פרוייקט הולנד חלק 2: אמסטרדם

  • פותח הנושא Gרר
  • פורסם בתאריך

Gרר

New member
השאלה היא

אם מגיעים לשם פעם נוספת ומוותרים על הרייס טאפל ובמקומו מבקשים מנות ספציפיות קצת מאלה שזכורות לנו כיותר מוצלחות מהרייס טאפל ועוד כמה מנות נוספות שנראו מעניין בצלחות של האחרים האם אפשר לצאת משם עם חוויה מאד מאד טובה או שעדיף כבר באמת לוותר וללכת להודית.
 
השאלה היא אם תזכור את השמות של המנות שזכורות

לך כיותר מוצלחות בביקור הבא שלך...וחוץ מזה, אתה היחיד שיכול לדעת אם המנות שיותר אהבת היו עד כדי כך טעימות לך ששוות ניסיון שני. בוא נאמר כך, אם הייתי עומדת ברחוב באמסטרדם ומולי היו מסעדה אינדונזית ומסעדה הודית, ברור לי לאן הייתי נכנסת.
 

Gרר

New member
שאלה מתבקשת


למזלי מלפפון בזמנו מנה את השמות (או ליתר דיוק את הסוגים) של כל אחת מהמנות באחד מהצילומים של המסעדה. זה יכול לעזור. אחרת זה באמת קשה מאד אבל אפשר בערך לנסות להסביר למלצרית בתקווה שהיא תבין ותביא את המנה הנכונה.

לגבי השאלה הודית או אינדונזית זו שאלה לא קלה. את המטבח ההודי אני יותר אוהב אבל הודי יש לי גם בארץ מסעדה שהיא לטעמי. אינדונזי בארץ זה כבר קצת יותר קשה.

בקיצור... נחכה לביקור הבא
 
בכלל בהולנד, האוכל ביומיום לא היה להיט, בלשון

המעטה. השוס העיקרי היה החודשים בהם הג'לטריה האיטלקית היתה פתוחה. משפחה איטלקית אמיתית שבחורף היתה באיטליה ובקיץ בהולנד. או, זה טוב!
 
למעלה