פרוייט המלצת הגולשים - הר הקסמים

Master Stav

New member
איפה כתוב שזה אסור ?

חוץ מזה מקדימום לא יראו את ההמלצות שלי "ליקיקי עכוז" כפי שהם מכונים עלידי אי אלו .....כמה ימים

אני ממליצה על מי שאני אוהבת לקרוא

לא על ה"חברים" שלי. אתה מעדיף שאנשים ימליצו על מי שהם לא אוהבים לקרוא? הבנתי. ותודה על המחמאות.

Purple Mushroom

New member
כל הכבוד "אינה" על האנרגיות של הרמת הפרוייקט

שוב. אני זוכר שסוקי עשתה זאת פעם. לי עדיין אין כוחות\זמן להמליץ. אני לא ממש חזק בקהילה הזאת כמו אחרים. כל הכבוד על הפרוייקט
:)

seymore butts

New member
כל הכבוד ! ../images/Emo47.gif

לאינה על ההתמדה בפרוייקט, ולהר הקסמים על הההמלצות, שאת חלקן אני מכיר והייתי ממליץ עליהן בעצמי ואת האחרות אחקור בזמן הקרוב. והפוסט של יהודית שמר - פנינה אמיתית, אני מקווה שהעורך יוציא את הראש שלו מהתחת של האח הגדול בקרוב וישים אליו לב.

התמדה?

אינה קריימר לא עושה כלום חוץ מלפרסם קישורים ותיאור של ההמלצות, וגם את זה עושים בשבילה. ו"הר הקסמים"? כל ההמלצות מהוות ליקוקים לחברים שלה. ואתה מלקק לשתיהן.

seymore butts

New member
בשביל זה אני משלם לך ?

אני מבקש אם אתה כבר טורח לעשות פרסומת בחינם לשירותי הליקוק שלי, אז להדגיש אם לא קשה לך את הפונטים, ולציין שהלשון שלי רוטטת בשלוש מהירויות.

Master Stav

New member
וגם אתה רוצה ?

אני פשוט לא מבין מה אוכל אותך ... מי נשך את הישבן של כול כך חזק שאתה לא מסוגל לחייך ?

Master Stav

New member
יופי של המלצות ....של הר הקסמים

ושאפו על ההתמדה אינה .... אז נכון .." שולחים לך את כול החומר " אז נכון .. " את לא עושה כלום " אז נכון.. " ממליצים על חברים " אז נכון .....דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תודה לך על שלקחת על עצמך את ריכוזו של העניין לאחר שיחה איתך מבטיח לשלוח המלצות שלי בקרוב ושהבכניינים .....מרירים ....ומקופחים בעיני עצמם .....ימשיכו ....כל מקום צריך את הליצנים שלו וןשוב תודה לך מכל הלב

למעלה