פרדי נגד ג'ייסון התחיל היום בארה"ב

D i l D o

New member
כמה אני אוהב אותך עכשיו! ../images/Emo6.gif

אני מחפש את הסטר השלישי כבר חודשים בסיפריות וידאו ופשוט אין! עכשיו אני אראה אותו!

ביטלגוס

New member
יש לך לפחות שבועיים

עד שיגיע הסרט לארץ. בנתיים אתה יכול לראות 14 סרטים. אם אין לך כוח לראות את כולם, הנה רשימה שתעזור לך לצמצם, ומתבססת על תרומת הסרט למעלליו של הרוצח ואיכות סרט כללית: סדרת "סיוט ברחוב אלם" (פרדי קרוגר) חלק 1 - חובה והכי טוב בסידרה חלק 2 - בין הכי גרועים בסדרה, ולא תורם דבר לסדרה - לדלג. חלק 3 ו-4: מצוינים, וחשובים מאוד להתפתחות דמותו של פרדי כאנטי-גיבור. סגנון שונה מאוד מהקודמים. חלק 5 - ככה-ככה, לא חשוב כל-כך, אפשר לדלג. חלק 6 - לא רע, הפרק שבו פרדי "מת". כדאי לראות אם חשוב לך לדעת איך הורגים אותו. חלק 7 - מצויין, אבל לא ממש קשור לסדרה. לראות אם יש זמן. סדרת "יום שישי ה-13" (ג'ייסון וורהיס) חלק 1 - מצויין, חשוב לראות חלק 2 - אהוב על מעריצי הסדרה, חשוב גם כן. חלק 3 - בינוני, לא חשוב - אפשר לדלג. חלק 4 - די טוב, הפרק שבו ג'ייסון "מת". כדאי לראות חלק 5 - הרוב לא אוהבים. לא קשור כל-כך לסדרה, אפשר לדלג. חלק 6 - מצויין, מהאהובים ביותר. פה ג'ייסון חוזר ומשתנה, לכן כדאי לראות. חלק 7 - בינוני, לא חשוב לסדרה. אפשר לדלג חלק 8 - כנ"ל חלק 9 - נקרא "ג'ייסון הולך לגהינום". הסרט בינוני, אבל פה ג'ייסון מת "סופית". חלק 10 - סרט לא רע. אבל לא כל-כך חשוב, אז אפשר לדלג. סה"כ 9 סרטים חשובים. שווה לראות!

ליאורנר

New member
את סיוט ברחוב אלם יש לי הכל...

וראיתי הכל.... אבל לא כל הסרטים באיכות טובה... חלק מהסרטים הקלטתי מספריית וידאו שהקלטות שם זה בערך כל אחת בת 10 שנים ואת הסרט הרביעי יש לי עוד מערוץ 2 הישן..... הקלטתי ממש ממש ממזמן[בעצם אני לא הקלטתי זה בן דוד שלי]..... אני אבל הולך להזמין בקרוב את החבילה של הדי וי די.... אני פשוט חייב אותה בקשר לג'ייסון אני לא כל כך אהבתי אבל סרט בסדר..... אבל אם אתם אומרים שהוא עובר שינויים וזה אז זה נראה דווקא עלילה יפה וזה.... ננסה להשיג אותם איך שהוא

europe1990

New member
אני רוצה להגיד ש:

כול הסרטים יפים(של יום שישי ה13) חוץ מהחמישי-שזה באמת לא סרט חשוב!!! אני ממליץ על כולם, כולם מעולים!!!! ושוב-הסרט העשירי לא נחשב כחלק מהסידרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drunky

New member
יש לבלוק באסטר אתר באינטרנט?

חיפשתי ולא מצאתי- עברית' אנגלית - לא משנה.... ודווקא לענק הוידאו יש.... מוזר....

europe1990

New member
ידעתם שאת הSOUNDTRACK של

יום שישי ה13-הפרק השישי, שר אליס קופר-בכבוד ועצמו!!!!!!!!!! ALICE COOPER

drunky

New member
התענוג של 7 סרטי סיוט ברחוב אלם

יעלה בהזמנה מהאתר - 396.72 ש"ח ב- DVD ואילו בוידאו במחיר יותר מוזל וחביב של 246 ש"ח (חיפשתי באתר של ענק הוידאו- אבל כנראה הוא לא הכי מעודכן כי אין להם שם כלום)

ליאורנר

New member
אם זה 396 שקל אז זה מצויין....

עכשיו אני צריך לחסוך רק 146 שקל..... אתם יודעים בערך כמה זמן החבילה מגיעה אחרי שמזמינים אותה?[מרגיש עכשיו כמו בפורום סרטי די וי די]

drunky

New member
יום שישי ה-13

נמכר כל אחד בנפרד במחיר של 56.6 ש"ח לדיוידי ו- 44.24 ש"ח לקלטת וידאו קחו בחשבון שיש 10 סרטים בסידרה מכאן המחיר המשוקלל - 566 ש"ח - 10 DVD 442.4 ש"ח - 10 קלטות וידאו בצמוד לשער הדולר של היום ואל תשכחו שהמחירים הם לפי האתר של בלוק באסטר העולמי- כלומר אני לא יודע אם זה קיים בארץ או אם אפשר להזמין מהאתר לארץ...

drunky

New member
ד"א ענק הוידאו יוצאים במבצע

חודש שלם - אפשרות לקיחה עד 2 סרטים בו זמנית - החלפות ללא הגבלה - בלי קנסות - בלי החזרה תוך 24 שעות או אפילו תוך 24 יום כל זה במחיר של 189 ש"ח מה אתם אומרים? כדאי?

xander55

New member
כן, אני עשיתי ../images/Emo129.gif

נגמר לי לפני שבוע, הספקתי לקחת 50 ומשהו סרטים, שווה ביותר.

למעלה