פרוייקט ל"ג בעומר!

scooby4

New member
א"א מס. 9 -

תלמיד הגיע מאוחר לשיעור מתמטיקה, ומצא 2 בעיות כתובות על הלוח. הוא הניח שאלו השיעורי בית, אז הוא העתיק אותם למחברת. כמה שבועות לאחר מכן, הפרופסור פנה אל התלמיד להראות לו את שיעורי הבית. שתי הבעיות שהיו כתובות על הלוח לא היו שיעורי הבית. הפרופסור כתב את שתי הבעיות על הלוח כי הרצה עליהם, הבעיות האלו היו בעיות ללא פיתרון, עד עכשיו. הסיפור אמיתי.

scooby4

New member
א"א מס. 10 -

היינו חבורה מיוחדת של 4 אנשים: 3 בנים ובת אחת. ההרכב המיוחד הזה של החבורה תמיד היה שונה בעיני כולם. היינו ביחד מכיתה א` והייתה כימיה בלתי מוסברת בינינו. גדלנו ביחד, ישנו אחד אצל השני, יום הולדת ביחד הכל...ביחד. אבל זה היה ביחד בלתי מוסבר. כמובן שאני אתן פה שמות בדויים אבל היינו: עופר, עומר, תום ודנה. היה לנו מין הסכם כזה בלתי חתום שאין חברויות בחבורה. כולנו רצינו את דנה, כי היא הייתה יפה וחכמה, מיוחדת, מהבחורות הללו שאתה לא מבין כמה שיש תקווה לעולם עם אנשים כאלה. לעופר ולעומר היו חברות. אבל התשוקה לדנה נשארה. התגייסנו לצבא כל אחד הלך ליחידה אחרת, אבל הקשר בינינו נשאר כ``כ חזק עד שעומר יצא לקורס קצינים ועופר נלחם להיות באותה פלוגה איתו בקורס. בדיעבד, זו הייתה תקופה שעומר עבר על החוק בחבורה: הוא נעשה חבר של דנה. אבל את זה אנחנו עדיין לא ידענו. יום אחד יצאנו ביום שישי ועומר ודנה סיפרו לנו על העניין הזה שהם חברים כבר 3 חודשים והם לא רוצים לפגוע בנו (עופר ותום, שזה אני) ודנה אמר שהיא ממש מאוהבת בו. ניסינו לבלוע את זה. זה לא הלך כ``כ. חשנו בגידה, הרי יש לנו חוק, אתם לא יכולים להיות חברים!!!, אבל היה חשוב לשמור על החבורה הקטנה שלנו, כי חברים - אין תחליף. השתחררנו כולנו מהצבא וארבעתינו התחלנו לעבוד באחד הקניונים בחיפה. אני ועופר עבדנו בחנות מחשבים, דנה עבדה בחנות בגדים ועופר פתח דוכן קטן לתכשיטים. הכל הלך טוב, באמת. היה כסף, נסענו ביחד לחו"ל...עד שיום אחד... חברה שלעבר של עומר הגיעה לחנות אלינו. - ``מה נשמע, אורית?`` - ``הכל טוב. מה שלומכם? איפה עומר?`` - ``הוא בדוכן שלו. קרה משהו?`` - ``כן, אני בהריון מהחבר שלכם``. הלם. מבוכה. וואו, מה עושים? רק שנייה, אורית, אל תלכי אליו שיט, דנה!! מה יהיה עם דנה?? אני משכנע את אורית לחכות עם העניין הזה. כוס אמק עומר!!! תמיד היה מין חרמן מגעיל כזה. בערב עומר אומר לי שהוא יוצא עם דנה לאירוע משפחתי של דנה. אמרתי לו:``עומר, תשמע אתה חייב לבוא אליי``? ``מה קרה?`` - הוא שואל -"עומר תגיע דחוף אליי, אל תעצבן אותי!!!!"... הוא מגיע אל הדירה שלי ושל עופר ורואה את אורית. הוא קיבל התקף לב. מה את עושה פה? מה את רוצה? סתום ת`פה שלך, עומר!!!!!!!!! ואז אורית בשיא האדישות והקרירות שלה אומרת לו בפנים ``עומר, אני בהריון ממך``. עומר הזיע, בכה , צעק השתולל. אחי, אתה אבא. אנחנו ידענו למה הוא בלחץ. בגלל דנה ובגלל שהוא חצה כל גבול. חברים זה חברים עומר עופר ואני שמנו ביחד 3000 שקל ושלחנו את אורית להפלה. נשבעו באמא שלנו שאם דנה יודעת מזה - העולם נחרב. אורית נעלמה מהשטח. ואז אחרי 3 חודשים - עומר נהרג בתאונת דרכים. לא אתאר מה קרה. אבל החבר שלנו, רבע מאיתנו נהרג. דנה נכנסה לדיכאון ועופר לא הלך לעבודה ואתה רואה חבורה מתפרקת. נשבעתי לעצמי שזה משימת חיי - לשמור על החברים שלי. עבר זמן מה והכל חזר לשיגרה. כל שבוע הייתי בקבר של עומר. ואז...לילה אחד ישן בדירה. 03:00 בלילה הטלפון מצלצל. דנה בטלפון: -``תום!!!!! בבקשה תגיע אליי דחוף!!!!!!!!`` -``מה קרה?`` -``הצילו!!!!!!!!!!!!!`` עופר!! עופר!!! הוא לא עונה. אני רץ לחדר שלו והוא לא שם. בדרך למטה אמרתי בטח הוא אצל חבר שלו ישן, בגלל שהחבר שלו היה צריך עזרה במחשבים. אני רץ מהר לאוטו מניע, יוצא מהחנייה שובר פנס וטס לדנה. אלוהים, רק לא אנס!!!! אני עולה לדירה שלה נכנס ופורץ את הדלת ורואה את הדבר שזה יהיה תמונת חיי: דנה ועופר בסלון. דנה נראית כאילו עברה מלחמה ועופר מורה לי ללכת לחדר שינה. אני נכנס ורואה דבר שלא יאמן. על הקיר שממול המיטה כתוב בדם את המילה ``בוגד``. אני לא מאמין, אני נוגע בזה. כוס אמק!! זה דם רץ לסלון חזרה. מה זה? מה אתה עושה פה? עופר היה אצל דנה והם שכבו. דנה התעוררה באמצע הלילה וראתה פתאום את זה.

scooby4

New member
א"א מס. 11 -

שלושת הסטודנטיות וונדי, דיינה וקלי מצפון קליפורניה בארה"ב, לא ידעו למה הן נכנסות כאשר הן הגיעו לחדרן במעונות הסטודנטים בקולג´ המקומי. לכאורה היה המקום נראה מוקף באנשים חברותיים וידידותיים, אך שמועה שהייתה רצה במקום, דיברה על סטודנט פסיכופט שהיה רוצח סדרתי, אך בדרכים מאוד לא שגרתיות. לאחר מספר חודשים של מגורים בדירתן החדשה, החל מטריד אלמוני להציק לדיינה באמצעות הטלפון. מידי יום הוא היה מתקשר אליה (בשעות שהייתה לבד) ומנסה לשכנע אותה להתאבד. דיינה ושותפותיה היו צוחקות על הסיפור, אך עד מהרה הבינו שהדבר לא היה מצחיק כלל: באחד הערבים, הגיעו וונדי וקלי לדירה, ומצאו את גופתה של דיינה תלויה בחבל מהתקרה. המשטרה לא מצאה במקום עדות למאבק פיזי כלשהו, ועל כן סיבת המוות שנקבעה הייתה התאבדות. מספר ימים לאחר מכן, וונדי ענתה לטלפון שצלצל ושמעה "את הבאה בתור.." מיד ניתקה את הטלפון והחליטה שהקו לא יחזור למקומו עד שיוחלף המספר. קלי לא הסכימה לכך והחזירה את שקע הטלפון למקומו, כיוון ש"אינה מוכנה לפספס שיחות חשובות". וונדי אמרה שהיא מסכימה, אבל שהיא לא מתכוונת לענות לטלפון יותר. מספר ימים לאחר מכן, כאשר וונדי הייתה לבד בדירה החל הטלפון לצלצל ללא הפסקה. וונדי עמדה בהחלטתה, ולא ענתה לטלפון. כעבור 4 שעות של צילצולים אינטנסיבים, הגיעה קלי לדירה וענתה לטלפון. היא קיבלה את ההודעה המצערת על מות אימה של וונדי. האירוע גרם לוונדי להחליט ולחזור לענות לטלפון, למרות הסיכון הקיים בדבר. לא איחר להגיע היום בו שוב צלצל אותו פיסכופט אל דירתן של שלושת הסטודנטיות, דווקא בשעה בה וונדי הייתה לבד. וונדי ענתה לטלפון ושילמה על כך בחייה. לא ברור כיצד, אך ככל הנראה שטיפת מוח שעשה הרוצח לוונדי גרם לה לקשור את עצמה לסלע ענקי בכניסה לקולג´, ולשרוף את עצמה אל מול קהל גדול של צופים. עכשיו נותרה רק קלי. אבל גם, לא להרבה זמן. מצבה הנפשי השבריר של קלי והאירועים הקשים שפקדו אותה, גרמו לה להתאבד מספר ימים אחרי מותה של וונדי. האירוע יצר שמועות רבות שקשרו את הסטודנט הפסיכופט לרצח שלושת הסטודנטיות. הבעיה בכל העניין היא שגם אם ייתפס מבצע שיחות הטלפון, לא ניתן יהיה לקשור אותו לרצח הסטודנטיות - הוא הרי לא ביצע שום דבר!!

scooby4

New member
א"א מס. 12 - מומלץ - מפחיד אנשים

זה היה לילה קר בספטמבר, הגשם תוףף על גג המכונית של ג'ורג ומרי וינסטון. הם נסעו בכבישים השוממים לביתם של חבריהם, משפחת הריסון, כדי לחגוג את האירוסין של בתם, ליסה. בנסיעה, ג'ורג ומרי הקשיבו לרדיו המקומי, שנינגן מוסיקה קלאסית. הם היו בחמש קילומטרים מהיעד כשהמוסיקה נקטעה, שדרן החדשות אמר שהמשטרה הנפיקה אזהרה חמורה, שאיש ברח מבית הכלא הערב. האיש, ג'ון דאוני. הוא רוצח שהרג שישה אנשים בעבר, ונעצר מלפני שנתיים. הוא מתואר כאיש גדול, מאוד חזק, ומסוכן בצורה קיצונית. האנשים באיזור צ'שייר מתבקשים לסגור את כל הדלתות והחלונות נעולים, ולהתקשר למשטרה מיד אם אתם רואים מישהו מתנהג באופן מוזר. מרי רעדה. "רוצח משוגע, והוא מסתובב שם איפשהו, זה מפחיד", "אל דאגה" אמר בעלה. "אנחנו כמעט הגענו, חוץ מזה, יש לנו לדאוג על דברים אחרים., המכונית מאבדת כוח מאיזשהי סיבה, זאת בטח הבעיה הישנה עם הקרבורטור. אם זה יעשה יותר גרועה, נצטרך לישון אצל ההריסון היום, ונתקן את זה לפני שניסע בחזרה מחר." בזמן שדיבר, המכונית התחילה להאט. ג'ורג לחץ על הדוושה, אבל המנוע רק "השתעל". למרבה המזל הם התגלגלו למין תחנת עצירה. כשהמנוע מת לגמרי, ג'ורג משך את המכונית לצד הדרך, וחנה ליד עץ גדול. "פיצוץ!" אמר ג'ורג בכעס. ומרי אמרה: "עכשיו נצטרך ללכת בגשם, אבל זה יקח לנו שעה לפחות. ועוד לי יש את נעלי העקב ואת הבגדים היפים שלי, הם יהרסו!" "טוב," אמר ג'ורג, "את תצטרכי לחכות כאן כמה זמן, אני אלך לבית הקרוב, ואתקשר למשפחת הריסון, מישהו יבוא לאסוף אותנו." "אבל ג'ורג!" אמרה מרי, "אתה שחכת את מה אמרו ברדיו?, יש איזה משוגע רצחני מסתובב שם!, אתה לא יכול להשאיר אותי כאן לבד!". "תצטרכי להתחבאות במושבים האחוריים של המכונית." אמר ג'ורג', "תנעלי את כל הדלתות, תשכבי על הרצפה מתחת לשמכה הזאת., אף אחד לא יראה אותך. כשאני אחזור, אני אדפוק 3 פעמים על הדלת, אם לא תשמעי 3 דפיקות, אל תפתחי!." ג'ורג פתח את הדלת, ויצא החוצה אל הגשם, הוא מהר נעלם לתוך החשיכה., מרי מהר נעלה את כל הדלתות, השתקעה בשמיכה מאחור, והייתה מוכנה לשכיבה ארוכה. היא פחדה והייתה מודאגת. אבל, היא הייתה אשה חזקה, בעלת רצון. היא לא חיכתה זמן רב, כשהיא שמעה רעש של שריטות, נשמע כאילו זה מגיע מגג המכונית, מרי הייתה מבוהלת עד עמקי נשמתה, היא הקשיבה, החזיקה את נשמיתה, אז היא שמעה 3 נקישות איטיות, אחת אחר השניה, עוד פעם על גג מכוניתו. האם זה בעלה? האם היא צריכה לפתוח את הדלת?, אז היא שמעה עוד דפיקה, ועוד אחת, זה לא היה בעלה, מישהו, או משהו אחר. היא רעדה מפחד, אבל הכריחה את עצמה לשכב דוממה. הדפיקה המשיכה, באמפ, באמפ, באמפ, באמפ. אחרי הרבה שעות לאחר מכן, כשהשמש זרחה, היא עדיין שכבה שם, היא לא עצמה עין לרגע. הדפיקות לא הפסיקו, כל הלילה נמשכו. היא לא ידעה מה לעשות, איפה היה ג'ורג?, למה הוא לא בא לקראתה?, לפתע, מרי שמעה 4 או 3 כלי רכב, נוהגים מהר בכביש. כולם עצרו מסביבה, הגלגלים שלהם חרקו על הכביש. סוף סוף! מישהו בא! מרי קמה במהירות והסתכלה מהחלון. היא ראתה 3 מכוניות משטרה. כמה שוטרים יצאו החוצה, אחד מהם רץ מהר למכונית, ומרי פתחה לו את הדלת. הוא לקח אותה ביד לכיוון מכונית המשטרה. "גברת, את בטוחה עכשיו" אמר השוטר. "תסתכלי ישר קדימה. תמשיכי להסתכל על מכונית המשטרה, אל תסתכלי אחורה, רק אל תסתכלי אחורה." משהו בדרך שבא הוא דיבר גרם למרי להיתמלא באימה קרה. היא לא יכלה לשלוט בעצמה. כ - 3 מטרים ממכונית המשטרה, היא עצרה. הסתובבה לאחור. הסתכלה על רכבה הריק, וראתה את ג'ורג תלוי על העץ מעל המכונית., חבל קשור מסביב לצווארו. כשהרוח נשבה גופו נע קדימה ואחורה, רגליו חבטו בעדינות על גג המכונית - באמפ, באמפ, באמפ, באמפ... *מומלץ למספרים בל"ג בעומר - קחו פיסת עץ ותדפקו עליה כדי להדגים את הקצב של הדפיקות בסיפור (משגע אנשים - מניסיון).

scooby4

New member
א"א מס. 13 -

בזמן המלחמה, חייל נאמן שלח לאימו כל שבוע מכתב כדי שהיא תדע שהוא בסדר. שבוע אחד, האם לא קיבלה מכתב ממנו והתחילה לדאוג. אחרי כמה שבועות היא קיבלה מכתב מהצבא שאומר שבנה מוחזק בידי האויב, והם מבטיחים לה שמתייחסים שם לשבויים בצורה טובה. אחרי כמה שבועות, האם סוף כל סוף קיבלה מכתב מבנה, הוא כותב: "אמא יקרה, תנסי לא לדאוג לי, הם מתייחסים אילנו טוב, ואני ישתחרר בקרוב, כשהמלחמה תיגמר. תוודאי שטדי הקטן יקבל את הבול על המעטפה לאוסף שלו. אוהב אותך, ג'ו.". האשה נורא שמחה לשמוע את החדשות, אבל התבלבלה כי לא ידעה מי הוא טדי הקטן. בכל אופן היא החליטה להוריד את הבול. הסתכלה על הבול ושמה לב שכתוב על הבול מאחורה: "הם חתכו לי את הרגליים".

scooby4

New member
א"א מס. 14 - "נפלתי מצחוק"

חברת ילדות ערכה מסיבת רווקות, לילה אחד לפני נישואיה ובעלה שלח לה כהפתעה רקדן חשפן, כהה עור חטוב ויפה תואר. הרקדן רקד והתפשט , הנשים שתו והשתוללו, שתו והשתוללו.....עד שאף אחת כבר לא זוכרת מה היה שם... הן התעוררו למחרת בשתיים בצהריים. החתונה נערכה בערב, באחד מהגנים שבאזור, החתן היה המאושר באדם. לאחר כתשעה חודשים מגיעים בני הזוג לחדר הלידה, הבעל מסייע לאישתו בלידה שאורכת כשמונה וחצי שעות, כשהתינוק יוצא לאוויר העולם, הבעל מחוויר ונוטש את המקום............התינוק כושי.

scooby4

New member
א"א מס. 15 - בדיחה יותר סבירה

איש קנה מכונית חדשה אבל בלי רדיו. לאיש היה נמאס שפורצים לו למכונית כל הזמן. כדי שלא יפרצו למכונית, שם שלט על השמשה האחורית - "ללא רדיו". יום אחד שחזר למכונית ראה את השמשה האחורית פרוצה וליד השלט שלו יש פתק. כתוב שם - "רק בדקתי".

scooby4

New member
א"א מס. 16 - *מ*ז*ע*ז*ע*

איש חזר הביתה מאוחר מלילה של שתיה עם חבריו. אשתו שמעה אותו נכנס ועזרה לו להיכנס למיטה. בבוקר אשתו התחילה להתלוננן על התנהגותו ועל איך שהיא דואגת לו כשהוא חוזר הביתה כה שיכור. הוא הסכים שאין לו שום זיכרון מאתמול בלילה, אבל אמר שאף פעם השתייה שלו לא גרמה לבעיה. כשהוא פתח את הג'ראג' כדי לצאת עם המכונית לעבודה, אשתו הביטה בו מהדלת במבט זעום והיא צורחת! האשה ראתה ילדה קטנה דרוסה על קידמת המכונית.

scooby4

New member
א"א מס. 18 - לא אהבתי

בשנת 1990, אדם אחד, טייל במצריים. הוא הגיע ליומו האחרון במצריים, שמח וכיייפי ורוצה לקנות לעצמו מתנה. הוא נכנס לחנות לפסלים ורואה שם המוני פסלים יפים ומיוחדים. לפתע הוא רואה משהו שמושך את עיניו, פסל של חתול שחור עם עניים ירוקות. פסלון קטן וחביב. "טוב נו, אם זה הפסלון שמוצא חן בעני, אני אקנה אותו" אומר לעצמו האיש החביב. הוא הולך לעבר מוכר החנות עם הפסלון ואומר לו שהוא רוצה לקנות אותו. לאחר שהוא מתמכך עם המוכר על מחיר, הוא יוצא מהמקום והולך למלונו המוזר. למחרת הוא כבר בטיסה לארץ למשפחתו הקטה... הוא פורק את המסוודות, נותן לביתו את מתנותיה, לאישתו הוא שם את התמונות באלבום שלה, ואת הפסלון הוא מניח על האח. יום עובר, והכל בסדר. החיים טובים והחופש מתמשך לו, ולפתע טלפון! רינג רינג!!! אמא של אישתו חולה מאוד והיא מבקשת מאישתו שתבוא אילה. טוב בסדר, היא אורזת דברים, לוקחת את ביתו ואומרת שהיא תחזור עוד כמה ימים. ונוסעת. הכל שליו, הכל בסדר והחיים ממשיכים. הלילה יורד, ואותו אדם (נקרא לו מעכשיו דוד) הולך לצפות במשחק כדורגל שמתקיים. הוא צופה במשחק ולאחר מכן בסרט פעולה מרהיב בערוץ 4. והולך לישון. לפתע הוא מתעורר, השעה 3 וחצי בבוקר. הוא שומע קולות מהסלון. זה נראה כמו קולות של מישהו שמסתובב בבית. ומפיל דברים בדרך. הוא חושב שאולי הוא שכח לכבות את הטלויזיה. הרי יש לו מערכת אבטחה כה משובכת בבית, שהסיכוי שפורץ ייכנס לביתו כה פעוט. הוא הולך לסלון, ולפתע הוא רואה את המנורה שנמצאת ליד הספה שבורה על הרצפה. והשולחן עליה עמדה המנורה, שרוט כולו, כאילו איזה חתול משוגע שרט את השולחן. הטלויזיה מכובת. הוא מביט סביבו ולא רואה שום חלון פתוח. הוא בודק את הבית, ושום חלון או דלת פתוחים. בסדר טוב, הוא בטח הפיל אותה כשהלך לישון ולא שם לב. הוא הולך לישון, אומר לעצמו שהוא יסדר בבוקר את הבלגן, והולך לישון. לפתע הוא מרגיש כאילו משהו חונק אותו. גרונו משוחרר, ולא תופסים בגרונו. אך חזהו נמחץ ומונע ממנו לנשום. הוא פוקח את עיניו, ומולו הוא מביט לתוך חתול שחור עם עניים ירוקות, אכזרי ומטורף בעל שיניים חשופות וריר נוזל מהם. לפתע החתול מילל בקול, ונראה כאילו הוא אומר משהו. אך זה לא ברור. "אתם בני האדם כל הזמן מתעללים בנו" אומר החתול לפתע. בקול מצמרר ואכזרי. "כעת זהו תורנו להתעלל בכם" הוא אומר בקולו המצמרר ושורט את דוד בפניו. ולפתע נעלם. דוד מתעורר בבוקר, זוכר את אמש לילה. וחושב שהכל חלום. הוא הולך להתרחץ. ולאחר שהוא מתרחץ הוא מצחצח שניים עדיין ישנוני, ואפילו לא שם לב לשריטה הבולטת שעל לחיו הימנית. היום עובר כרגיל. הלילה יורד, ודוד שוב על הטלויזיה, צופה במשחק כדורגל, חדשות ואז איזה סרט פעולה טוב. הוא הולך לישון. סוגר את החלונות הדלתות, מפעיל את מערכת האבטחה והולך לישון. בלילה הוא מתעורר, השעה 4:20 לפנות בוקר, והוא שומע חתול מילל לו בסלון. הוא נכנס לסלון ורואה שהספה כולה שרוטה, הוא מביט על הפסל חתול שהוא קנה במצריים, והפסל לא שם!!! בפחד רב הוא הולך לעבר המטבח, ושולף סכין קצבים. בזמן השליפה הוא מרגיש כאילו משהו מוזר מתהלך מאחוריו. הוא מסתובב, ורואה חתול שחור חולף על פניו מחוץ למטבח. הוא מתכונן לצאת מהטבח לרדוף אחר החתול. אך צל ענקי של חתול ענקי עוצר מפניו. באותו קול כמו ב"חלום" שעבר אומר הצל לדוד: "התקרב בן אדם, התקרב לסופך" דוד יוצא עם הסכין שלוף והחתול הענקי מזנק עליו ושורט אותו. דוד נופל והחתול הגדול נעלם. דוד מביט בחתול שחור קטן עם עניים ירוקות יורד לעבר המרטף. דוד יורד אחרי החתול, ושם הוא מביט בעניים ירוקות אדירות של חתול גדול שחור. החתול הגדול מזנק ושורט את רגליו של דוד. דוד נופל מחוץ למרטף ורואה את החתול הקטן השחור יוצא לעבר הסלון. הוא הולך לסלון, אין איש ואין חתול שם. לפתע הוא שומע כאילו משהו שורט את דלת הכניסה מבחוץ. כאילו הוא רוצה להיכנס. דוד דורך את הסכין ומתקונן לתקוף. הוא פותח את הדלת ולפניו נמצאות ביתו ואישתו. ששואלות למצבו. הוא מביט לעבר האח ורואה את הפסל של החתול השחור הקטן. הוא רץ לעבר הפסל ומטיח אותו ברצפה ושובר אותו לרסיסים.

scooby4

New member
א"א מס. 17 - נחשו מי ליקק אותי ../images/Emo8.gif

הסיפור הוא על טלי בת ה - 12. ערב אחד ההורים שלה הוזמנו לארוחת ערב אצל הבוס של האבא, ולא מצאו שמרטף לטלי. הם אף פעם לא נהגו להשאיר את טלי לבד בבית, לפחות לא בערבים. אבל טלי, שהרגישה שהיא מספיק בוגרת בשביל להישאר לבד, ניסתה לשכנע את ההורים שלה שהיא כבר לא ילדה קטנה, ושהיא בת 12 כבר, ממש נערה, ושהיא תנעל את הדלת ותשאיר אור במרפסת והכל יהיה טוב. לאחר מסע ארוך של שיכנועים, הסכימו ההורים בלית ברירה להשאיר את טלי לבד. טלי הרגישה כמו גדולה - הכינה לה פופקורן, ראתה טלוויזיה, שיחקה עם רקס. מאז שטלי הייתה ילדה קטנה, היא נהגה לשים את היד שלה מחוץ לשמיכה, להושיט אותה מחוץ למיטה, ורקס היה בא ומלקק את היד, וכך היא הייתה נרדמת. לאחר כמה שעות של צפיה בטלוויזיה, טלי הייתה נורא עייפה והחליטה להירדם בסלון, כי לא היה לה כוח לחזור לחדר. היא הושיטה את היד מחוץ לספה, רקס ליקק אותה וככה היא נרדמה. פתאום, באמצע הלילה, היא התעוררה, היא שמעה טפטוף מעצבן כזה, נורא רועש - פלופ, פלופ, פלופ... היא הלכה לכיור במטבח, לבדוק אם הברז פתוח קצת. הוא לא היה. היא סגרה אותו עוד קצת, כדי להיות בטוחה. שוב, היא חזרה לספה, הושיטה את היד, הוא ליקק אותה, והיא נרדמה. פלופ, פלופ, פלופ... שוב היא התעוררה. הפעם היא הלכה לאמבטיה בקומה התחתונה, וגם שם הברז היה סגור. היא סגרה אותו עוד יותר, ליתר ביטחון. היא חזרה לספה, מותשת, הושיטה את היד, הוא ליקק אותה, והיא נרדמה. פלופ, פלופ, פלופ, פלופ... הפעם זה כבר ממש הרגיז אותה! היא הלכה לאמבטיה בקומה השניה, סגרה את הברז כל כך חזק עד שכאבה לה היד. ושוב, חזרה לספה, הוא ליקק לה את היד, והיא נרדמה. פלופ, פלופ, פלופ... די! כמה כבר אפשר?! הפעם היא קמה, עשתה סבב בכל הברזים בבית, סגרה את כולם טוף טוף, והטפטוף המעצבן לא נפסק! טלי הייתה מיואשת... היא הייתה כל כך עייפה... רגע! היא שכחה את המרתף! היא ירדה למרתף, עייפה כל כך... מדרגה אחר מדרגה אחר מדרגה, באיטיות... פתאום היא קפאה. היא פלטה כזאת צריחה, בכל הבית שמעו אותה. רקסי!!!!!!! היא לא האמינה למראה עינייה... רקסי היה תלוי על חבל, שחוט כולו, והדם שלו מטפטף על הריצפה. פלופ. פלופ. פלופ. טלי הייתה המומה כשהיא ראתה את הכתוב על הקיר: "לא רק כלבים יודעים ללקק"... הכתוב נכתב בדם הכלב.

scooby4

New member
א"א מס. 19 - רק לאנשים שלא נגעלים

בעיר הגדולה מסתובבים להם ילד קטן ואמו. הילד אומר לאמו שרוצה לעשות פיפי, אז אמו לקחה אותו לשירותים של הנשים. הילד התעקש ורצה ללכת לשירותים של הגברים. אמו הסכימה וחיכתה לו מחוץ לשירותים. עברו 5 דקות ואז קבוצה של נערים יצאו משירותי הגברים צוחקים וצוהלים להם. האמא כבר מודאגת, עברו כבר יותר מעשר דקות. היא עצרה ברנש שעבר שם ואמרה לו שהבן שלה שם, והיא רוצה שהוא יגיד לו למהר. האיש נכנס לשירותים, כעבור כמה שניות שמעה האמא את האיש מקיא. הוא ראה את בנה יושב על האסלה עם ראשו חתוך, הפין והאשכים שלו חתוכים גם, תקועים בפיו.

scooby4

New member
א"א מס. 20 -

פעם היה בחור צעיר, מלא בכסף שאהב משום מה להמר. אמו האלמנה זכתה בירושה ענקית מבעלה והייתה מממנת את כל גחמותיו של בנה. על יד שמאל שלה היו שתי טבעות זהב יקרות ערך שקיבלה בירושה שעברה מדור לדור. בצוואתה רשמה האם את כל ממונה על בנה ורק הערה קטנה הוסיפה, שעל בנה לקבור אותה עם שתי הטבעות. ובכן הגיע היום והאם נפטרה, הבן קיבל את כל הממון העצום והתחיל לחיות כמו מלך, אבל הכסף אזל לו מהר מאוד במשחקי ההימורים שלו. הוא החליט ללכת לקברה של האם ולהוציא משם את הטבעות כדי להמשיך בחיים הטובים. הוא חפר וחפר והגיע אל הגופה. הטבעות היקרות נצצו והוא ניסה להוציא אותם. אחרי שלא הצליח כרת את שתי אצבעותיה כיסה את הקבר והלך שמח לדרכו. הוא מכר את הטבעות וחזר לכייף. אחרי זמן מה הוא נסע לו בכביש שומם וראה אישה עומדת בצד הדרך, מרחמים עצר לה את הרכב ולקח אותה טרמפ. התחיל לדבר איתה ואז שם לב שאין לה שתי אצבעות אז הוא שואל אותה מה קרה לאצבעות שלו והיא עונה לו: "אתה לקחת לי אותם!!!" צעקה מול פניו.

scooby4

New member
ולסיכום../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

וואו אני מת מעייפות, הותשתי... טוב אז מה שרציתי להגיד בסך הכל זה התוכן עניינים לאגדות, כלומר הכותרת של כל אחד, וגם אחר כך אני אכתוב הערה לאגדה מס. 13 - רשימת אגדות: 1. אלוהים לקח אותו 2. ברוך הבא למועדון האיידס 3. אגם בודום 4. האיש הקירח 5. האמא המודאגת 6. האשה המסכנה 7. האשה המעוותת 8. האשה שבכביש 9. הבעיות הלא פתורות 10. החבורה 11. הסטודנטיות 12. הרוצח ברדיו 13. השבוי בצבא 14. התינוק והחשפן 15. ללא רדיו 16. לשתות ולנהוג 17. מי ליקק לי את היד ? 18. פסל החתול 19. שירותי הגברים 20. שתי האצבעות *הערה לאגדה אורבנית מס' שלוש עשרה - האגדה מבוססת על סיפור אמיתי. במהלך מלחמת ויאטנם חיילים שבויים נהגו לשלוח מכתבים עם בול שמאחוריו כתובים כל מיני דברים שעלולים להראות שהאוייבים מתעללים בהם (הרי המכתבים עברו בדיקה לפני השליחה).

x project

New member
שיואו!!

יש פה המון אגדות שלא שמעתי עליהם והם ממש ממש טובות!! אחלה סקובי! עכשיו יש לי אוצר אגדות גדול יותר

scooby4

New member
עוד הערה לאגדה שלא נמצאת פה...

זוכרים את האגדה של הכנופיות באמריקה, שכשמתי נהג כלשהו מאותת לנהג השני (חבר מהכנופייה) להדליק פנסים אז הוא עוקב אחריו ורוצח אותו ? קיצר מי שראה דוסון קריק גם יודע על מה אני מדבר. ההערה שלי היא שבדקתי ומצאתי, שהסיפור הזה לא נכון בכלל, אף פעם לא קרה.

black flower

New member
הקטע עם המכוניות זה דבר יחסית ישן..

יש מלא אגדות עירוניות.. מי שראה "אגדה עירונית" ו"אגדה עירונית2" יודע על מה אני מדברת.. אני הכי אהבתי שאתה מתעלף כי סיממו אותך או היכו אותך ואתה מוצא את עצמך באמבטיה מלאה בקרח...אתה לא מרגיש כאב... ואז אתה מסתכל הצידה ורואה את הכליות שלך על צלחת! ויש את הקטע עם המכוניות...שאם אתה בא למישהו מול המכונית..(סתם בצחוק...אתה לא באמת מתכוון להתנגש בו) והוא מהבהב לך אתה עושה פרסה רודף אחרי וגורם לו להתהפך בשוליים של הכביש.. ויש את האגדה עם הכלב במיקרו...עכשיו זה משהו שלא קיים! יש לך כלב...אתה עושה מסיבה...אתה שותה הרבה...אתה נכנס למטבח ואתה מגלה שהכלב שלך נצלה במיקרו :))) ויש את האגדה הכי ידועה בעולם! הרוצח במושב האחורי של האוטו... ברגע שאתה מגלה שהוא שם אתה משום מה צורח.. צרחה אחת שלך וגרזן פוגש אישית את הצוואר שלך :))) וזהו...לבנתיים

black flower

New member
ואיך יכולתי לשכוח!!

אחת האגדות האהובות עליי...אחרי הכליות! זה יותר מופנה לבנות...הן אלה שסובלות מטראומה אחר כך.. זוג יושב במכונית ביער חשוך... הם מתמזמזים.. פתאום הגבר שומע רעשים מבחוץ...הוא יוצא מהאוטו (בטיפשותו הרבה) כדיי לבדוק את השטח! לוקח לו יותר זמן מהצפוי... הבחורה נלחצת קצת.. פתאום הרוצח מפתיע אותה ליד החלון או מול האוטו...היא נלחצת יותר והיא יושבת בכסא הנהג.. היא שומעת חריקות על האוטו והיא לא מבינה מה זה.. בגלל שהיא כל כך מפחדת היא לוחצת על הגז והיא לא מבינה שהיא הרגע הרגה את חבר שלה... הוא היה תלוי מעל המכונית...הגג של האוטו היה הדבר היחיד שהחזיק אותו עוד כמה דקות בחיים... פשוט קלאסי!!

scooby4

New member
באגדה אחת את קצת טעית -

האגדה עם הרוצח במושב האחורי - זה גם מנהג של כנופיות אשר חבר מהכנופיה מתחבא במושב האחורי של מכונית של אישה, והוא מפתיע אותו עם גרזן וחותך לה את הירך, כך האתגר אומר בכנופיות. הסיפור לא אמיתי כמובן.

למעלה