פרוייקט מסלול - חצי הגמר!!!

shiratel

New member
פרוייקט מסלול - חצי הגמר!!! ../images/Emo124.gif

הגענו למשימה האחרונה והמכריעה - והיא לא הולכת להיות קלה! זוכרות את השאלונים שאתן וחברותיכן המעצבות מילאתן? שימו לב אליהם טוב, ותשמרו אותם, ואתן גם בהחלט יכולות להתייחס לבגדים שהן עיצבו לעצמן - כי עכשיו אתן מעצבות למעצבת אחרת! יעל, את מעצבת להילה; הילה, את מעצבת לגלי; גלי, את מעצבת לזוהר; זוהר, את מעצבת ליעל; עליכן לעצב לחברתכן בגד ים, שיתאים לאופיה (רמז - ביישנית? בטחון עצמי גבוה?) ולדברים שהיא אוהבת. בנוסף לבגד הים, עליכן לעצב בנוסף לבגד הים פריט מיוחד איתו תוכל הבחורה ללכת לפני או אחרי השחייה. למשל - חצאית או מכנס, חלוק יפה, או כל דבר העולה לרוחכן. המפתח כאן הוא יצירתיות! בגד הים יכול להתאים לגיל הנוכחי, או לגיל יותר מבוגר (יש לציין כמובן). ואתן בהחלט מוזמנות להתייעץ אחת עם השנייה, במסרים, להחליף כתובות מסנג'ר, מה שבא לכן! לאחר מכן גם תקחו חלק קטן בשפיטה את הבגד של חברתכן - האם הוא התאים לכן במידה מספיקה? אני מצפה מכן להשקעה מירבית, כי זוהי המשימה שקובעת מיהן שלושת הפיינליסטיות שלנו!!!
המתמודדות הן:
זוהר משה yaele2 hila491 Gali Girl
השופטים הם:
Effoliation P i x i e s Ss H A D A S sS the whole shebang ל י ה י ל י ואני - shiratel
תאריכים:
- לעצב ולשרשר יש עד יום שבת (5.1). - מראשון (6.1) עד שלישי (8.1) אני אשרשר את הסקיצות ותוכלו לתת כוכבים לעיצוב שאהבתם. - ביום רביעי (9.1) אני אפרסם מי המועמדים להדחה, ועל השופטים יהיה לתת לי את הדירוג עד יום שישי (11.1). - ביום שבת (12.1) אפרסם את התוצאות ובראשון (13.1) יתחיל הגמר הגדול!!! וכידוע, אם יש בעיות בזמנים, לפנות אליי במסרים ואשתדל ללכת לקראתכם. זה ממש חשוב שתודיעו לי על איחור או בעיה כי אם לומר את האמת, אם יצא מצב שבו אחת המתמודדות לא תגיש פשוט הגמר יתחיל. זה סתם יהרוס את הרצף של המשחק ואת ההנאה שבתחרות. בגלל זה אני מבקשת אין סוף פעמים, לא להעלם! להודיע!!!

shiratel

New member
דבר נוסף וחשוב! ../images/Emo124.gif

מתמודדות, בבקשה לסמן
כדי להראות לי שאתן כאן, קראתן את המשימה ואתן בתהליך של עיצוב או לקראת עיצוב. תודה
לנוחיותכן, אני אצרף כאן את השאלונים על המעצבות האחרות כדי שתוכלו להשתמש בהן:
קצת על גלי:
שם/כינוי: גלי, Gali Girl גיל: 12, התלבושת שעיצבתי לגיל מאוחר יותר. סגנון לבוש אהוב: הסגנון שלי זרוק ברובו, אבל כולל דברים ייחודיים ומיוחדים כמו אקססוריז בעבודת יד או נעליים יקרות שאני מקבלת. צבע אהוב: כחול-צי מאכל אהוב: סושי וסטייק *__* סגנון מוזיקה אהוב: רוקשוח ואפל. (XD) ביישנית? לא ממש חברותית? כן D: בעלת בטחון עצמי גבוה? בשנה האחרונה אני בונה אותו החברים שלי אומרים עליי ש... אני חברה טובה, נאמנה, ותמיד תשמח לשמוע את הבעיות של השניה.
קצת על זוהר:
שם: זוהר
גיל: 15 סגנון לבוש אהוב: שיקי ומיוחד. חבל שלא יוצא לי להתלבש ככה יותר מדי
צבע אהוב: בבגדים? חום מאכל אהוב: יש כל כך הרבה
. נראה לי שעוגיות ריבה וצימוקים שאמא שלי מכינה חחח סגנון מוזיקה אהוב: אין סגנון אהוב אבל יש זמר. עברי לידר (
) ביישנית? לא חברותית? כן בעלת בטחון עצמי גבוה? לא מופרז אבל כן. החברים שלי אומרים עליי ש... לא יודעת
תשאלו אותם
אבל אני מניחה שיגידו שאני צועקת וצוחקת הרבה
קצת על הילה:
שם: הילה גיל: בת 13 סגנון לבוש אהוב: אני אוהבת סגנון יותר קלאסי.. גזרות ובדים מפעם אבל עם תוספות חדשניות וצבעוניות.. צבע אהוב: אין לי ממש צבע אהוב.. מאכל אהוב: בשרים... יאמי.. (לא סתם יש לי גנים ארגנטיניים..
) סגנון מוזיקה אהוב: הרבה דברים.. לא עולה לי עכשיו... ביישנית? כן.. חברותית? תלוי למי
.. בעלת בטחון עצמי גבוה? עובדת על זה.. החברים שלי אומרים עליי ש... אני ביישנית, שאני מתלבשת יפה (יאי!)..
קצת על יעל:
שם: יעל. גיל: 13.5 סגנון לבוש אהוב: מודרני, קלאסי, קז'ואל, אלגנטי. צבע אהוב: כל הצבעים!!! בעיקר: כחול, לילך, סגול, אדום, לבן ושחור. מאכל אהוב: סלטים, פירות, גלידות ושוקולד, אה ובשר! סגנון מוזיקה אהוב: פופ, רוק וקצת מטאל. ביישנית? לא ממש. חברותית? כה. החברים שלי אומרים עליי ש... מאיפה לי?! תשאלו אותם.
עיצוב מהנה לכולן!

shiratel

New member
נכון.

אבל לא ידעתי שיפרשו כ"כ הרבה אז יצא ככה שזה משימת חצי הגמר

shiratel

New member
דבר נוסף וחשוב! ../images/Emo124.gif

מתמודדות, בבקשה לסמן
כדי להראות לי שאתן כאן, קראתן את המשימה ואתן בתהליך של עיצוב או לקראת עיצוב. תודה
לנוחיותכן, אני אצרף כאן את השאלונים על המעצבות האחרות כדי שתוכלו להשתמש בהן:
קצת על גלי:
שם/כינוי: גלי, Gali Girl גיל: 12, התלבושת שעיצבתי לגיל מאוחר יותר. סגנון לבוש אהוב: הסגנון שלי זרוק ברובו, אבל כולל דברים ייחודיים ומיוחדים כמו אקססוריז בעבודת יד או נעליים יקרות שאני מקבלת. צבע אהוב: כחול-צי מאכל אהוב: סושי וסטייק *__* סגנון מוזיקה אהוב: רוקשוח ואפל. (XD) ביישנית? לא ממש חברותית? כן D: בעלת בטחון עצמי גבוה? בשנה האחרונה אני בונה אותו החברים שלי אומרים עליי ש... אני חברה טובה, נאמנה, ותמיד תשמח לשמוע את הבעיות של השניה.
קצת על זוהר:
שם: זוהר
גיל: 15 סגנון לבוש אהוב: שיקי ומיוחד. חבל שלא יוצא לי להתלבש ככה יותר מדי
צבע אהוב: בבגדים? חום מאכל אהוב: יש כל כך הרבה
. נראה לי שעוגיות ריבה וצימוקים שאמא שלי מכינה חחח סגנון מוזיקה אהוב: אין סגנון אהוב אבל יש זמר. עברי לידר (
) ביישנית? לא חברותית? כן בעלת בטחון עצמי גבוה? לא מופרז אבל כן. החברים שלי אומרים עליי ש... לא יודעת
תשאלו אותם
אבל אני מניחה שיגידו שאני צועקת וצוחקת הרבה
קצת על הילה:
שם: הילה גיל: בת 13 סגנון לבוש אהוב: אני אוהבת סגנון יותר קלאסי.. גזרות ובדים מפעם אבל עם תוספות חדשניות וצבעוניות.. צבע אהוב: אין לי ממש צבע אהוב.. מאכל אהוב: בשרים... יאמי.. (לא סתם יש לי גנים ארגנטיניים..
) סגנון מוזיקה אהוב: הרבה דברים.. לא עולה לי עכשיו... ביישנית? כן.. חברותית? תלוי למי
.. בעלת בטחון עצמי גבוה? עובדת על זה.. החברים שלי אומרים עליי ש... אני ביישנית, שאני מתלבשת יפה (יאי!)..
קצת על יעל:
שם: יעל. גיל: 13.5 סגנון לבוש אהוב: מודרני, קלאסי, קז'ואל, אלגנטי. צבע אהוב: כל הצבעים!!! בעיקר: כחול, לילך, סגול, אדום, לבן ושחור. מאכל אהוב: סלטים, פירות, גלידות ושוקולד, אה ובשר! סגנון מוזיקה אהוב: פופ, רוק וקצת מטאל. ביישנית? לא ממש. חברותית? כה. החברים שלי אומרים עליי ש... מאיפה לי?! תשאלו אותם.
עיצוב מהנה לכולן!

shiratel

New member
תפוזבל../images/Emo46.gif שרשרו לזה שלמטה../images/Emo4.gif

יובל, למחוק בבקשה! תודה

Gali Girl

New member
ההגשה שלי |מגפון|

עיצבתי בגד ים לזוהר משה. לפי הסגנון שלה, והעיצובים שלה בנתיים בתחרות, זוהר היא מתוחכמת ואלגנטית- משמע בגד הים חייב לשקף את זה. בחרתי לעצב לזוהר בגד ים שלם עם טוויסט- שני "חתכים" מעוגלים משני צידי הבטן. סרט שחור קושר את שני ה"חתכים" ויוצר כיווצים בבגד הים.בחלקו הפנימי של הבגד ישנם תופסנים קטנים שתפקידם לחבר את רצועות החרוזים, שממוקמות מתחת לחתכים, ומתקבל מראה מיוחד מאוד. אני יודעת שלמרות שנדרשת מעט השקעה להרכבת בגד הים, המראה שמתקבל בהחלט שווה את זה. בהצלחה לכל המתמודדים!

Gali Girl

New member
אוי ואבוי !!!

הסורק שלי לא עובד , שוב
(מי שלא יודע- יצאתי מהתחרות בגלל בעיות בסורק) לכן אני אסביר איזה פריט אני מוסיפה: מכנסי סופר-סקיני ג'ינס בצבע אפור בהיר- הם הופכים את הבגד ים למעין חולצה אומנותית ש"נבלעת" במכנס. מקווה שמישהו הבין ): אוף זה ממש מבאס.

למעלה