אני בעדו. אבל אם כבר צ'אד מייקל מורי...
ששיחק ב'בנות גילמור', ב'דוסון קריק' בתפקידי אורח וכמובן ב'מגרש ביתי' כדמות ראשית במשך 6 עונות (נדמה לי שפרש בשישית אבל אולי זה בחמישית. בכל מקרה היו סך הכול 8 עונות לסדרה והשנה
כשהורידו אותה), אז רק חשוב לי להזכיר שהוא לא היה היפה היחיד בכל אח מהסדרות האלה... ולכן זה הזמן להקדיש גם לחברים שלו...
ג'יימס לאפרטי (כן, עוד ג'יימס לרשימה ואני הולכת לתרום לפחות עוד שניים- אחד אוסטרלי והשני ניו זילנדי שזה דיי קרוב), שיחק את ניית'ן, שחקן כדורסל, אחיו של לוקאס (צ'אד מייקל מורי) ב'מגרש ביתי', בשונה מלוקאס הוא שרד מההתחלה ועד הסוף, יצא עם בנות מהסט (למעשה שני הבנים יצאו עם אותה אחת, השמועות היו שצ'אד בגד בה אחרי כמה שנים ואז כשהיא התאוששה היא יצאה עם ג'יימס, כצפוי אין לי מושג ממשי מה באמת קרה שם) ומאוד השתנה במהלך העונות וגרם לי מאוד לחבב אותו כולל כמה סצינות שהוכיחו לי שהוא שחקן אדיר שאסור שיקבעו אותו על טייפקאסט אחד.
גם אצלו נראית רשימה ארוכה של מעשים טובים בהם אפשר לראות אותו וכנראה להנות (אם הייתי רואה הייתי יודעת בוודאות, אבל אני לא).
http://www.imdb.com/name/nm0480798/
אני ממש אוהבת את החיוך שלו ואת המבט בעיניים שתמיד נראה כאילו יש בהן הרבה מעבר והאמת שהיה כיף לראות אותו מתבגר ומתפתח במשך העונות כשחקן וגם כאדם (זה למדתי מראיונות איתו).