פרוייקט ה-FAQ הגדול

a saucerful of secrets

1.let there be more light מילים ומנגינה: רוג'ר ווטרס סולן: דיוויד גילמור 2. remember a day מילים ומנגינה: ריק רייט סולן: רוג'ר ווטרס 3. set the controls for the heart of the sun מילים ומנגינה: רוג'ר ווטרס סולן: רוג'ר ווטרס 4.corporal clegg מילים ומנגינה: רוג'ר ווטרס סולן: רוג'ר ווטרס ודיוויד גילמור (ואולי גם בארט?) 5. a saucerful of secrets מנגינה: ווטרס, רייט, מייסון, גילמור. (אינסטרומנטלי) 6. see-saw מילים ומנגינה: ריק רייט סולן: ? 7. jugband blues מילים ומנגינה: סיד בארט סולן: סיד בארט תאריך יציאת האלבום: 29 ביוני 1968

ועוד משהו

הקטע asaucerful of secrets מחולק ל-4 חלקים: 1- something else 2- syncopated pandemonium 3- storm signal 4- celestial voices

יפה, אך ....

עדיף שכל השמות יהיו באנגלית + שמות כותבים באנגלית עם אותיות רישיות (גדולות), בהתחלה... ניחא. בפעם הבאה.

דור(2?)

New member
Atom Heart Mother

Atom Heart Mother יצא ב: 10/10/1970 שמות השירים והמבצעים: 1. Atom Heart Mother (Gilmour, Wright, Waters, Mason, Geesin) 2. IF (Waters) 3. Summer '68 (Wright) 4. Fat Old Sun (Gilmour) 5. Alan's Psychedelic Breakfast (Waters,Mason,Gilmour,Wright)

דור(2?)

New member
Obscured By Clouds

Obscured By Clouds יצא ב: 03/06/1972 רשימת השירים והמבצעים: 1. Obscured By Clouds (Waters,Gilmour) 2. When You're In (Waters,Gilmour,Wright,Mason) 3. Burning Bridges (Wright,Waters) שירה - Gilmour,Wright 4. The Gold It's In The... (Waters,Gilmour) שירה - Gilmour,Wright 5. Wot's...Uh The Deal (Waters,Gilmour) שירה - Gilmour 6. Mudmen (Wright,Gilmour) 7. Childhood's End (Gilmour) שירה - Gilmour 8. Free Four (Waters) שירה - Waters 9. Stay (Wright,Waters) שירה - Wright,Waters 10. Absolutely Curtains (mason, gilmour, waters, wright)

דור(2?)

New member
באטום הארט

המבצעים הם גם השרים והמחברים אם אני לא טועה P:

שמא תוכל

להעלות שוב את ה-listings לפי הפורמט שנתתי? זה יעזור לי מאוד. תודה

דור(2?)

New member
Atom Heart Mother

Atom Heart Mother יצא ב: 10/10/1970 שמות השירים והמבצעים: 1. Atom Heart Mother מנגינה וביצוע: Gilmour, Wright, Waters, Mason, Geesin 2. IF מנגינה, מילים, וביצוע: Waters 3. Summer '68 מנגינה, מילים, וביצוע: Wright 4. Fat Old Sun מנגינה, מילים, וביצוע: Gilmour 5. Alan's Psychedelic Breakfast מנגינה, וביצוע: Waters,Mason,Gilmour,Wright

חבר'ס..

אני שמחה שיש הענות גדולה לפרוייקט, ולהכנת הדיסקוגרפיה. אני אבל מבקשת שוב, לשמור על הפורמט שנקבע בהתחלה, על מנת שלא אצטרך לשכתב את מה שאתם מעלים, ואוכל לעשות לינק ישיר להודעה שלכם. לדוגמא: Shine On You Crazy Diamond, Pt. 1 מילים: Roger Waters מנגינה: R. Wright, R. Waters, D. Gilmour סולן: Roger Waters אנא הקפידו על שמות מלאים, באנגלית, ואותיות רישיות בשמות. וכן הפורמטים בהם ניתן להשיג את האלבום, אם ידועים לכם. תודה.

OzzzzzY

New member
A Momentary Lapse of Reason

A Momentary Lapse of Reason
תאריך יציאת האלבום:8.9.1987 רשימת השירים: 1. Signs of Life מילים ומנגינה:Gilmour,Ezrin סולן:אין (קטע אינסטרומטאלי) 2. Learning to Fly מילים ומנגינה:Gilmour,Moore,Ezrin,Carin סולן:Gilmour 3. The Dogs of War מילים ומנגינה:Gilmour,Moore סולן:Gilmour 4. One Slip מילים ומנגינה:Gilmour,Manzanera סולן:Gilmour 5. On the Turning Away מילים ומנגינה:Gilmour,Moore סולן:Gilmour 6 Yet Another Movie/Round and Around מילים ומנגינה:Gilmour,Leonard סולן:Gilmour 7. New Machine, Pt. 1 מילים ומנגינה:Gilmour סולן:Gilmour 8. Terminal Frost מילים ומנגינה:Gilmour סולן:Gilmour 9. New Machine, Pt. 2 מילים ומנגינה:Gilmour סולן:Gilmour 10. Sorrow מילים ומנגינה:Gilmour סולן:Gilmour

../images/Emo127.gif עדכון הדיסקוגרפיה ../images/Emo127.gif

עד עתה, הועלו ל"דיסקוגרפיה" פרטיהם של 10 אלבומים: חסרים עדיין: More Ummagumma Obscured by Clouds Zabriski's point (או איך שמאייתים את זה) The Wall (!!!!!) וכן האוספים ואלבומים בהופעה (שהם חשובים לדיסקוגרפיה): Relics Works Collection of Great Dance Songs Delicate Sound of Thunder PULSE Is there anybody out there? שכחתי משהו? תודה לכל המשתתפים עד עתה ותודה מראש לכל המשתתפים לעתיד - עבודה יפה! אגב, אל תטרחו עם ה-bold כי זה לא עובר (בגלל הממשק המעפן), ואני צריכה לעשות את זה ידנית, בכל מקרה.

למעלה