פרוייקט מוזיקה- עדכון + פרטי מפגש ראשון!

Fairywitch

New member
עשינו עסק../images/Emo6.gif

היי, הייתי בלהקה ייצוגית של עיריית חיפה

אע. ../images/Emo69.gif

חנה, את.. היית בעולמות? את ראית (או יותר נכון, שמעת) איך אודי שר?! ואת עדיין רוצה לשיר איתו?!?! (יאא, אני מכירה מישהו שהיה בלהקה הייצוגית של חיפה ^^)

../images/Emo168.gif חשוב!

בימים אלה ממש אנו קובעים פגישה ראשונה :) התאריך המסתמן: יום ראשון, ה-24. זה יוצא חופש, למי שמתעניין. אשמח אם כל מי שמתכוון לבוא יודיע פה. מיקום ושעה כבר נודיע לכם אישית. יאי :)

האבק

New member
אוי אני חושב שאני לא אוכל

עד ה-28 אני תפוס לגמרי. אחר כך אני פנוי לגמרי

Dubie

New member
../images/Emo90.gif לאלאלאלאלא!

אני.. אני.. עסוקה. אבל עכשיו אני הולכת להיות עסוקה להרבה זמן, אז.. נראה, אולי אני אצליח לפנות לי קצת זמן.

גם אני רוצה...

אני לא ידועה כמלחינה גדולה, אבל אני מסכימה עם סהר. שתינו שרות לא רע בכלל. אשמח להשתתף

האבק

New member
הנ"ל היא נתנאלה דוידוביץ', האחת והיחידה ../images/Emo13.gif

סוף סוף את כאן!

פרוייקט מוזיקה- עדכון + פרטי מפגש ראשון!

שלום שלום לכם :) קודם כל, מצטער שאני מבריז מהפורום ומהאתר- אבל יש עכשיו תקופת עבודות באוניברסיטה הפתוחה [עדיף לא לשאול], וזה אומר שנדיר שאני עושה עוד משהו חוץ ממקליד מספרים ומטריצות. בכל מקרה, עדכוני HMM: אנחנו בתהליכים לקביעת מפגש ראשון. אני אשמח אם כל מי שיכול להשתתף, יודיע כאן על הימים בהם הוא יכול, בשבועיים הקרובים. תודה רבה לכל מי שהתנדב, בן הסטודנט המיואש

האבק

New member
בקשר למפגש -

אני מאד רוצה להגיע. אני יכול אחרי ה-28 יוני (יום ה' בשבוע הבא). מצד שני אני לא הולך לשיר ולא הולך לנגן בפרוייקט לכן אפשר לקיים מפגש גם בלעדי

דווקא זה בעייתי לי..

אני מעדיפה שזה יהיה כמה שיותר ביוני, כי ביולי יש לי בגרות בפיזיקה. ובמתמטיקה, אם כבר מדברים.

limilu

New member
אווו, לגמרי הייתי רוצה.

לשיר כלומר. אין לי קואורדינציה טובה לשום דבר אחר.

למעלה