דיוויד טננט
הידוע בתור חברי לשכבה: דיוויד אננס, דיוויד מקדונלדס (שם הבה שלו זה טננט, השם המשפחה שלו באמת זה מקדונלד- מי אמר סקוטי ולא קיבל?) ופוצקי.
את דיוויד טננט רובכן מקירות בתור הדוקטור העשירי או ברטי קראוץ' ג'וניור. מה לעשות? מי לא ראה את סדרת הסרטים הארי פוטר או דוקטור הו (ואם אתן מתכחשות למאט אני יעריץ אתכן).
עכשיו אני חייבת לכתוב את תמצית ההיסטוריה המשותפת שלי ושלו (אולי אתכן זה יצחיק, לא יהיה מובן, מוזר או משהו אחר אבל בשבילי זו טרגדיה, שיברון לב, צלקת לכל החיים ועוד דברים שאתן תגידו "איך?!")
בכיתה ז' כשהייתי עוד צעירה ותמימה (צעירה?! זה היה לפני שנתיים... תמימה כן), היה לי קראש אליו, הייתי מאוהבת בו, האמנתי שאני אתחתן איתו, הוא היה הכול בשבילי בקיצור הייתה לי אליו אהבה אובססיבית (וכפי שסלגהורן אמר באחד השיעורים שלו: "אהבה אובססיבית היא האהבה המסוכנת ביותר"). אני לא אספר את כל הקיצור אז אני פשוט אקצר אותו
הייתי כל-כך מאוהבת בו עד שכל פעם שראיתי תמונה שלו עם מישהי/ ראיתי אותו מתנשק עם מישהי נכנסתי לדיכאון, עד כדי כך חמור עד למחשבות על מוות...
יום אחד, שבועיים לפני סוף הלימודים, לפני השעה הראשונה (שהייתה של"ח), לפני שהכיתה שלי הלכה למעיין ליד בית הספר, הייתי ב-ז'6 ודיברתי עם ידידה שלי... במהלך השיחה מישהי אמרה לי: "את יודעת שהוא נשוי או מאורס, נכון?"... כמובן שלא ידעתי כי לא רציתי לדעת... למה שאני ארצה לדעת שבעלי לעתיד מאורס או יותר גרוע נשוי?
בקיצור אותה ידידה חזרה על זה: כן רגב, את יודעת שהוא מאורס או נשוי?". התחלתי לבכות יצאתי מהכיתה... כל היום הזה בכיתי (חשטב לציין שכל מי שראה אותי צחק ממני)...
בקיצור: בחופש גיליתי שהוא נשוי לג'ורג'יה
מי ששיחקה את הבת שלו בדוקטור הו (שנאתי את הדמות הזאת...)
באותו קיץ ראיתי סוויני טוד ושם הצלחתי להתגבר עליו לגמרי (הבנתי שזה סופי בראשון בספטמבר
)
לפני שנה וחודשיים ראיתי אותו בלונדון (הייתי על אוטובוס תיירים... הוא ברחוב (פליט- כמה אירוני), הוא לא הסתכל עלי.. וזה רק אמר דבר אחד: לעולם הוא לא יהיה מודע לקיומי (שלחתי לו גם ברכה ליום הולדת ה-39 שלו- מה שהוא לא קיבל)
ולפני חודש גיליתי שיש לו ילד...
לנושא יותר שמח: דיוויד טננט הוא האדם הכי יפה (אפילו סקסי
) בכל העולם הזה ומישהו שאומר אחרת- טועה
האתר של דיוויד טננט /www.facebook.com/davidtennantcom" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/davidtennantcom" target="_blank" rel="nofollow">בפייסבוק
*התמונה לא עדכנית, היא ממלאי התמונות שהיו לי שלו... ואני שמתי לי מטרה לא לחפש תמונות שלו כי זה מדכא אותי