פרוג
- טופיק- "כל החתיכים אצלנו"

עדושית

New member
איאן סומרהולדר

אני לא חושבת שקיימת הבחורה שתגיד שהוא לא חתיך! (ואם כן שתקום, ותלך לעמוד בפינה
)
מרוב תמונות מדהימות שלו לא ידעתי במה לבחור!
אז בחרתי רנדומלית אני בטוחה שיהיו כאלה שירצו להוסיף עוד, הבחור פשוט חתיך.

אז למי שלא יודעת מדובר בשחקן אמריקאי - הוא ידוע בעיקר בזכות תפקידו בסדרת הטלוויזיה "אבודים", בה גילם את בון קארלייל (אני הפסקתי לראות אבודים כשהוא מת) ובזכות תפקידו בסדרת הטלוויזיה "יומני הערפד" בה מגלם את דיימון סאלבטור.

נכון להיום הוא יוצא עם השחקנית נינה דוברב (שמגלמת את אלנה/קתרין ביומני הערפד) שאני כמובן שונאת

ונסיים במילים ה-הו כו בנליות -איאן תעשה לי ילד!

Digi Lista

New member
עשרות לייקים
כן
כן|

אני אוהבת 'יומני הערפד', אני אוהבת את הדמות של דיימון בגילום איאן (אבל גם פול ווסלי בסדר וגם זה שמשחק את ג'רמי וההם של מאט וקלאוס ובטח היו עוד...)- הוא לגמרי כובש

Digi Lista

New member
רצינית?

הסדרה לא כזו גרועה לדעתי גם בהשוואה לעצמה, היא אומנם לא תמיד מותחת וצפויה הרבה אבל היא חביבה ואפילו מהנה וזה לא רק בהקשר של בהייה באיאן

עדושית

New member
כן נו זאת לא סדרה כזאת טובה..

אבל איאן חתיך אז אני ממשכיה לראות קצת פה ושם
בינתיים ראיתי רק פרק 1 של עונה 3..

Digi Lista

New member
אף פעם לא הבנתי איך אפשר להישאר לצפות...

אם לא נהנים מהסדרה, כלומר אוקיי נניח ובהינו בחתיכים וכאלה, איך מתגברים על מחסור בעלילה ובדמויות לרצות לעקוב אחריהן?... אבל אני מניחה שהבעיה היא רק אצלי שאני לא מסוגלת להמשיך לראות משהו שמשעמם אותי ולא חשוב כמה הויזואליות טובה...

עדושית

New member
תראי

זה לא כזה משעמם אותי, זה נחמד חביב אבל לא משהו שבאמת מותח וגורם לי להישאר על קצה הכיסא

ובגלל זה אני רואה רק שממש משעמם לי ואני רוצה משהו קליל ולא בא לי על כל הסדרות האחרות שלי

Black Stain

New member

הוא פשוט יפייפה!! ביומני הערפד הוא הרבה פחות חתיך מבאבודים.. באבודים הוא היה אלוהי

עדושית

New member
לא יודעת אני יכולה לבהות בתמונות שלו בכיף

בעיקר בשלישית שצרפתי

הוא עדיין חתיך.

E l S i

New member
הלכתי לחפש תמונות של איידן טרנר

ואז הגעתי לספוילר לעונה רביעית של "להיות אנושיים", וזו הייתה טעות אז עליו אני לא אחפור- לכו לחפש תמונות שלו
אבל כן גיליתי שהוא הולך לשחק גמד בהוביט!(את קילי).גמד חתיך

בכל מקרה, ב"Being human" הוא משחק ערפד. הוא שם על תקן השחקן הלוהט, ראסל טובי על תקן השחקן המקסים ולנורה על תקן המעצבנת

Digi Lista

New member
התכוונתי לשים את איידן מהגרסה האמריקאית...

לספר שראיתי אותו בעבר גם ב'סמולוויל' וכו', אבל עוד לא הגעתי לזה...

z01234

New member
התרומה שלי לשרשור

אז ככה,אני לא באמת מכירה את כל החתיכים שיש בסרטים ובטלוויזיה,כי בכל תוכנית/ סרט פשוט חייבים אחד כזה

אבל יש כמה אז הנה : (אני אוסיף תמונות בתגובות כדי שתבינו על מי אני מדברת
)
ניל פטריק האריס-מעין כבר דיברה עליו,כמה חבל שהוא גיי

צ'אנינג טאטום-משחק ב"ג'ון היקר" ועוד כל מיני סרטים.

צ'אד מייקל מורי-משחק ב"סיפור סינדרלה" ובעוד הרבה סרטים,אבל כרגע זה מה שאני זוכרת ממנו..

ליאם המסוורת'-מניחה שאתם כבר יודעים מי זה

זאק אפרון-הוא פשוט נהיה חתיך יותר מסרט לסרט

z01234

New member
chad michel murry

לשמחתכן,אתן מכירות את כל השאר אז אין צורך בתמונה שלהם

Digi Lista

New member
אני בעדו. אבל אם כבר צ'אד מייקל מורי...

ששיחק ב'בנות גילמור', ב'דוסון קריק' בתפקידי אורח וכמובן ב'מגרש ביתי' כדמות ראשית במשך 6 עונות (נדמה לי שפרש בשישית אבל אולי זה בחמישית. בכל מקרה היו סך הכול 8 עונות לסדרה והשנה
כשהורידו אותה), אז רק חשוב לי להזכיר שהוא לא היה היפה היחיד בכל אח מהסדרות האלה... ולכן זה הזמן להקדיש גם לחברים שלו...
ג'יימס לאפרטי (כן, עוד ג'יימס לרשימה ואני הולכת לתרום לפחות עוד שניים- אחד אוסטרלי והשני ניו זילנדי שזה דיי קרוב), שיחק את ניית'ן, שחקן כדורסל, אחיו של לוקאס (צ'אד מייקל מורי) ב'מגרש ביתי', בשונה מלוקאס הוא שרד מההתחלה ועד הסוף, יצא עם בנות מהסט (למעשה שני הבנים יצאו עם אותה אחת, השמועות היו שצ'אד בגד בה אחרי כמה שנים ואז כשהיא התאוששה היא יצאה עם ג'יימס, כצפוי אין לי מושג ממשי מה באמת קרה שם) ומאוד השתנה במהלך העונות וגרם לי מאוד לחבב אותו כולל כמה סצינות שהוכיחו לי שהוא שחקן אדיר שאסור שיקבעו אותו על טייפקאסט אחד.
גם אצלו נראית רשימה ארוכה של מעשים טובים בהם אפשר לראות אותו וכנראה להנות (אם הייתי רואה הייתי יודעת בוודאות, אבל אני לא).
http://www.imdb.com/name/nm0480798/
אני ממש אוהבת את החיוך שלו ואת המבט בעיניים שתמיד נראה כאילו יש בהן הרבה מעבר והאמת שהיה כיף לראות אותו מתבגר ומתפתח במשך העונות כשחקן וגם כאדם (זה למדתי מראיונות איתו).

למעלה