פרוייקט מוזיקה- עדכון + פרטי מפגש ראשון!

נטעש

New member
סבבה

החלון\ נטע שיינס (נטעש) איך בין אצבעותיי הוא ברח? אחרי כל מה שעברתי, הפילו אותי בפח ולעצמי לעולם לא אסלח. חלון אחד גדול שיכול לשנות את עתידי חלון אחד שיכול, לשנות את כל כולי ואולי אני קצת מפחדת, אך ביחד עם פאן, לבד אני לא נשארת. עברתי דברים קשים ועוד אעבור ועברתי דברים מפחידים, אבל את הפחד אעצור. חלון אחד גדול שיכול לשנות את עתידי חלון אחד שיכול, לשנות את כל כולי ואולי אני קצת מפחדת, אך ביחד עם פאן, לבד אני לא נשארת.

שיר יפה :)

נראה לי שההרשמה לתחרות התחילה רשמית, אז אפשר כבר לשלוח שירים :) תשלחו כל דבר שיש לכם, יכול להיות שתפרסמו שיר שתחשבו שהוא רע ואנחנו נאהב אותו.

JustRain

New member
מה טוב בוואלה?

נתקע כל הזמן. לא שולח מיילים ולא מקבל. זוועה. כשהייתי בוואלה, 75% מכל המיילים שלי היו ספאם. בג'ימייל אני מקבלת אחד לחודשיים, במקרה הרע.

אני לא מקבל ספאם בכ-לל.

היו כמה כשאודי התעסק עם המייל, אבל עכשיו כבר אין... וואלה זה הכי טוב אחרי Gmail, ולא בא לי לשתף פעולה עם גישת ה"נו-זו-רק-פרסומת" שלהם...

האבק

New member
נכון

אתה לא מקבל ספאם, וחצי מהאימיילים ששולחים לך. כבוד ויקר למערכת הסינון של וואלה!

JustRain

New member
../images/Emo6.gif

אבל אצלי היא פשוט לא פעלה - ספאם וספאם וספאם. ועוד ספאם.

י ע ר ה 4

New member
אני יכולה לעזור

אני יודעת לשיר ואני שרה במקהלה שנה ושרתי גם בתחרויות אז אני יכולה לעזור אם אתם צריכים

Dubie

New member
../images/Emo90.gif אואואואו!

אני כ"כ רוצה. כעקרון, אני שרה. וגם כותבת. אני אצרף פרטים מחר או משהו. רק אל תשכחו אותי, אני חושקת בזה. D:

dahoe

New member
ככה!

קריטריונים מתקבלים על הדעת! אולי תכנס בי מוזה ואני אכתוב משהו מתישהו... אולי אפשר להיות בצוות השופט? אולי אני אהיה טוב בזה?

Fairywitch

New member
אני אשמח לשיר../images/Emo9.gif

אני אפילו יודעת, ובמה זאת אהבה גדולה שלי.

והנה לכם- תפקיד מבוקש!

בסוף נהיה מקהלה
(מה לעזאזל סהר עושה בפורום בשעות כאלה?! שמישהו יחבוט בי! מהר!)

למעלה