../images/Emo41.gifעוד סרטים שיצאו ב-2004/2005../images/Emo41.gif
סתם ראיתי אתמול והחלטתי לשתף אתכם קצת רק שתדעו שלא רק סרטי אימה הורסים... אז מה היה לנו השנה? יצא הסרט מהיר ועצבני 2 (המשך למהיר ועצבני) יצא אקס מן 2 (המשך לאקס מן) יצא שלחיות קטלנית 3: עלייתן של המכונות (המשך לשני הסרטים הקודמים: שליחות קטלנית ושליחות קטלנית 2) יצא אפילו השנה ספר הג'ונגל 2 וגם חזרזיר שזה חיקוי של טיגר (התמקדות בסיפור על דמות אחת מתוך חבורת פו הדוב) אז מה מחכה לנו ב-2004/2005? משימה בלתי אפשרית 3 - כן הם כבר מתים לעשות שוב קמבאק רצחני של כל 4 שנים יוצא סרט חדש... חחח אושיין טוואלב (ocean twelve) - כן... גם לזה מגיע המשך מת לצעוק 3 - הבטיחו לנו שלא יהיה לזה סרט המשך- ובנתיים הם לא מפסיקים... על מה כבר נותר להם לצחוק??? טיטניק 2 - לא סתם סתם... בצחוק... חחח - תארו לכם אבל על מה היה מסופר? חחח המשוגעים האלה שם בהוליווד יכולים לעשות הכל כדיי שתיהיה להם פרנסה- לאונרדו דיקפריו לא מת בסוף והוא שב בגיל 120 לחפש אחרי רוז בת ה-116 ובסוף שניהם מתים מזקנה חחח... Batman 5 - כן כן... יוצא ב-2005, עדיין לא התחילו לצלם אותו ממש, אבל את באטמן ישחק Bob Kane הארי פוטר וגביע האש (Harry Potter and the Goblet of Fire (2005 - מה אני אגיד לכם? הסבל לא נפסק.... אינדיאנה ג'ונס 4 - אין לי מה להגיד על זה... רק שזה יצא ב-2005 ככל הנראה Jurassic Park IV - ואני שואל אתכם.... מה לעז*זל? לא מיצינו את כל הקטע??????? פעם הם באים לאחר שזה הוקדם, פעם הם מגיעים לעיר, פעם הם נתקעים שם במקרה, אז מה יהיה הפעם? הדינוזאורים יתקעו במקרה בעיר??? (סתם בשביל העידכון- ב-2005 יצא הסרט קינג קונג... טווווב) Star Wars: Episode III (2005) - טוב, אני לא רוצה להביע את דעתי ולהסתבך עם מעריצי היצירה הזאת... XXX2 - רואים כבר מההתחלה שה-2 תקוע שם... (יוצא ב-2005) סרטים שיצאו במהלך 2004 50 Ways to Leave Your Lover (2004) - לא נשמע לכם משהו כמו איך להיפטר מבחור ב-10 ימים? Alien Vs. Predator (2004) - אני בטוח שמדובר בסרט אימה... רק בשיא הבושה אינני יודע מי השניים שיתחרו אחד מול השני... Dracula 3000 - זה כנראה יוצא לוידאו.... אבל שימו לב להמשך... Dracula III: Legacy - ב-2004 בקולנוע... דרקולה... שוב..... Halloween 9 (2004) - חשבתם שהזה נגמר? טעיתם!!!! זה ממשיך.... ושובר שיאים... Lion King 1 1/2 - טימון ופומבה מספרים את הסיפור מנקודת המבט שלהם... - יוצא לוידאו Mulan II - יוצא לוידאו מת לצעוק 4 - כן... גם זה ידיע בסופו של דבר... (כנראה זה גם חלק מהפרודיה לסרטי האימה שיש להם 10 סרטי המשך...) Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed - עוד המשך.... בשביל מה? זה עד כדי כך הצליח? אוקיי הנה השיא: Shrek 2 - מה לעז*זל??? זה נגמר זה היה זהו....!!! Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy - יוצא ב-2004 ובכן אלה היו סרטי ההמשך שיצאו לאורך 2004/2005 - ואלה רק סרטי ההמשך... עדיין לא דיברנו על סרטים חדשים... צפייה מהנה...