או לצלם במצלמה דיגיטלית ולהעביר למחשב?
ז זוהר משה New member 9/1/08 #46 טוב אני רואה שהענינים לא מתקדמים אז אני אכתוב כבר... הצורה של הבגד ים מאוד מענינת למרות שהצבעים קצת לא לטעמי. אני אישית ממש מתעבת סקיני, אבל זה לא שהיית אמורה לדעת את זה או משהו אולי עם מכנס אחר זה יכל להיראות אחרת. בסה"כ, די אהבתי את הבגד ים ואת המראה הכללי פחות. בהצלחה
טוב אני רואה שהענינים לא מתקדמים אז אני אכתוב כבר... הצורה של הבגד ים מאוד מענינת למרות שהצבעים קצת לא לטעמי. אני אישית ממש מתעבת סקיני, אבל זה לא שהיית אמורה לדעת את זה או משהו אולי עם מכנס אחר זה יכל להיראות אחרת. בסה"כ, די אהבתי את הבגד ים ואת המראה הכללי פחות. בהצלחה
ז זוהר משה New member 10/1/08 #55 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כאמור הבגד ים ממש מתוק ואני בחיים לא הולכת עם סקיני ג'ינס ולכן 3
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כאמור הבגד ים ממש מתוק ואני בחיים לא הולכת עם סקיני ג'ינס ולכן 3
ז זוהר משה New member 4/1/08 #26 הבגד של יעל ../images/Emo13.gif בחרתי לעצב בגד שיתאים גם לילדה בגילנו ולא ל"יעל המבוגרת". מדובר בבקיני בצבעים של סגול, תכלת וכחול (הצבעים האהובים עליה) ושימלת מיני בצבעי תכלת-חום. הסגנון מודרני, סגנון שיעל ציינה שהיא אוהבת. מקווה שיעל תאהב את זה
הבגד של יעל ../images/Emo13.gif בחרתי לעצב בגד שיתאים גם לילדה בגילנו ולא ל"יעל המבוגרת". מדובר בבקיני בצבעים של סגול, תכלת וכחול (הצבעים האהובים עליה) ושימלת מיני בצבעי תכלת-חום. הסגנון מודרני, סגנון שיעל ציינה שהיא אוהבת. מקווה שיעל תאהב את זה
S shiratel New member 4/1/08 #28 הבגד ים מקסים!!!../images/Emo99.gif את השמלה אהבתי פחות. אבל זה בהחלט מודרני!
ז זוהר משה New member 4/1/08 #29 תודה ../images/Emo13.gif והערה ששכחתי לציין - הדברים הכחולים האלה שיש על השימלה זה כיסים. וזהו סיימתי עם ההערות האלה חחח
תודה ../images/Emo13.gif והערה ששכחתי לציין - הדברים הכחולים האלה שיש על השימלה זה כיסים. וזהו סיימתי עם ההערות האלה חחח
G Gali Girl New member 4/1/08 #30 מודרני, על זה אי אפשר להתווכח... לא ממש אהבתי את השמלה, והבגד ים די פשוט. אבל האפקט המודרני בהחלט קיים, וזה גם בהחלט לביש
מודרני, על זה אי אפשר להתווכח... לא ממש אהבתי את השמלה, והבגד ים די פשוט. אבל האפקט המודרני בהחלט קיים, וזה גם בהחלט לביש
Y yaele2 New member 11/1/08 #57 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הבגד ים יפה אבל השמלה לא ממש אני. את עדיין מעצבת מדהימה!
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הבגד ים יפה אבל השמלה לא ממש אני. את עדיין מעצבת מדהימה!