פרוג
- טופיק- "כל החתיכים אצלנו"

Black Stain

New member
ארון ג'ונסון

בריטי יפייפה.. אני מכירה אותו בעיקר מהסרט צ'אט רום

Miss Lavet

New member
עוד כמה:

טים ברטון
מידע: נולד ב-25 באוגוסט 1958

בן הזוג של הלנה בונהם קרטר

אב לבילי ריימונד (בעלי לעתיד) ונל ברטון

חברו הטוב (או כפי שהלנה אמרה באחד הראיונים לסוויני טוד: הבחור שבן הזוג שלה מאוהב בו) ג'וני דפ

בילדותו היה אובססיבי לוינסנט פרייס (במיוחד לסרטים על פי סיפורים של אגר אלן פו- ואני אובססיבית להלנה בונהם קרטר במיוחד בסרטים של טים ברטון
)

למה הוא חתיך? הוא יותר בעל סקס אפיל שגורם לו להיות חתיך, בעיניי הוא מאוד יפה ומושך (ידידה שלי טוענת שזה בגלל שאני אוהבת את העבודה שלו)

תגידו לי איך אפשר "לא" להגיד לא לחיוך הזה?

Miss Lavet

New member
קולין פירת'

חיפשתי תמונה שלו מסנט טרינאן אבל לא מצאתי, אז נסתפק בנאום המלך

Miss Lavet

New member
רופרט אוורט- אחרון

גם פה ניסיתי למצוא תמונה שלו מסנט טרינאן (בתור קמילה פריטון או בתור אח שלה משמו פריטון)

N o R i K o

New member
תקשיבו, אתן מטורפות.

נכנסתי אתמול בשעות הצהריים לפורום לבדוק שהכל סבבה, ומאז למדתי בראבק. נכנסתי עכשיו לפורום... אמאלה, איזה שרשורפלצת!
כאילו שהקיץ הזה לא לוהט מספיק...

מבטיחה לתת מתרומתי במהלך הסופ"ש XD

N o R i K o

New member
טוב, לא עמדתי בהמתנה...

אני אתחיל בפאנדום כי לא סתם אני כחולה פה
נאמנה עד כלות...

וכמובן נותנת המון כבוד להמסוורת' גוניור היפהפה, שאולי גברת סיירוס גנבה לנו אבל כל עוד להסתכל עליו זה חוקי הכל בסדר...
והוא ילד ינואר 90 מה שאומר שהוא אפילו לא כזה זקן, אז נורא ריאלי מצידי לבנות עליו

(אהא).

N o R i K o

New member
וכמובן יש לתת כבוד גם לאח הגדול

והמשובח יותר, אם יורשה לי לומר...

(אולי הם פשוט משתבחים עם השנים אז עוד יש פוטנציאל?)

אז אתן בטח מכירות אותו כת'ור, אבל זה כריס המסוורת' המעלף, יליד אוגוסט 83, נשוי + עולל בדרך, אבל כאמור, העיקר שלהסתכל זה חוקי...

Digi Lista

New member
אני מכירה אותו מ'קרוב רחוק'...

ולא אהבתי אותו שם, אומנם מאז הוא התבגר ובטח התפתח אבל אז הייתה לו בעיקר הבעת פנים אחת (והרבה גובה ובלונד, שלא עשו לי את זה ולא נראו חריגים בהשוואה לאחרים שלצידו,תמיד יש שם כאלה)...
בכל מקרה יש לו סרט על שלגייה והצייד שעשה היום הקרנת בכורה באוסטרליה, אז הוא חזר למולדתו והינה תגובה ראשונית עליו ודווקא מפי בן (שלא החלטתי אם הוא צריך להיות כאן בשרשור, לכן נתעלם ממנו כרגע):
"Such a good night at the Snow White premiere and afterparty... Chris hemsworth is solid as always!"

והינה תגובה מהארוסה של לוק מיטש'ל:
"Had fun at Snow White and the Huntsman Premier! I'll say one thing about it.... Fairy land!!!!!!!"

אני מאמינה שכבר בשעות הקרובות יעלו הרבה תמונות מהפרמיירה המדוברת, כוללת צילומים עם כריס עצמו.

Digi Lista

New member
והינה התמונות מהפרימיירה באוסטרליה...

אז יש את כריס המסוורת' (הוא גם בסוף 'פנאי פלוס' השבוע, לי אישית הוא עדיין לא עושה את זה, אבל אני חריגה כנראה) כי הוא בתפקיד בולט בסרט שלו נעשתה הפרימיירה 'שלגייה והצייד' או משהו כזה, ויש את לוק עם הארוסה שלו ויש עוד כמה שאני לא בטוחה שמישהו מחוץ לאוסטרליה ממש יכיר ויש גם שתי בנות שנראות קצת כמו גרסה לאחיות פיק...
http://www.popsugar.com.au/Snow-Whi...emiere-Australian-Celebrity-Pictures-23632373

http://iamstarstruck.tumblr.com/

http://au.youth.yahoo.com/girlfrien...nd-chris-hemsworth-sydney-s-w-a-t-h-premiere/

ואיפשהו ראיתי גם ראיון מצולם עם כריס על הסרט, אני לא מוצאת אותו כרגע, אבל זה בטח אחד ממיליון אז לא מסובך למצוא אחרים...
מזל שאני עצלנית כי בטוח יש עוד המון ברחבי הרשת..

N o R i K o

New member
אהבת חיי I

טוב, אני באמת מאוהבת ברן דנקר מגיל 12 בערך, והוא גם גאווה ישראלית... כאילו, ככה בעיניי גבר צריך להיראות. הוא פשוט מהמם.

Digi Lista

New member
מה שנכון נכון...

רק חבל שבשנה וחצי האחרונות רוב התמונות שלו ממש לא מחמיאות לו בהשוואה לעבר...
הוא תמיד נראה לי גם בנאדם טוב, אפילו קצת ביישן ומופנם איפשהו ובעיקר בהשוואה להרבה אחרים...

N o R i K o

New member
אהבת חיי II

רון וויזלי הוא אהבת חיי ליתר דיוק, ורופרט גרינט שונה ל-ח-ל-ו-ט-י-ן מהרון שדמיינתי, אבל הוא פשוט מתוק ומקסים כזה. הוא ממש לא חתיך על, אבל הוא כזה צ'ארמינג שאי אפשר שלא למות עליו.

למעלה