פרוג
- טופיק- "כל החתיכים אצלנו"

Digi Lista

New member
בעיקר מתעניינת כבר שנים...

אני מחפשת מכנה משותף בין מפורסמים עקרבים מתוך סקרנות (נגיד עם טלאים זה קל יחסית לזיהוי, על עקרבים אומרים תמיד שיש עיניים מהפנטות אז אני בוחנת את התיאוריה
)..., את יודעת, אולי יום אחד אני אהיה מפורסמת (אלוהים ישמור. עדיף שלא. רק מהמחשבה אני נכנסת לסרטים רעים
) ואוכל לבחון על עצמי ולקבל השראה ממלומדים ממני (למרות שבעצם עקרבים גם לא נחשבים ככאלה רודפי פרסום, זה לא בהכרח שהם לא זוכים בו אחרי שקרעו את התחת שנים והגיעו מהצדדים למרכז)

סתם, פשוט לא בא לי סתם לשים תמונות ואחד הפרטים שכן מהיר למצוא זה את תאריך הלידה של האנשים, אז אני אומרת לעצמי שאם כבר אז לא רק אשים תמונות מתוך רשימת חתיכים בלתי נגמרת אלא גם אפרגן לעקרבים כחלק מהשבט שלי (אבל שמתי גם כמה שהם לא עקרבים ויש עוד רשימה ארוכה), בכל זאת אומרים שאנחנו שבט נקמן במיוחד... את מבינה, זה נטו כדי שאוכל לקשקש עם עצמי בשרשור ולא להרגיש שאני רק שמה תמונות ומריירת
...אני סוג של
ית מסתבר

ואני עוד צריכה לענות לך על המסר

עדושית

New member
עכשיו אני הסתקרנתי

מז"א טלאים קל לזהות? אני טלה ולא קל לזהות את זה!

ואני ממש מבינה את עניין העומס אז קחי את הזמן

Digi Lista

New member
רק אני רואה 'להיות אריקה'?...

מקווה שלא, מדובר בסדרה קנדית ממש נחמדה שהראתה לא מעט יפים...
אבל את דילון קאסיי אולי ראיתן גם ב'סקינס', 'יומני הערפד', בטח לא 'בשנים הכי יפות' (כי קצת החביאו אותה בארץ כששודרה לפני איזה שנתיים וחבל כי נהניתי) ואולי במקרה ב'ניקיטה' המחודש (לא ראיתי מעולם את המקורי או את הגרסה של שנות האלפיים...)...בכל מקרה הברוגרפיה שלו עשירה בתפקידים, אולי הוא לא הכי יפה שם אבל כאמור אני הולכת בכוונה על אלה שהם אנדרדוגים יחסית (או שהם מזל עקרב, סתם שאהיה ממוקדת ברשימה האינסופית ואולי אסיק בסוף מסקנות כלשהן על שחקנים עקרבים) , ככה שאם תרצו תוכלו לבחור את האחרים

http://www.imdb.com/name/nm2107055/
http://www.google.co.il/search?hl=i...urce=og&sa=N&tab=wi&ei=fyDgT6igJ4PX8gPGuaWVDw

E l S i

New member
לא ידעתי שזה הוא!

גאאל
אף פעם לא טרחתי לברר מי משחק אותו
אבל ידוע שאפילו מרשל התאהב בו, אז הוא כנראה מתאים לשרשור

Miss Lavet

New member
דיוויד טננט

הידוע בתור חברי לשכבה: דיוויד אננס, דיוויד מקדונלדס (שם הבה שלו זה טננט, השם המשפחה שלו באמת זה מקדונלד- מי אמר סקוטי ולא קיבל?) ופוצקי.

את דיוויד טננט רובכן מקירות בתור הדוקטור העשירי או ברטי קראוץ' ג'וניור. מה לעשות? מי לא ראה את סדרת הסרטים הארי פוטר או דוקטור הו (ואם אתן מתכחשות למאט אני יעריץ אתכן).

עכשיו אני חייבת לכתוב את תמצית ההיסטוריה המשותפת שלי ושלו (אולי אתכן זה יצחיק, לא יהיה מובן, מוזר או משהו אחר אבל בשבילי זו טרגדיה, שיברון לב, צלקת לכל החיים ועוד דברים שאתן תגידו "איך?!")

בכיתה ז' כשהייתי עוד צעירה ותמימה (צעירה?! זה היה לפני שנתיים... תמימה כן), היה לי קראש אליו, הייתי מאוהבת בו, האמנתי שאני אתחתן איתו, הוא היה הכול בשבילי בקיצור הייתה לי אליו אהבה אובססיבית (וכפי שסלגהורן אמר באחד השיעורים שלו: "אהבה אובססיבית היא האהבה המסוכנת ביותר"). אני לא אספר את כל הקיצור אז אני פשוט אקצר אותו

הייתי כל-כך מאוהבת בו עד שכל פעם שראיתי תמונה שלו עם מישהי/ ראיתי אותו מתנשק עם מישהי נכנסתי לדיכאון, עד כדי כך חמור עד למחשבות על מוות...
יום אחד, שבועיים לפני סוף הלימודים, לפני השעה הראשונה (שהייתה של"ח), לפני שהכיתה שלי הלכה למעיין ליד בית הספר, הייתי ב-ז'6 ודיברתי עם ידידה שלי... במהלך השיחה מישהי אמרה לי: "את יודעת שהוא נשוי או מאורס, נכון?"... כמובן שלא ידעתי כי לא רציתי לדעת... למה שאני ארצה לדעת שבעלי לעתיד מאורס או יותר גרוע נשוי?
בקיצור אותה ידידה חזרה על זה: כן רגב, את יודעת שהוא מאורס או נשוי?". התחלתי לבכות יצאתי מהכיתה... כל היום הזה בכיתי (חשטב לציין שכל מי שראה אותי צחק ממני)...

בקיצור: בחופש גיליתי שהוא נשוי לג'ורג'יה
מי ששיחקה את הבת שלו בדוקטור הו (שנאתי את הדמות הזאת...)
באותו קיץ ראיתי סוויני טוד ושם הצלחתי להתגבר עליו לגמרי (הבנתי שזה סופי בראשון בספטמבר
)

לפני שנה וחודשיים ראיתי אותו בלונדון (הייתי על אוטובוס תיירים... הוא ברחוב (פליט- כמה אירוני), הוא לא הסתכל עלי.. וזה רק אמר דבר אחד: לעולם הוא לא יהיה מודע לקיומי (שלחתי לו גם ברכה ליום הולדת ה-39 שלו- מה שהוא לא קיבל)
ולפני חודש גיליתי שיש לו ילד...

לנושא יותר שמח: דיוויד טננט הוא האדם הכי יפה (אפילו סקסי
) בכל העולם הזה ומישהו שאומר אחרת- טועה

האתר של דיוויד טננט /www.facebook.com/davidtennantcom" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/davidtennantcom" target="_blank" rel="nofollow">בפייסבוק

*התמונה לא עדכנית, היא ממלאי התמונות שהיו לי שלו... ואני שמתי לי מטרה לא לחפש תמונות שלו כי זה מדכא אותי

למעלה