פרוייקט ה-FAQ הגדול

פרוייקט ה-FAQ הגדול

כפי ששמתם לב, לאחרונה הפעלתי את פונקציית ה"שאלות הנפוצות" - היא ה-FAQ של הפורום, וזאת מתוך כוונה להעלות שם FAQ מורחב. זהו בעקרון הרעיון שהעליתי לפני כחודשיים, וכעת נראה לי שיש "מאסה קריטית" בפורום כדי להריץ את הפרוייקט. בעקרון, מדובר בדיוק במידע אותו ביקש שי (בשרשור למטה) לדעת; זהו המידע הבסיסי - אך המקיף - על הלהקה: מיהם חבריה, דיסקוגרפיה, פילמוגרפיה, ביבליוגרפיה, ביוגרפיה: תולדות הלהקה לדורותיה, רשימת סיבובי ההופעות, טריוויה וכו'. כך נוכל ליצור "גוף ידע" עצמאי, ייחודי בארץ (למיטב ידיעתי), על הפלויד, עליו תהיה גאוותנו. פרוייקט כזה דורש השקעה ושיתוף פעולה מצד חברי הפורום. לכן, אני מציעה שנבחר נושא אחד ממנו נתחיל, ונחלק בינינו את העבודה, כך שמקסימום אנשים יוכלו להשתתף, אך מצד שני לא יהיה בלאגן. לדוגמא, נניח שנבחר, בתור התחלה, את הדיסקוגרפיה של הלהקה. היינו, יצירת רשימת כל האלבומים והסינגלים של הלהקה, תוך פירוט - שמות השירים שהופיעו. - מי כתב אותם - תאריך יציאת האלבום/סינגל - פורמטים שבהם ניתן למצוא את האלבום (או, היכן ניתן למצוא את הסינגל). נתחיל שרשור, בו כל חבר בפורום יכול להעלות, נניח, את פרטיו של אלבום אחד, לפי בחירתו או בחירתה, ואני אעלה את הפרטים (במידה והם מדוייקים), ל-FAQ (תשאירו לי את כאב הראש של סידור ה-FAQ בצורה הגיונית וידידותית למשתמשים). כמובן, שכל המשתתפים יקבלו קרדיט על תרומתם. לאחר שנגמור לסקור תחום אחד, נוכל לעבור לתחום נוסף, מהרשימה האמורה. מה דעתכם?

OzzzzzY

New member
נשמע מצויין../images/Emo13.gif

אני בעד

OzzzzzY

New member
לא נעלמתי לשום מקום../images/Emo13.gif

תמיד הייתי פה
פשוט לא התחשק לי לכתוב
אני מוכן להשתתף בפועל , וזה בתנאי שיהיה לי זמן

FloyDviR

New member
Pink Floyd - Animals

ANIMALS תאריך יציאת האלבום: 23.1.1977 שמות השירים והמבצעים: 1. Pigs on the wing - part 1 מילים: roger waters 2. Dogs מילים: roger waters 3.(Pigs (three different ones מילים: roger waters 4. Sheep מילים: roger waters 5. Pigs on the wing - part 2 מילים: roger waters ניתן למצוא את האלבום בפורמטים הבאים: CD Vinyl

יופי! ../images/Emo42.gif

העליתי ל-FAQ, לקטגוריית ה"דיסקוגרפיה". רק שאלה אחת, שעלתה לי לראש הרגע: ציינת שהמילים הם של ווטרס - אבל האם אלו הקרדיטים המלאים, היינו, גם למוסיקה? כי הייתי רוצה שהקרדיטים יהיו מקיפים ככל האפשר.

FloyDviR

New member
אהה.... אז ככה

מי שר מה: 1. waters 2. gilmour ו waters שר מהחלק: I gotta admit that I'm a little bit confused 3. waters 4. waters 5. waters קרדיטים למוזיקה: 1. waters 2. waters/gilmour 3. waters 4. waters 5. waters ציףציף, סומך עליך שתסדרי את זה יפה

OzzzzzY

New member
הנה אחד שלי...אחד קל במיוחד...

Pink Floyd - The Final Cut תאריך יציאת האלבום:21.3.83 רשימת השירים: 1. The Post War Dream 2. Your Possible Pasts 3. One of the Few 4. The Hero's Return 5. The Gunners Dream 6. Paranoid Eyes 7. Get Your Filthy Hands off My Desert 8. The Fletcher Memorial Home 9. Southampton Dock 10. The Final Cut 11. Not Now John 12. Two Suns in the Sunset כל הקרדיטים לשירים מגיעים לרוג'ר. את כל השירים שר רוג'ר , חוץ מNot Now John , שבו דייב ורוג'ר שרים ביחד. חחח...זה היה הכי קל

הועלה ל-FAQ ../images/Emo127.gif

שימו
שב-FAQ לא ניתן לשים תמונות. תמונות של העטיפות יש כבר בגלריות (כי אוזי העלה אותן...) - אם כי יש כל מיני אוספים וכו' שעטיפותיהם עדיין לא נמצאות שם.

OzzzzzY

New member
לדעתי זה מיותר....

לדעתי זה מיותר להעלות תמונות של אוספים לגלריות...יש כ"כ הרבה אוספים, ולא כולם רשמיים , ולכן לא ממש צרך להתייחס אל כולם...זה סתם יכול לבלבל... האוסף "אקוס" הוא אוסף רציני יותר , ובחירת השירים הייתה ע"י פ"פ , ולא של איזה חברת תקליטים שרוצה לעשות כסף...ולכן הוא אוסף שכן צריך להיתייחס אליו ברצינות... אני בכלל נגד אוספים...לדעתי זאת תהיה טעות לקנות אוסף , הכי טוב אלבומי אולפן...

OzzzzzY

New member
../images/Emo46.gifלמה אף אחד לא משתתף?!../images/Emo46.gif

יאללה...עוד אחד... Dark Side Of The Moon תאריך יציאת האלבום:24.3.73 רשימת השירים: 1. Speak To Me/Breathe In The Air מילים ומנגינה:Gilmour, Mason, Water, Wright סולן:Gilmour 2. On The Run מלילם ומנגינה:Gilmour ,Waters סולן: אין (קטע אינסטרומטאלי) 3. Time מילים ומנגינה:Gilmour, Mason, Waters, Wright סולן:Gilmour and Wright 4. The Great Gig In The Sky מילים ומנגינה:Wright סולן:Clare Torry 5. Money מילים ומנגינה:Waters סולן:Gilmour 6. Us And Them מילים ומנגינה:Waters ,Wright סולן:Waters, Gilmour And Wright 7. Any Colour You Like מילים ומנגינה:Gilmour ,Mason ,Wright סולן:אין (קטע אינסטרומטאלי) 8. Brain Damage מילים ומנגינה:Waters סולן:Waters 9. Eclipse מילים ומנגינה:Waters סולן:Waters תקנו אותי אם יש טעות כלשהי...

the piper at the gates of dawn

the piper at the gates of dawn astronomy domine-סיד בארט lucifer sam- סיד בארט matilda mother- סיד בארט flaming- סיד בארט .row r. toc h- סיד בארט take up the stethoscope and walk- רוג'ר ווטרס interstellar overdrive- סיד בארט the gnome- סיד בארט chapter 24- סיד בארט scarcrow- סיד בארט bike- סיד בארט

תיקון טעות

הקרדיט ל interstellar overdrive הוא לסיד בארט, רוג'ר ווטרס, ריק רייט וניק מייסון ולא רק סיד בארט כמו שכתבתי

מתי יצא האלבום?

תשתדלו לשמור על הפורמט של ההודעות הקודמות, ע"מ שלא אצטרך לעשות עריכה רבה. תודה

למעלה