פרוייקט מסלול - משימה רביעית!

shiratel

New member
פרוייקט מסלול - משימה רביעית! ../images/Emo124.gif

המשימה שלכם היא לעצב בגד לאישיות מפורסמת... אני בטוחה (ומקווה) שכולכם מכירים אותה... היא מעצבת בעצמה, השתתפה בעונה השלישית, הכרתם את אימא שלה, היא לא הכי ממצה את הפוטנציאל האופנתי שלה (והכוונה כאן היא למה שהיא לובשת), והיא הודחה בפרק בו הייתה צריכה לעצב בגד לעצמה... כן, כן, זוהי - אנג'לה. המשימה שלכם היא לעצב מראה חדש לאנג'לה, מראה שיוציא את המעלות שלה... אנחנו רוצים לראות פה אנג'לה חדשה, לא מרושלת, אחת שבטוחה בעצמה, עם איך שהיא נראית. אנג'לה שמדהימה את כל מי שמסביבה... הבגד שעליכם לעצב לה הוא בגד לאשת חוג הסילון - צריך להיות נוח בטיסה, נוח להליכות והתרוצצויות רבות, ובאותה מידה גם בגד שייראה עליה יפה ויחמיא לה. ואלו הקריטריונים שאליהם תצטרכו להתייחס.
השופטים הם:
Effoliation P i x i e s Ss H A D A S sS stavoonia the whole shebang דרדסונית1 ואני - shiratel
המתמודדים הם:
LLLSSS oFka7 דנהד23 זוהר משה ניקולה 13
שימו
!!!:
במשימה הזאת יודח רק מעצב אחד...
תאריכים:
- לעצב ולשרשר יש עד יום שבת (17.11). - מראשון (18.11) עד שלישי (20.11) אני אשרשר את הסקיצות ותוכלו לתת כוכבים לעיצוב שאהבתם. - ביום רביעי (21.11) אני אפרסם מי המועמדים להדחה, ועל השופטים יהיה לתת לי את הדירוג עד יום שישי (23.11). - ביום שבת (24.11) אפרסם את התוצאות ובראשון (25.11) תגיע המשימה הרביעית. וכידוע, אם יש בעיות בזמנים, לפנות אליי במסרים ואשתדל ללכת לקראתכם. עצוב לי שאני צריכה להזכיר אבל - ביקורות: רק בשרשור הראשון, וביקורת בונה בלבד!!! בהצלחה!

yaele2

New member
זה אותה משימה כמו בתוכנית...

לעצב לאשת חוג הסילון..אני לא מבינה למה עירבת את אנג'לה? מה היא קשורה כי לא משנה מה יהיה העיצוב הוא יתאים לכל אחד גם לאנג'לה..הרי את בעצמך אמרת לעשות לה בגד שיהיה יותר אלגנטי ולא רוק אנ רול שזה הסגנון שלה..הייתי מעדיפה שזה יהיה יותר מיוחד נגיד לעצב לאנג'לה אבל בסגנון שלה..

LLLSSS

New member
שלי ../images/Emo13.gif

הבגד שלי לאנג'לה. בחרתי לשרטט את הסקיצה הנ"ל לאנג'לה בכדי לשנות את המראה הפשטוטי שלה ביום יום וליצור מראה מרשים בהרבה יותר מברגיל. בחרתי במכנס נוח בצבע אפור כאשר עוטפים כל רגל תפירת חוט אשר מדגישה את קו הרגל. בחרתי בחולצה אורירית דמוי נמר אך הוספתי עוד צבעים בשביל ליצור קו עדין יותר. כמו כן בחרתי בעליונית בעלת צווארון יוקרתי ונוח בצבע כסוף כדי שיתאים עם הקו הנמרי העדין.

shiratel

New member
אתה מאמין שזה נוח לאשת חוג סילון?

אפשר להתרוצץ עם זה? זה נוח לישיבה בטיסה ארוכה? ואם תוכל לפרט קצת לאן היא הולכת זה יהיה ממש נחמד (בדיוק ראיתי את המשימה היום בVOD)... אם כל המתמודדים יוכלו לפרט זה יהיה נהדר. הבגד מאוד יפה, אגב!

yaele2

New member
זה ממש לא לאשת חוג הסילון! הבגד עצמו דיי יפה

אבל ממש לא מתאים

yaele2

New member
תיקון-אחרי שהתבוננתי טוב-טוב וקראתי את התיאור

אני חושבת שזה דווקא יכול להצליח בגדול..ולפי מה שראיתי פה שלך הכי מתאים ויפה. אני בהחלט חושבת שלקחת את זה בצורה שונה ולא סתם שמלה רצינית אלא יותא "תיחכום"..כל הכבוד!

LLLSSS

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif לא קל לקבל ממך מחמאה חח

אבל סוף סוף קיבלתי. תודה.

eaTihs

New member
למה זה ניראה לי בסדר

את השרוולון היא תוכל להוריד אם לא יהיה לה נוח, והחולצה הרי אוורירית כמו שהוא אמר P: והמכס ניראה לי גמיש ונמתח והבגדים ממש יפים D:

למעלה