פרוייקט מסלול - חצי הגמר!!!

shiratel

New member
שינוי בהארכה../images/Emo124.gif

עד יום רביעי או עד שיעל מגישה...

yaele2

New member
ההגשה שלי!

אוקי, סליחה על האיחור והינה ההגשה: לפי מה שהבנתי הילה היא ילדה מאוד אלגננטית ומודרנית,אוהבת חצאיות ושמלות,רציתי לעשות אותה מודרנית וסקסית עם אלגנטיות ולא יותר מדי גס. בחרתי לעשות בגד ים סקסי,שהוא סוג של בגד ים שלם,הוא מדגיש את החזה(מה שגורם לבנים להזיל ריר)אבל לא יותר מדי חושפני. הצבעים שלו הם גווני הסגול-אחד יותר סגול חציל והשני יותר סגול יפה-בגלל הסורק הצבעים לא נראים משו אבל הם אמורים להיות 2 גווני סגול כהה. האביזר שהוספתי הוא אוברול-חצאית. זה מודרני ושיקי. לא רציתי לעשות שמלה(מה שאני יודעת שהילה אוהבת) כי כבר עשיתי הרבה ולטעמי זה כבר יותר מדי ערב, לכן עשיתי אוברול חצאית(שהילה ציינה שהיא גם אוהבת חצאיות)..הילה ציינה שהיא אוהבת תכלת וירוק בהיר לכן מצאתי אצלי צבע שהוא שילוב של שניהם ויוצא סוג של טורקיז(אבל כמובן שהסורק הרס את זה!) כשלובשים את הבגד ים אפשר להוסיף שרשרת מאוד יפה(אני הוספתי)בצבע התחתון של הבגד ים. **מקווה שתאהבו!

Gali Girl

New member
הבגד ים חמוד אבל...

לדעתי השמלה זוועתית. הטורקיז זועק מדי.

yaele2

New member
וואי!!!

אמרתי כבר שהסורק הרס את זה! למה את לא מתייחסת למה שאני כותבת? הטורקיז אמור להיות עדין ובהיר! וזו לא שימלה זה אוברול..

Gali Girl

New member
אני מתכוונת לצבעים שתכננת.

טורקיז וסגול לא ממש הולכים ביחד לטעמי...אני מתייחסת למה שאת כותבת, אין שום צורך להתרגז. ואוברול? זה לא ממש נוח עם הבגד ים. לבגד ים כזה לדעתי עדיף שמלה עדינה ומתנפנפת |:

yaele2

New member
חחח

סליחה שהתרגזתי. סגול וטורקיז לא הולכים יחד? הלווו? הכי יפה(לטעמי כמובן ואני מכבדת את דעתך)!! האוברול זה דווקא ממש נוח לפי דעתי אוברול זה אחד הנוחים בעיקר אוברול חצאית.

Gali Girl

New member
אני מכבדת את דעתך :)

אני חושבת שסגול וטורקיז נוראי ביחד, אלא אם כן זאת עוד שמלה בסגנון של אולי P:

shiratel

New member
תקשיבי

אני מאוד אוהבת את הבגד ים והכל... אבל אני לא בטוחה כמה המחשוף הזה מתאים לבחורה ביישנית. וזה לא משנה שזה לעוד 10 שנים, המטרה היא לעצב בגד שיתאים להילה

yaele2

New member
...

כה אבל זה כל הקטע, זה אמור להיות ליותר בוגרת עם פחות ביישנות, חוץ מזה מי אמר שביישנות קשורה למחשוף? גמאני הייתי ביישנית כי פשוט התביישתי להיות ליד אנשים וחברים של ההורים אבל בבריכה הייתה מפגיזה עם הבגד ים שלי...

shiratel

New member
אני מבינה את נקודת המבט שלך,

אבל בחורה ביישנית לא תלך עם משהו שישדר סקסיות. לא משנה שהיא בת 20+ או אפילו 40+! מבחינתה להיות סקסית זה רק מול החבר או בעל
בכל אופן, הויכוח הזה יימשך לנצח. היחידה שתוכל לקבוע אם תלבש את בגד הים הזה זו הילה, אז ניתן לה להחליט...

>כותרת<

הגיזרה של הבגד ים לא לטעמי אבל האוברול ממש מתוק רק בשילוב צבעים אחר.

hila941

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo13.gif...

אני חושבת שהעיצוב הזה מיוחד ועדכני... אבל לא בשבילי... הבגד ים-אני חושבת שמי שביישן לא יילך עם בגד כזה חושפני ... אני גם הזכרתי(ואני חושבת שרואים זאת בעיצובים שלי..) שאני אוהבת בגדים שמרגישים בהם נוח...אני חושבת שלפני שלובשים את בגד הים הזה צריך סדרת אימונים רצינית וגם לדעת איך להחזיק את הבטן טוב.
. האוברול חצאית - אני אהבתי את העיצוב הזה, אם אני אראה כזה בחנויות אני אחשוב לקנות אותו... אני חושבת שהעיצוב הזה(האוברול) יותר מתאים לצרכים שלי... בסך הכל העיצוב מאוד יפה אבל לא בטוח שאלך איתו... כל הכבוד על החשיבה וההשקעה!

hila941

New member
סוף סוף-ההגשה שלי../images/Emo13.gif...

מצטערת על האיחור... היה לי שבוע די לחוץ... אני עיצבתי לגלי. לפי מה שהבנתי לגלי יש טעם שיקי ומסודר. היא סיפרה לי שהיא לא אוהבת בגדים חושפניים אבל היא אוהבת שמסתכלים עליה ואומרים: ואו!
. היא אוהבת בגדים ואקססוריד ייחודיים , שרק לה יש. אז עיצבתי מראה צעיר וקיצי שמתאים לים או לבריכה , ואם היא תרצה אפילו להשתחרר בסוךף היום במסיבה.
עיצבתי טוניקה\שמלה קצרה ואוורירית. אני חושבת שלבריכה\ים צריך מראה עם חיים שנותן אוירה כיפית. ובגלל זה החלטתי שההדפס המושלם לשמלה יהיה פסי הזברה. לשמלה יש גזרה מחמיאה וקיצית. הבגד ים שעיצבתי הוא חדשני ושיקי. אני בהחלט חושבת שהוא נותן את תחושת ה "ואו". להופעה הוספתי שרשראות גדולות וסוגי צמידים מגוונים(מצטערת שלא צבעתי אותם...) הוספתי גם נעליים מיוחדות ויפות. בקיצור... מקווה שאהבתם ובמיוחד שגלי אהבה!שיהיה לכולנו סוף שבוע טוב!

Gali Girl

New member
../images/Emo99.gif

וואו! זה ממש ממש אני ;] כמעט קניתי בגד ים בגזרה כזאת בקייץ שעבר D:

Gali Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif וחצי

הצבע טיפ טיפה בהיר מדי אבל בתכל'ס- אין מצב שלא אקנה את זה במידה וזה יהיה בחנויות ;]

הו, סוף סוף ../images/Emo3.gif

הבגד ים לא כל כך לטעמי (בגד ים הוא או שלם או ביקיני
לא אוהבת את אלה שהם "באמצע") אבל השימלה פשוט מקסימה! ממש אהבתי והייתי שמחה להכניס אותה לארון שלי

shiratel

New member
יש לי רק שאלה אחת...

איפה היית במשימה של הבגד ים במשחק הקודם?

shiratel

New member
../images/Emo41.gifשלב ביניים!../images/Emo41.gif ../images/Emo124.gif

מעצבות, יש לכן עד יום שבת לשרשר לכאן כמה כוכבים מ-1 עד 5, הייתן נותנות לבגד שעיצבו לכן, וזה מבחינת ההתאמה. כוכב אחד
- לא הייתן לובשות אותו ולא את הפריט הנוסף. שלושה כוכבים
- הייתן לובשות את הבגד ים/הפריט הנוסף ולא את הפריט הנוסף/הבגד ים. חמישה כוכבים
- הייתן לובשות אותו ואת הפריט הנוסף ואין בגד שיותר מתאים לכן מזה! אפשר כמובן לתת שניים או ארבעה... ואני מאוד אשמח לפירוט, כמובן להשאיר הכל בגדר ביקורת בונה
ביום ראשון יתחיל שרשור הכוכבים.

למעלה