רשימה שחורה ? נו באמת !!! לגבי כול השאר ....ברור ...הסכמתי לגמרי
M Master Stav New member 22/11/09 #43 רשימה שחורה ? נו באמת !!! לגבי כול השאר ....ברור ...הסכמתי לגמרי
S suki da yo New member 20/11/09 #11 אבל זה מה שטוב כל אחד ממליץ על מי שהוא אוהב לקרוא (תקרא לזה החברים שלו אם אתה רוצה) אבל היות וכל אחד יכול להמליץ, ולכל אחד יש חברים אחרים, זה בסדר גמור.
אבל זה מה שטוב כל אחד ממליץ על מי שהוא אוהב לקרוא (תקרא לזה החברים שלו אם אתה רוצה) אבל היות וכל אחד יכול להמליץ, ולכל אחד יש חברים אחרים, זה בסדר גמור.
S seymore butts New member 20/11/09 #14 אני מבין שזה מכוון אליי בתור מי שהמליץ בשבוע שעבר. אז אני רוצה להכחיש - אני ממליץ על החברים שלי רק כשמדובר בבלוגרים גברים. במקרה של בלוגרית אישה אני ממליץ על מי שאני מת להיכנס לה לתחתונים.....
אני מבין שזה מכוון אליי בתור מי שהמליץ בשבוע שעבר. אז אני רוצה להכחיש - אני ממליץ על החברים שלי רק כשמדובר בבלוגרים גברים. במקרה של בלוגרית אישה אני ממליץ על מי שאני מת להיכנס לה לתחתונים.....
S suki da yo New member 21/11/09 #25 ../images/Emo45.gif כנ"ל. סימור, צריך דחוף עוד כמה אנשים כמוך בבלוגיה שמתייחסים לעצמם בקצת חוש הומור.
../images/Emo45.gif כנ"ל. סימור, צריך דחוף עוד כמה אנשים כמוך בבלוגיה שמתייחסים לעצמם בקצת חוש הומור.
S seymore butts New member 22/11/09 #35 מי שלא מסוגל לצחוק על עצמו מוגדר אצלי כחסר חוש הומור. ואל תיעלבי אבל לא נראה לי שאמליץ עלייך. לא שהפוסטים שלך לא ראויים לזה, אבל יש גבול עד כמה אני מוכן להסתבך. מה אם הוא יגלה באיזה גן הילדים שלי ?....
מי שלא מסוגל לצחוק על עצמו מוגדר אצלי כחסר חוש הומור. ואל תיעלבי אבל לא נראה לי שאמליץ עלייך. לא שהפוסטים שלך לא ראויים לזה, אבל יש גבול עד כמה אני מוכן להסתבך. מה אם הוא יגלה באיזה גן הילדים שלי ?....
S seymore butts New member 22/11/09 #32 החיים קצרים מכדי לבזבז אותם על היעלבויות עדיף להשקיע בתחתונים במקום.....
פ פנומן 72 New member 21/11/09 #24 אתה צריך לקרוא לעצמך see more butts (_(_) (_(_) (_(_) (_(_) (_(_) (_(_) (_(_) (_°_)
S seymore butts New member 22/11/09 #48 אין לי שום התנגדות אבל זה מסוכן לשים תמונה כזו בפורום הזה. פעם נחסמתי לכמה ימים על משהו יותר מתון....
אין לי שום התנגדות אבל זה מסוכן לשים תמונה כזו בפורום הזה. פעם נחסמתי לכמה ימים על משהו יותר מתון....