פרוייקט ל"ג בעומר!

Idan91

New member
ואותי מעניין:

איך בדקת?

scooby4

New member
איתרתי אותו ../images/Emo13.gif

אבל לפני שאני אתן לינק אז אני גם יפרסם ממנו כמה אגדות מאוד מעניינות שמצאתי, יש שם מאות. אגדה מעניינת שמצאתי היא על הסרט "בת הים הקטנה" שדיסני הוציאו בשנות התשעים. הסתבר באותה תקופה, שעל העטיפה של הקלטת ישנו מן חלק של טירת זהב אשר נראה כמו... איך להסביר... "פין". כן, פין. לא מאמינים ? תסתכלו בתמונה. מאחורי הקטע הזה המציאו פשוט מן אגדה אורבנית קטנה ולא בהכרח מפחידה. צייר אשר עבד בדיסני, החליט להתנקם בחברה ולצייר את הפין מבלי שום ידיעה של אף צייר אחר בחברה. מניע ? - הלכו לפטר אותו. האם האגדה נכונה ? - זהו, שלא. הרבה האמינו אז שהסיפור הזה נכון אבל לקח הרבה זמן עד שהסתבר שזה לא נכון, ומעולם לא קרה.

ד ג י

New member
אני מכיר שבאיזה סרט של דיסני

אני חושב שגם בת הים הקטנה, יש כל כמה תמונות תמונה אחת שלה כשהיא ערומה, אבל בגלל שזאת רק תמונה אחת קשה מאוד לראות את זה כי מי שלא יודע התמונות רצות מהר מאוד בסרט מצויר

Idan91

New member
וואי,

אני זוכרת את זה עוד מראשיתו של הפורום, אבל אז לא היה לנו הסיפור המלא..

black flower

New member
שיואו!!!

זה עשה לי צמרמורת!! זה אומר שזאת אחלה אגדה/צ'יזבט!! איזה ענק!!!

WallFlower

New member
זה מטורףףףףףףף!! אין סיכוי שאני

אספיק לקרוא את כל זה!!!!!!!!

scooby4

New member
בדיוק היום שמעתי א"א חדשה -

מישהו היום סיפר לי את זה היום וזה הולך ככה : מלפני 9 שנים בפארק הלאומי ילדה נעלמה במסיבת יום הולדת ומאז לא מצאו אותה ולא יודעים אם היא נחטפה או נרצחה. השנה היה רצח בפארק הלאומי (של בן אדם כלשהו) ותפסו את הרוצח. בחקירה הרוצח הודה שהוא האיש שרצח את הילדה מלפני 9 שנים בפארק הלאומי, וכששאלו אותו איפה הגופה של הילדה אז הוא אמר שהוא קבר אותה במקום בו כל הילדים רקדו, כלומר שהם רקדו על הגופה שלה.

WallFlower

New member
לא דיברנו על זה כבר?

יש לי דז'ה וו...כן דיברנו ואני הערתי על הקטע עם הביוטופ...לא משנה... זה באמת סיפור קריפי...

למעלה