פרוייקט זוגות צעירים

l i m 2

New member
פרוייקט זוגות צעירים

אני יודעת שהנושא הזה נטחן מכל כיוון אפשרי, קראתי כאן בפורום את תשובתו של ראש העיריה בערב ראש השנה, שציין שהפרוייקט יחל ב-2008! אך במקביל קיבלנו בדאר איגרת ברכה מהערייה ובה צויין שהפרוייק עתיד להיות בשנת 20014-20015. אשמח לקבל הסבר לסתירה, שכן אם אכן זה המועד, זה לא רלוונטי להרבה זוגות צעירים שממתינים לפרוייק כבר מספר שנים. דרך אגב אני ילידת רעננה (30שנה)והוריי מעל 50שנה בעיר, כרגע אני גרה בשכירות עם בעלי ושתי בנותיי הטריות, אנו מעוניים לקנות בית בשנה-שנתיים הקרובות והפרוייקט הזה הוא הסיכוי היחידי שלנו לקנות בית ברעננה.
 
במחשבה שניה

אם הפרויקט תקוע במשרד השיכון ורק באמצע 2008 יפורסמו הקריטריונים ותתחיל ההרשמה, ובהתחשב בכך שפרוייקטים כאלו הם פרוייקטים מתגלגלים (לא כל הבניינים מתחילים בו-זמנית, הרי שסיום כולל של הפרוייקט ב- 2014 נשמע הגיוני ולא חורג בשום צורה מהתכניות.
 

ariri

New member
הסיכוי היחידי שלך לדירה הוא

כח הרצון שלך והמחויבות האישית. אל תתלי את אושרך בהחלטות מוניציפליות המשתנות יום יום ובד"כ לרעה. סמני מטרה....תכנני....וכך תשיגי את דירת חלומותייך וזה לא יהיה תוצאה של מזל אלא של רצון ודבקות במטרה. בהצלחה
 

lul5

New member
אריק יפה אמרת

 
../images/Emo45.gif וגם:

דירות יד2 ברעננה - ניתן למצוא במחיר סביר ולשפץ (מייד או בהדרגה). זו התחלה מצויינת, שכן אילו דירות גדולות ומרווחות מאלו המוצעות לזוגות צעירים, ובשנים הקרובות ישודרגו הבניינים תחת תמ"ע 38. לא צריך לחכות לדירה חדשה....
 

ליאהבה

New member
מזה תמ"ע 38?

ומזה אומר אם התשובה שלך זה "ניתן למצוא במחיר סביר ולשפץ...?" לגבי הפרוייקט??? שגם ב-2014-2015 הוא לא ייתקים ??!!וככה כל מעומד לראש עיר ימכור לנו את השקרים הללו העיקר להיבחר??!אומנם רעננה עיר מדהימה אבל לא בכל "מחיר"!!!!!!
 
אני מבינה שאת מבי"ס לנביאים...

טוב, אני לא. אני גם מסתייגת מהשמצות וכינויי גנאי ומקווה שזו הפעם האחרונה שאת עושה בהם שימוש כאן בפורום. אה - וניתן למצוא ברעננה דירות של 100-120 מ' בקצת יותר מ- 200 אלף $, מחיר שלא תמצאי גם בחלק מהערים היותר מרכזיות. מניסיון.
 

ליאהבה

New member
כינוי גנאי?????!!!!!!!

יש לך שם אחר למי שמבטיח לבנות עד 2008 פרוייקט לזוגות צעירים ???? והדירות שאת מתכוונת באיזה קומה הן 4 בלי מעלית??? כשיש 2 תינוקות בבית זה קצת קשה. מנסיון. שיהיה יום מקסים
 
חנה צודקת

יש מלאי דירות במחירים נמוכים בשכונות, גם לא בקומה רביעית. מזמינה אותך להכנס לאתר שלי ולמצוא. ההבטחות דיברו אז על התחלה בשנת 2008. אבל בכל מקרה איני ממליצה לחכות כי תהליך כזה יימשך לפחות 3-5 שנים מתחילתו ועד אז תוכלי להחליף אולי דירה, למרווחת יותר. נכון שחלק מהזוגות עוזבים אך אני פוגשת אותם בחוזרם לפה כי האיכות ברעננה נבנתה במשך שנים וחלק מהישובים החדשים עדיין רחוקים מכך, מתיחסת בעיקר למערכת החינוך, חוגים מתנסים ועוד. בהצלחה!!
 
גם לי יש ילדים קטנים

וגם אני גרה בקומה שלישית בלי מעלית, ואני מניחה שאני מבוגרת ממך לפחות בעשור. קחי אוויר - זה ממש לא נורא.
 

lul5

New member
גם אני גר בקומה שלישית בלי מעלית במרכז העיר

ויש לי 3 ילדים קטנים כך שאני רואה זאת כספורט יומי ולא מתיחס לכך כקושי בלתי נסבל הדירות במרכז גדולות ומרווחות בניגוד לדירות החדשות הקטנות יום מקסים
 

ליאהבה

New member
עליזה,אז קודם כל תודה רבה!

ושנית,אשמח להיפגש איתך בזמן המתאים(מקווה שזה יהיה בקרוב!!!) בכל זאת תודה על התשובה וההסבר .
 

ש ק 1

New member
תמ"א 38

כקבלן וכחבר בהנהלת ארגון הקבלנים לקחתי על עצמי את ועדת תמ"א 38 ואנסה להסביר עד כמה שאוכל את הנושא ב-18/5/05 החליטה מדינת ישראל על תכנית מתאר ארצית (תמ"א) לחיזוק מבנים קיימים בפני רעידות אדמה. דרישות הסף- מבנים עבורם ניתן להגיש בקשה מכח התמ"א אך ורק בנינים אשר ההיתר לבניתם הוצא לפני 1.1.80 . בקשה להיתר עבור חיזוק בלבד אפשר להגיש גם לבנינים שניבנו לאחר 1.1.80 , אולם בקשה להיתר לתוספת בניה מכח התמ"א יש צורך להוכיח את הצורך בחיזוק המבנה בפני רעידות אדמה. במסגרת התמ"א הוצעו תמריצים שונים כגון תוספות בניה א. תוספת יחידות דיור למבנה ב. הרחבת יחידות הדיור הקימות תוספת יחידות בניה למבנה יכולה להתבצע ע"י סגירת קומת העמודים ואו תוספת קומה ואו תוספת אגף. תוספות אלו מהוות תמריץ למימון העלויות לביצוע החיזוק. עד כאן תמצית התמ"א אשמח לענות על שאלות נוספות בנושא , ואפשר לבקש מחנה שתבצע שירשור לנושא וכן לנושא הבניה הירוקה.
 
הנה קישורים עם הסברים נוספים

השבוע נמסר לי שהתחיל פרויקט ראשון ברעננה, באיזור החי"ל-קרן היסוד.
 

סבתא9

New member
ו פשוט לעזוב את רעננה. זה מה שעושים רוב הצעיר

ים הישראלים, בשנים האחרונות.
 
למעלה