פרדי נגד ג'ייסון התחיל היום בארה"ב

europe1990

New member
בהחלט-אבל לפחות עושים סרט

אני מצפה בקוצר רוח ליום שהוא יצא!! מניין מי יגלם את מקגייור(או בכינוי שאני נותן לו מאקייקר). סידרה מעולה-פעם הייתי רואה את זה בלי סוף-עוד בימים שהערוץ הראשון-(11) היה פופלרי!!-(פופלרי עלק-חחחחח)

austin1

New member
שוב לפי דעתי אף אחד לא יכול

לגלם את מקגייור חוץ מריצארד דין אנדרסון ואולי אם קצת מזל הוא יחזור לתפקיד למרות שיש לו סדרה חדשה שמצליחה יותר מקגיוור ונכנסת כבר לעונה ה8 שלה בארה"ב

אתה לא מתאר לעצמך..

כמה התרגשתי אתמול ב24:00 שסוף סוף, 15.8, היום שאני מחכה לו כבר מעל לשנה וחצי מגיע !! יאללה, עכשיו לחכות שהסרט ינחת בישראל, ורק להנות ממנו

xander55

New member
לדראנקי ../images/Emo129.gifכמה דברים

1. מת לצעוק 3 יוצא חודש הבא או סוף תחילת השנה, בהחלט לא ב2004 2. תמיד יש על מה לצחוק, כי תמיד יוצאים סרטים חדשים. 3. הסרט אימה שאתה כל כך מזלזל בו הוא סרט המשך לנוסע השמיני עם סיגורני וויבר, התחננו אליה לחזור בפעם, החמישיץ נכון? היא מקלת 25 מיליון דולר או 37 מיליון דולר על זה, אני לא כל כך זוכר. 4. סקובי דו מאוד מאוד הצליח, ולראות את שרה מישל בסרט זה כבר צריך להיות שובר קופות, הראשון הרוויח מעל 200 מיליון דולר.

drunky

New member
אני מצטער אהל דווקא בזה....

סרט המשך לנוסע השמיני עם סיגורני וויבר - לא זילזלתי התביישתי שבתור חובב סרטי אימה ומתח אני לא מכיר את הדמויות... אבל אחרי שעיברתו לי את העיניין אני כבר מתחיל להזכר... חחחח וסקובי דו.... לא ראיתי אבל זה נראה קצת מטומטם- לא שאני מזלזל בשרה.. חחחחח

ליאורנר

New member
אני וחברים שלי הולכים לעשות.....

מרתון של כל הסרטים של ג'ייסון ופרדי... לפני הסרט החדש רק חבל שיש לנו רק את ג'ייסון 1 2 3 ו 4........ אבל לא נורא.... גם ככה הסידרה הזאת לא משהו

europe1990

New member
מה אתה מדבר

זה סידרת הסרטים הכי טובה!!! וחבל שיש לך רק את הסרטים"1, 2, 3, 4-כי בסרטי ההמשך ג'יסון עובר כולכך הרבה שינויים, הסרטים 6, 7,8, 9 אלה סרטים פשוט מעולים!!! הסרט הראשון-זה לא עם ג'יסון אלא עם אמא שלו!!! הסרט השלישי והרביעי-הם לא משהו!!!-לכן אני ממליץ לראות את כול הפרקים-חבל שאין לך יותר!!!

ליאורנר

New member
יש לך מושג מאיפה אני יכול להשיג?..

כי 2 3 ו 4 משודרים במקרה ביס בשבוע הקרוב.... את אחד יש בבלוק באסטר בדי וי די אבל בלי תרגום את 9 גם ראיתי פעם בליל כח הקדושים שערוץ 4 היו מתייחסים ליום הזה וזהו.... ואת 10 אני גם יכול נדמה לי לקחת מספריית וידאו

europe1990

New member
טעות גדולה אתה עושה!!!!!!!!!!!

JASON X-הפרק העשירי!!!-לא נחשב כחלק מסידרת סרטי "יום שישי ה13"-זה סתם סרט אידיוטי וחסר משמעות!!!!!!! אל תראה אותו-כי אין לזה קשר ליום שישי ה13!!!! חייב להיות את הסרטים של יום שישי ה13-בבלוקבסאטר או בענק הוידיאו!!! אין מצב שאין שם!!!!

ליאורנר

New member
בראשון לציון אין לא שם ולא שם.....

בבלוקבסטר יש רק את הראשון בדי וי די בלי תרגום וזהו בענק הוידאו אולי יש בוידאו אבל גם לא נראה לי אבל אני אבדוק בטח רק באוזן השלישית בתל אביב יש את הסרטים האלו

europe1990

New member
חבל

תנסה להשיג, זה סרטים מעולים!! סך הכול תבקש שיזמינו לך!!

D i l D o

New member
מתי משדרים אותם ובאיזה ערוץ????????

יווווווו אני חייב לראות את זה!!!!!!!!!!! יווווווווווווווווו

ליאורנר

New member
אממממ...

ב'יס 2' ביום ראשון יש את החלק ה 3 וביום ראשון הבא יש את החלק ה 4 החלק ה 2 כבר שודר לפני כמה ימים

למעלה