוב) אז מה מחכה לנו ב-2004/2005? משימה בלתי אפשרית 3 - כן הם כבר מתים לעשות שוב קמבאק רצחני של כל 4 שנים יוצא סרט חדש... חחח אושיין טוואלב (ocean twelve) - כן... גם לזה מגיע המשך מת לצעוק 3 - הבטיחו לנו שלא יהיה לזה סרט המשך- ובנתיים הם לא מפסיקים... על מה כבר נותר להם לצחוק??? טיטניק 2 - לא סתם סתם... בצחוק... חחח - תארו לכם אבל על מה היה מסופר? חחח המשוגעים האלה שם בהוליווד יכולים לעשות הכל כדיי שתיהיה להם פרנסה- לאונרדו דיקפריו לא מת בסוף והוא שב בגיל 120 לחפש אחרי רוז בת ה-116 ובסוף שניהם מתים מזקנה חחח... Batman 5 - כן כן... יוצא ב-2005, עדיין לא התחילו לצלם אותו ממש, אבל את באטמן ישחק Bob Kane הארי פוטר וגביע האש (Harry Potter and the Goblet of Fire (2005 - מה אני אגיד לכם? הסבל לא נפסק.... אינדיאנה ג'ונס 4 - אין לי מה להגיד על זה... רק שזה יצא ב-2005 ככל הנראה Jurassic Park IV - ואני שואל אתכם.... מה לעז*זל? לא מיצינו את כל הקטע??????? פעם הם באים לאחר שזה הוקדם, פעם הם מגיעים לעיר, פעם הם נתקעים שם במקרה, אז מה יהיה הפעם? הדינוזאורים יתקעו במקרה בעיר??? (סתם בשביל העידכון- ב-2005 יצא הסרט קינג קונג... טווווב) Star Wars: Episode III (2005) - טוב, אני לא רוצה להביע את דעתי ולהסתבך עם מעריצי היצירה הזאת... XXX2 - רואים כבר מההתחלה שה-2 תקוע שם... (יוצא ב-2005) סרטים שיצאו במהלך 2004 50 Ways to Leave Your Lover (2004) - לא נשמע לכם משהו כמו איך להיפטר מבחור ב-10 ימים? Alien Vs. Predator (2004) - אני בטוח שמדובר בסרט אימה... רק בשיא הבושה אינני יודע מי השניים שיתחרו אחד מול השני... Dracula 3000 - זה כנראה יוצא לוידאו.... אבל שימו לב להמשך... Dracula III: Legacy - ב-2004 בקולנוע... דרקולה... שוב..... Halloween 9 (2004) - חשבתם שהזה נגמר? טעיתם!!!! זה ממשיך.... ושובר שיאים... Lion King 1 1/2 - טימון ופומבה מספרים את הסיפור מנקודת המבט שלהם... - יוצא לוידאו Mulan II - יוצא לוידאו מת לצעוק 4 - כן... גם זה ידיע בסופו של דבר... (כנראה זה גם חלק מהפרודיה לסרטי האימה שיש להם 10 סרטי המשך...) Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed - עוד המשך.... בשביל מה? זה עד כדי כך הצליח? אוקיי הנה השיא: Shrek 2 - מה לעז*זל??? זה נגמר זה היה זהו....!!! Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy - יוצא ב-2004 ובכן אלה היו סרטי ההמשך שיצאו לאורך 2004/2005 - ואלה רק סרטי ההמשך... עדיין לא דיברנו על סרטים חדשים... צפייה מהנה...

drunky

New member
../images/Emo41.gifהצצה אל 2007/2006../images/Emo41.gif

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) X-Men 3 (2006) זה הכל להפעם..... ביי ביי

cj20

New member
גם אמור לצאת "הנוסע השמיני"

מספר 5? לא זוכרת איזה מספר... נראה ל שזה הALIEN VS. PREDATOR

austin1

New member
הנוסע השמיני נגד הטורף

אחד הסרטים שאני הכי מחכה להם שנים אני כבר מחכה לסרט המשך נוסף לטורף מקווה שיעשו גם הטורף 3

austin1

New member
what ??

הסדרה כבר נגמרה מזמן למה שיצא סרט של מקגייור ? זה יהיה עם ריצארד דין אנדרסון ? כי אני יודע שהוא הולך לשחק עכשיו בסרט סטארגייט 2 .

europe1990

New member
הסידה אולי נגמר לפני שנים!!

אבל עושים סרט,. ולא זה לא יהיה עם ריצ'ארד דין אנדרסון!!!

למעלה